💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 64 446
  • 1 509
  •   16
Отговори
# 540
  • В Града на Липите
И моята асоциация за Калин беше с Гого, още от визитката. Затова и съм му лют фен от епизод 1.  Grinning И знам, че за разлика от всеки друг в този сезон, няма да ме разочарова с поведението или играта си.
Да, напомня на Гого Grinning и дано не ни разочарова.
Като се сетя, Мрънкавичка едва не го изкара тъп в началото, когато той се размени с Гордиенко и я изпрати на арената. Но явно я прецени правилно от пръв поглед.

# 541
Щяла да му стъжни живота. А той милият се извиняваше.

# 542
  • София
Първо, аз не разбирам какво правят тези треньори
Е как какво, прибират Данък-рекет.
Ето един обинковен сценарий(всички имена и диалози са измислени): Стоян се явява на кастинг и на бягането едвам се влачи и завършва втори, но отзад напред. След това при него идва Драган(а) от кастинг екипа и казва: "По принцип те харесваме много и искаме да те вземем, обаче силно препоръчително е да се подготвяш допълнително. Ето ти контакт на официален треньор който работи с нас и ще очаква обаждане от теб. Без такива тренировки няма шанс да се представиш на ниво на арената."
Отива Стоян при треньора Стамат и там ценоразпис: "Индивидуални тренировки 25 лв/час; Функционални за Игри на Волята: 50лв/час". После Стамат дава "обратна връзка": Стоян дойде 12 пъти и беше много старателен (нищо че за това време успя да мине халките само 2 пъти, но това че прави 10 клека без да припадне обаче е за похвала). Joy

И второ, като се споменава, че на най-добрите на кастинга не е предложено участие, защо се пропуска обратната теза - че тези добри все пак имат малко мозък и като са прочели договорите са имали претенции, които са отрязани и те са се отказали?
Възможно е да има такива случаи, но тези за които знам:
- активен спортист със 20+ медала от републикански разбива всички на първия кастинг, обаче не получава изобщо обаждане за следващ кастинг
- или пък атрактивна участничка след прието предложение за допълнителна подготовка, но само частично изпълнено поради други професионални ангажименти получава обратна връзка, че несериозно се е отнесла към препоръчания план за подготовка.

Та, такива ми ти работи. А ние има още с какво да се забавляме: още 9 седмици ще им гледаме как (не) могат да преминат препятствията, а какъв само "епичен" финал ни очаква, направо нямам търпение да му се наслаждавам. Отсега планирам да си го пусна поне 7-8 пъти, защото такова чудо не е виждано и никога повече няма да се види JoyJoyJoy

# 543
Щяла да му стъжни живота. А той милият се извиняваше.

НИдей тЪй. Smile Ръждавичка може да харесва нашето момче и затова постоянно да му прави фасони. Laughing

# 544
  • София
Да, всъщност е логично да е бил "наведен" на тази мисъл Калин, особено като разбрахме как се е държал при смяната на местата заради кутиите. Просто е било време да се разтръска торбата с мишките и няма не искам.

Шопа как всъщност излезе от блатото, не помня вече?

# 545
  • София
Играта започна и завърши точно както се очакваше, напълно в реда на нещата. Сега, че продукцията се е заела неистово да ни убеждава колко различен е този сезон и правят всякакви простотии, само и само да ни убедят в това, си е отделно извращение. Голяма драма, че другите двама капитани били изостанали, никой никога не се бил представял толкова слабо. Да бе, глупости на търкалца, ама да върви сюжетът - разжалване на капитани, пленяване на знамена...
Изненадващо беше само лошото представяне на Кристиян, аз лично наистина не го очаквах. Коеждикова си се харесваше как се движи по трасето - похвали се колко била пластична, докато минава под решетката. Joy Ми мноУ яснУ, като си без жилетка.

Смел избор на Калин! Адмирирам решението му, дори и подбутнато от продукцията, и това, че не се плаши от Шопа /то и няма особена причина/ и не мисли със страх за бъдещото развитие на играта. За мен това означава, че е спокоен и уверен във възможностите си. Чудесен млад човек!

При червените бях за Сапунджиева и съм доволна, че отново влезе в играта, жалко само, че отиде при Лечителите. На тях трябва в най-скоро време да им направят спешно кръвопреливане, иначе няма да успеят да издрапат от Изолатора. Според мен затова е и врътката с Шопа - от блатото ще излезе още следващия път и ще го пратят да подсили зелените. Чиста работа! Joy

Връщам се да ви чета, че доста сте изписали.

# 546
  • Bayern

а какъв само "епичен" финал ни очаква, направо нямам търпение да му се наслаждавам. Отсега планирам да си го пусна поне 7-8 пъти, защото такова чудо не е виждано и никога повече няма да се види Joy Joy Joy

Сподели, моля в спойлерната тема кой е победител, че имам лошо предчувствие... Моля се само да не е жена Grin

# 547
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Мисля, че отговорът е ясен, но нека някой от по-запознатите черно на бяло да напише - Калин подготвял ли се е при някого?
При мама и тате. Smile
https://bnr.bg/hristobotev/post/100085434/ekstremnoto-semeistvo- … i-hristo-hristovi
Мерси за този линк, с удоволствие си го пуснах това предаване. Симеон Идакиев е ерудиран човек с богата обща култура, получил им се е приятен разговор. Смятам, че успя да предразположи "мама и тате". Баща му на Калин е по-общителния и разговорлив, готини хора ми се струват от чутото.

# 548
  • София-Младост
Уважавам конспиративното мислене, особено когато се напише във всеки пост (почти). Но...защо подценявате Калин? Видяхме огромното предимство, което дават...2 минути преднина. И ако има едно минаване на ръце с ония куки, язък за предимството.
Според мен Калин избра по-доброто предимство, гръмко наречено "разместване в племената" или нещо подобно...а това което Ралица каза "ядрена бомба", дори няма да коментирам!
В жълтите има 5 (петима) мъже, Георги до сега се изявява като по-силов и можещ, на мястото на Калин бих избрала абсолютно същото. Жена от блатото срещу мъж от жълтите. Зелените и без това са взели-дали. Евалата на Дино, каза им го директно. Кое племе мин. година направи същата грешка, чистеха мъжете и накрая...едно такова трасе с варели и ровове и до там?
Догодина предлагам на продукцията да забрани да се правят коалиции! Всяко обсъждане кого да номинират, да се наказва...да си избират номиниран само на база представяне в игрите. То стана шуро-баджанашко тяхното.
И да върнат пъзелите...!

# 549
Пак зелените бяха, на РадУ му се разказа играта да мъкне, копае и изнася игри.
Зелените и без това са взели-дали. Евалата на Дино, каза им го директно. Кое племе мин. година направи същата грешка, чистеха мъжете и накрая...едно такова трасе с варели и ровове и до там?
Догодина предлагам на продукцията да забрани да се правят коалиции!
И да върнат пъзелите...!

# 550
Аз и миналия сезон не харесвах Павката  - някак лигав и с дървен хумор ми идваше, да не говорим за обезобразеното тяло, но беше всеобщ любимец, в началото на сезона в анкетата бяхме по-малко от пръстите на ръцвте които бяха отбелязали "не" дали го харесваме като наследник на Димо - ето ви го сега в пълен блясък, търпете!

Калин много ми се издигна в очите с избора си , но все повече съм убеден че не беше негов (дори по-малко от грошовете на Симона). Просто изобщо не се вписва в характера му (поне показания досега), прехвърлям си около 30-те участника и ако трябваше да заложа кой никога не би направил подобен конфронтационен избор щях да заложа първо на него, после на Сапунджиева... и май няма друг. Той не се вписва дори и в "култовата" му реплика за цвета - фактически усили цветността за сметка на достоинствата.
А ако това е еднозначно изборът на продукцията виждам 2 възможни сценария написани за Шопа. Първият и най-популярен тук - връщз се на бял кон, възкресява зелените и започва великото отмъщение. Но има и втори - подразнил ги е и тях, решили са да го сготвят, 1 или 2 неподходящи битки при блатните и при първия възможен съвет единодушно му разписват еднопосочен обратен билет към плевелите в градината на шефа му. Поне си мечтая...

# 551
Аз лично мисля, че репликата за цвета по-скоро е резултат от монтаж и няма особена тежест.
Самият ход с изпращането на Шопа на блатото според мен е решение на Калин. Човекът не  взима играта и себе си твърде насериозно, което не означава, че не вижда какво се случва или не мисли ( ще и се на Ръждавичка) За разлика от някои други, които сякаш забравят, че това е предаване и започват да живеят в паралелна реалност, той е все едно на спортен лагер съчетан с настолна игра - тества способностите си на трасето и прави ходовете, които смята за най-добри в момента.

# 552
  • В Града на Липите
И на мен ми се иска Калин сам да го е решил, но ми се струва, че е станало нещо такова.  Grinning
Зад камера:
Ралица: Калине, какво избираш? Предимство за племето или боНба на терена, като размениш играч от племе с друг от блатото?
Калин: Предимство за племето.
Ралица: Добре, правилен избор. Кого ще пратиш на блатото?
Калин: Ама нали предимство.
Ралица: Да де, от това по-голямо предимство има ли? И така, Георги ще върнеш обратно, нали?
Калин: Искам предимство!
Ралица: Йоанка как ти се струва? Изнемощяла, гладничка... Не ти ли е жал?
Калин: Ами...
Ралица: Радвам се, че взе правилно решение. Дай сега да го заснемем, както си му е реда.

# 553
  • София
В първи сезон номинациите ставаха направо на плажа след играта, строяваха се като за час по физическо и Сърчаджиева ги изпитваше. Не че нямаше и там коалиции...

hrissi_sz, много забавно Grinning, но и аз нещо подобно си представям.

# 554
А не казаха ли на Сапунджиева, че не трябва да издава, че ще праща някого на блатото преди номинационната битка? Не гледах много-много накрая, ама така ми се чу. Ако е така, промото нищо не означава, може всеки един от тях да е.

Общи условия

Активация на акаунт