💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 66 145
  • 1 509
  •   3
Отговори
# 390
Не гледайте подкасти, че там яко спойлват. Не знам колко бивши играчи откроиха Йоана като много добра. Защо ли? 🙄🙄🙄

# 391
Изгубих се в очите на Калин Heart Eyes
Между другото страхотен стратегически и умен ход на Калин.

# 392
Аз пък се сещам за магарето от Шрек като видя ПаФката Hug

# 393
Не беше нещо особено ходът му.

Въпреки това го харесвам.

Фаворити този сезон са ми Калин, Дино, Шопа, Чикагото. Също много харесвам Дечо и Наталия.

# 394
  • София
Добре, че Дечо носи на майтап, че с тия тъпи смешки за теглото му... Аман вече.

# 395
Павката е бинтован, да не е пробвал и той арената? 😂

# 396
То това им остана. Да правят врътки, за да държат интереса. Ако и това го няма, предаването рязко става безинтересно.

# 397
Павката има много странно разбиране за мода.

# 398
А тук какво изравняват с тая жилетка? Искат да кажат,че останалите момичета са толкова дебели и по-тежки от Дечо, че трябва и него да затруднят Joy

# 399
Много прекали Павката с това иронизиране! Не беше чудо невиждано това, което се случи. Иначе Калин е ясно, че е топ претендент, а и скромно момче. Добро решение взе. Дечо много ме радва, пък той как иронизира ситуацията! Joy

# 400
Тази игра е ненужно дълга и скучна. На всичко отгоре имаме удоволствието да я гледаме два пъти.

# 401
Аз пък си направих кратка статистика за възрастта на участниците, защото отдавна ми се наби в окото, че броя на дъртаците рязко се е увеличил, а и нещо интригите не мА влекат Stuck Out Tongue

Набързо от сезон 7 и сезон 6, защото от 6 надолу трябва много ровене за инфото, а нямам чак толкова време, макар, че тренда общо взето е ясен..

В сезон 7 имаме общо 25 участника над 30г., като от тях 5 участника са над 40г.
В сезон 6 имаме общо 13 участника над 30г., като от тях 2 участника са над 40г.

Чисто статистически имаме почти двойно повече участници над 30г. и повече от двойно над 40г.

Не знам дали следващият сезон бройката на дъртаците ще се увеличи още повече и продукцията ще се съобрази с тренда – образувайки и племе на пенсиите ахахах но е факт, че все повече възрастни участват.

Означава ли това, че спада интереса за участие на по-младите или по-скоро продукцията допуска умишлено участие на по-дъртите с идеята да наблегнат повече на интригата, отколкото на силовите препятствия. Може би наистина да е второто, защото шефчетата забелязват, че има повече гледаемост в откъсите от социалната игра, отколкото тези от самите игри, още повече – наистина безинтересните битки..

И ако действително е така, какво ще стане с тренда по-натам... Ще гледаме ли един вид – биг брадър на открито?
Щом преценЯт, че битките не им доставят трафик, логично ще наблегнат още повече на интригата. Успоредно с тренда пък ще започнат да се записват и все по-малко подготвени участници… набюдаваме от сега, още повече в сравнение със сезон 6

Айайай пепел ми на езика Laughing Laughing
Но нещата с риалитиУ наистина не вървят на добре, поне за моя вкус..
Стига обяснява, че хората над 30 и 40 години са дъртаци. Искрено съжалявам майка ти... 🙄

Радвам се, че поне сега отива малко свежа МЛАДА кръв в застаряващото племе на ДЪРТАЦИТЕ от завоевателите Laughing Laughing Евала на Калин!
Другото ще го пропусна.. не защото не заслужава внимание, а защото много мразя дървените провокации Smirk

# 402
На Дечо с тези килограми не мисля че му е нужна жилетка

# 403
Коеджикова е виновна.

# 404
  • В Града на липите
И какво ще му вземат на Дечо накрая, като няма байряк?
Не е по- бърз от Коеджикова.

Общи условия

Активация на акаунт