💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 66 434
  • 1 509
  •   7
Отговори
# 315
  • тук и там
Благодаря за новата тема. Хареса ми резултата от вчерашната битка,аз и без това симпатизирам най-много на Феномените.И в жълтото племе ми хареса развоят на събитията,защото там съм към на Иво коалицията.Само при Лечителите не ми хареса как се развиха нещата с отпадането на Доктора ,защото   симпатизирам на  Дино и ми допада  чувството му за хумор.Жалко че така се случиха нещата за него.

# 316
На мен пък ми хареса броенето на Александър. Имаше логика, когато 5 човека дърпат, да се синхронизират както при гребане. Мисля, че той беше съпричастен с петимата теглещи, накрая пръв попита Павел може ли да помага. На другия полюс бяха зелените. Там Гизем направо ги умоляваше да си говорят помежду си, докато теглят.
Игрите са интересни с това, че се изисква баланс между  сътрудничесто и конкуренция. Хем има отборна игра, ама реално всеки се състезава за себе си. И когато се събере племе от индивидуалисти, без ярък водач резултата е видим.

# 317
Надявам се днес Калин да спечели, а Гордиенко да се е справила с проблемите с храносмилателната система.

# 318
Аз пък си направих кратка статистика за възрастта на участниците, защото отдавна ми се наби в окото, че броя на дъртаците рязко се е увеличил, а и нещо интригите не мА влекат Stuck Out Tongue

Набързо от сезон 7 и сезон 6, защото от 6 надолу трябва много ровене за инфото, а нямам чак толкова време, макар, че тренда общо взето е ясен..

В сезон 7 имаме общо 25 участника над 30г., като от тях 5 участника са над 40г.
В сезон 6 имаме общо 13 участника над 30г., като от тях 2 участника са над 40г.

Чисто статистически имаме почти двойно повече участници над 30г. и повече от двойно над 40г.

Не знам дали следващият сезон бройката на дъртаците ще се увеличи още повече и продукцията ще се съобрази с тренда – образувайки и племе на пенсиите ахахах но е факт, че все повече възрастни участват.

Означава ли това, че спада интереса за участие на по-младите или по-скоро продукцията допуска умишлено участие на по-дъртите с идеята да наблегнат повече на интригата, отколкото на силовите препятствия. Може би наистина да е второто, защото шефчетата забелязват, че има повече гледаемост в откъсите от социалната игра, отколкото тези от самите игри, още повече – наистина безинтересните битки..

И ако действително е така, какво ще стане с тренда по-натам... Ще гледаме ли един вид – биг брадър на открито?
Щом преценЯт, че битките не им доставят трафик, логично ще наблегнат още повече на интригата. Успоредно с тренда пък ще започнат да се записват и все по-малко подготвени участници… набюдаваме от сега, още повече в сравнение със сезон 6

Айайай пепел ми на езика Laughing Laughing
Но нещата с риалитиУ наистина не вървят на добре, поне за моя вкус..

# 319
Аз пък си направих кратка статистика за възрастта на участниците, защото отдавна ми се наби в окото, че броя на дъртаците рязко се е увеличил, а и нещо интригите не мА влекат Stuck Out Tongue

Набързо от сезон 7 и сезон 6, защото от 6 надолу трябва много ровене за инфото, а нямам чак толкова време, макар, че тренда общо взето е ясен..

В сезон 7 имаме общо 25 участника над 30г., като от тях 5 участника са над 40г.
В сезон 6 имаме общо 13 участника над 30г., като от тях 2 участника са над 40г.

Чисто статистически имаме почти двойно повече участници над 30г. и повече от двойно над 40г.

Не знам дали следващият сезон бройката на дъртаците ще се увеличи още повече и продукцията ще се съобрази с тренда – образувайки и племе на пенсиите ахахах но е факт, че все повече възрастни участват.

Означава ли това, че спада интереса за участие на по-младите или по-скоро продукцията допуска умишлено участие на по-дъртите с идеята да наблегнат повече на интригата, отколкото на силовите препятствия. Може би наистина да е второто, защото шефчетата забелязват, че има повече гледаемост в откъсите от социалната игра, отколкото тези от самите игри, още повече – наистина безинтересните битки..

И ако действително е така, какво ще стане с тренда по-натам... Ще гледаме ли един вид – биг брадър на открито?
Щом преценЯт, че битките не им доставят трафик, логично ще наблегнат още повече на интригата. Успоредно с тренда пък ще започнат да се записват и все по-малко подготвени участници… набюдаваме от сега, още повече в сравнение със сезон 6

Айайай пепел ми на езика Laughing Laughing
Но нещата с риалитиУ наистина не вървят на добре, поне за моя вкус..
Стига обяснява, че хората над 30 и 40 години са дъртаци. Искрено съжалявам майка ти... 🙄

# 320
В Ол Старс всички ще са над 40+ с това темпо на Продукцията.

Аз нямам против Heart Eyes

# 321
И само стратегииии. Тцтцтц. 😂😂😂

# 322

Щом преценЯт, че битките не им доставят трафик, логично ще наблегнат още повече на интригата.
Интрига винаги е имало. Гледам игрите от втория сезон досега. Просто миналия сезин и този епизодите са малко по-дълги от предишните.

# 323
Калин как е решил да се запише за игрите, като никога не ги е гледал?

# 324
Скаутнали са го.

# 325
  • Варна
Много ми стана приятно за сините снощи.
След толкова дни глад.

# 326
  • София
И аз за Калин гласувах, но обикновено не познавам.

# 327
Зелените бяха страхотно племе, добри на терен, без да са някакви свръх атлети, но извадиха лош късмет с контузията на Лъчо. Отделно продукцията не ги захрани с нито един силов играч, всички ги набухаха в жълтите. Та им липсва сила, факт.
За морала основната вина е на доктора, колкото и да го уважавам, параноята му разби сплотеното племе още в трети - четвърти епизод. Какво можеше да на прави Пекин, освен да се защити? А в последната игра точно с доктора и без доктора, все тая - на изолатора си бяха отвсякъде. Разбирам го Динчо, че страда, но не е обективен в случая.
Точно, много са ми интересни тези които я оплюват, какво точно очакват от нея, да се моли да бъде винаги номинирана, понеже видите ли Доктора може да дърпа един варел в повече от нея , да се самоизгони понеже има по-силни физически ли , не схващам претенциите . Коеджикова нещо ми се струва , че си е поговорила с продукцията,  се завъртя на 180 градуса , някаква сделка ми се види да е сключила, и така плавно и връзкарски си влезе. Дино ми е симпатяга, но се държи като ощипано девойче, на което са изгонили батко му . Не е лидер , не може да поведе отбора , силен е, но обича да е в сянката на някой авторитет . Не го виждам за победител, иначе е добра душа . Колкото и да се карат сините по между си , има обединение на отбора и нщата им вървят , докато при зелените и отскоро и жълтите разединението си дава отражение

# 328
Иванушка ли реве за храна? Той още от първия ден издъхна, какво ли остава за по-нататък. Жените са по-стабилни от него.

# 329
  • В Града на липите
Изолатора не е чувал такова групово мрънкане досега. Grinning
От първия ден, огънчето в очите на Дино изчезна.
Пу-пу дано думите на Чикагото да са пророчески и да им донесе не две,  а три знамена.

Общи условия

Активация на акаунт