💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 62 729
  • 1 509
  •   44
Отговори
# 555
  • Буркина Фасо
А не казаха ли на Сапунджиева, че не трябва да издава, че ще праща някого на блатото преди номинационната битка? Не гледах много-много накрая, ама така ми се чу. Ако е така, промото нищо не означава, може всеки един от тях да е.
предупредиха балерината за това.

# 556
На мен обяснението на Калин защо праща Шопа ми се стори като изрецитирано стихотворение честно казано.

# 557
Много ми харесаха последните няколко страници, особено Дидо.

Отдавна исках да напиша за следния аспект - за мен е очевидно че почти всички караници са режисирани/подсказани/поощрени. Аргументът ми е че след такива караници, другия човек не бих го погледнала, не бих разменила и дума, не знам колко, поне няколко дни. А те не само си говорят на другия или същия ден, но се и прегръщат или хващат за ръце ходейки след битка към територията. Това са ми многократни наблюдения с всички които са се карали лошо и то не само в този сезон.
Обяснението "ма то адреналина" не го приемам.  Не винаги има адреналин когато са приятелски настроени, а когато има не би трябвало да прави чак такива чудеса.

# 558
  • Варна
И на мен ми се иска Калин сам да го е решил, но ми се струва, че е станало нещо такова.  Grinning
Зад камера:
Ралица: Калине, какво избираш? Предимство за племето или боНба на терена, като размениш играч от племе с друг от блатото?
Калин: Предимство за племето.
Ралица: Добре, правилен избор. Кого ще пратиш на блатото?
Калин: Ама нали предимство.
Ралица: Да де, от това по-голямо предимство има ли? И така, Георги ще върнеш обратно, нали?
Калин: Искам предимство!
Ралица: Йоанка как ти се струва? Изнемощяла, гладничка... Не ти ли е жал?
Калин: Ами...
Ралица: Радвам се, че взе правилно решение. Дай сега да го заснемем, както си му е реда.
Добре си си го представила.Много е вероятно да е станало нещо такова.
Той Калин е виждал Йоана веднъж и сигурно вече е забравил как изглежда, ама набързо са му припомнили от продукцията.
Относно реакцията на Ръждето, май ще си ми остане мнението за нея, вечно недоволна.

# 559
Да подгреем за епизода след малко
Скрит текст:

# 560
  • някъде другаде
А не казаха ли на Сапунджиева, че не трябва да издава, че ще праща някого на блатото преди номинационната битка? Не гледах много-много накрая, ама така ми се чу. Ако е така, промото нищо не означава, може всеки един от тях да е.
Казаха на Сапунджиева. Йоана за ноща остава на блатото , ще влезне преди играта , като кажат на всички.

# 561
  • София
Сапунджиева може да вземе да ми влезе в плюсовете (по скалата на diavolo). Преди малко (ФБ и ИГ страниците на ИВ) пуснаха клипче как яко премята новите си съплеменници от токсикологичното племе и те горките изглежда и се връзват. JoyJoyJoy
Инак тя за 4 седмици и половина вече обиколи всички локации и беше в 4 племена (ако броим и Дуранкулашките Амазонки за такова). Остава и само да стане феноменална за голям шлем.

# 562
Е Жорка, Жорка, къде те пратиха? На гадното блато? Дано се справиш с Дечо и жените- полуинвалиди и бързо- бързо да се върнеш в играта. Ти си ми човекът за победител.
Малко коментар за блатните. Йоана и Радостина са толкова слаби, имаха безброй възможности да се върнат, не спечелиха нито една битка и продукцията се чудеше как да им пусне малко милостиня и да вкара някоя от тях в играта.Smiley За битката- преди няколко предавания, когато трябва да набутаме Томи в играта не слагаме на него и Митко жилетки и то в игра, където това щеше да окаже сериозно влияние, вчера по някаква причина нахлузваме на Дечо такава, че случайно да не стане сакатлък. И пак за една бройка да спечели. Жалко, че се замота с последното въже. Великата Сапунджиева едва победи най- малко комплексния мъж в игрите, нахлузен с жилетка.

# 563
Казаха на Сапунджиева. Йоана за ноща остава на блатото , ще влезне преди играта , като кажат на всички.
Нали? Което значи на номинационната ще играят в пълен състав и след това ще им го сервират студено Joy

# 564
  • София
Нали? Което значи на номинационната ще играят в пълен състав и след това ще им го сервират студено Joy
Напълно погрешно. Казаха на Сапунджиева, че няма право да издава на зелените за влизането на Йоана под заплаха да я върнат обратно на блатото.

# 565
В номинационната участва Йоанна, не шопа.
Интересно ще ми е най-после да видя повече хора на стената за катерене днес.

# 566
Симпатичен ми е Калин, ама като гледам какви лиги се леят за него тука, отвърте ми идва да искам да отпадне. Ако мъжете постоянно обсъждахме очите и... другите дадености на някоя участничка, щяхме да сме брутални сексисти, ама щом е за Калично всичко е точно.
Да не забравя, насилника Кристиян, който пошляпва изгората си, вчера отново доказа какъв прикрит психопат е с ужасното си действие да помогне на Докторката да се качи на понтона.

# 567
  • София
В бг-мамма си, пич, тук си говорим за Калинчо. Такава компания си си подбрал, свиквай.
Simple Smile

# 568
За мен това е един от най-забавните сезони на игрите! Гледам си всеки епизод и нямам търпение за следващия! Врътките досега не ме напрягат- даже съм мега доволна от пращането на блатото на Шопа и Карина! Разбъркват се коалиции, племената си редуват териториите. Продукцията всяка година "изплисква легена", но съм свикнала. Всички знаят къде отиват и какво ги чака! Досега мой любимец не е печелил Игрите, едва ли и сега ще стане... Бих искала да е Калин или Чикагото. Шантави са, но много ми допадат!

# 569
  • Bayern
Да не забравя, насилника Кристиян, който пошляпва изгората си, вчера отново доказа какъв прикрит психопат е с ужасното си действие да помогне на Докторката да се качи на понтона.
Как така насилник ...дотук се държи много добре и ми е симпатичен

Общи условия

Активация на акаунт