💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 64 006
  • 1 509
  •   19
Отговори
# 525
Тая година изобщо вече няма никакви правила, възможности за нагласяне на развитието на играта - бол. Сега новото двайсе - пленяване на две знамена. Абе направо всички награди и "наказания" при капитански и елиминационни е каквото им хрумне на продукцията на момента едва ли не. Знам, че много е писано по темата, но и аз да си кажа. Предните сезони пак бяха доста плаващи правилата, ама тая година вече е пълна анархия.

# 526
Сигурна съм , че продукцията е накарала Калин да вземе тива решение. Веднага се превърна във Великолепни. Не че не е Heart.
Подозирам , че са искали Данчо да играе лошото момче на жълтите. Не е искал или не му се отдава , за това вкараха Шопов. Той също е харизматичен и за това ще му дадат шанс да изчисти "лошото схемаджийско " поведение , като спаси бедстващите зелени , а и ги отърве от злата Женска коалиция Joy
Др Коеджикова получи възмездие , дадоха и шанс да отмъсти на "подлата" Как и беше името , но тъй като е слаб играч , е вече наритана и чакаме да изчезне , повече няма с какво да е полезна на приказката ни за лека нощ.

# 527
  • Bayern

продукцията е длъжна да се върне към едни по-прости времена (сезони 3,4, дори 5) в които водещата роля за избор е това което си показал на самия кастинг, вместо да се дават референция към някой "треньор" (сиреч там е касата, първо плащаш и после ще мислим) и там обратната връзка да се базира на първо място на това кой колко прилежен е бил (разбирай колко повече платени урока е записал).
Напълно съм съгласна. Не напразно след 4 сезон нивото спадна, а съответно и интереса към предаването.
Благодарение на тези  "треньори"  влизат вече готови групички отвън или най-малкото  всички се познават...Надявам се моите фаворити Калин и Лапунов да не са минали през ''подготовките'' на бившите участници

Харесвах Павката като водещ до вчера...Rage  Сега са ми еднакво противни с Ралица

# 528
Аз съм съгласна, че всеки по-интелигентен и със самоуважение, не трябва да се записва изобщо за участие във формата. Но това пак не оправдава груби, неадекватни и принизяващи изказвания като тези на Павел. "Марш", "Шрек", да хвърлим рибка на тюлена Дечо. Абсолютно дъно! Тук бих казала, че никой хонорар не оправдава такова поведение и че Павел се излага пред цяла България, а не участниците. Ама нека си се радва на паричките и хорската любов.

# 529
Ралица чете подготвени текстове, докато на Павел му идват "отвътре" тези определения за Дечо и това е много грозно, защото предава точно дискриминационното му мислене по повод на боди позитива. Както някой писа и на мен не ми харесват татуировките му- но го търпя на екран. Хората могат да отслабнат физически и да влязат " във форма", но по-умни не могат да станат, за съжаление. Първичен мозък се оказа Павел. Жалко!

# 530
  • София
И мен ме отвратиха коментарите на Павел,при все,че съм наясно за диктовката в слушалките му.
Не мога да си обясня как изведнъж решиха Калин да плени две знамена,после и боНба да гърми.
Вадят го под прожекторите рязко и някак това ме притеснява Simple Smile
Шопа да не го гледа лошо,защото да не забравя,че беше единственият излязъл от блатото без битка.
А и в настоящия състав там,просто ще се разходи и ще се върне,предполагам в друго племе,защото при жълтите изгуби позиции.За мен той е любимецът на Боговете.

# 531
Мисля, че отговорът е ясен, но нека някой от по-запознатите черно на бяло да напише - Калин подготвял ли се е при някого?

# 532
Мисля, че отговорът е ясен, но нека някой от по-запознатите черно на бяло да напише - Калин подготвял ли се е при някого?

Не. Натурален е. Както беше Гого. Неговият вайб ми дава.

# 533
При мама и тате. Smile
https://bnr.bg/hristobotev/post/100085434/ekstremnoto-semeistvo- … i-hristo-hristovi

# 534
С огромно прискърбие отбелязвам тоталното дъно на водещите/продукцията!
След победата на Калин се изплещиха толкова глупости, че чак трябва да ги вкарат в учебниците "Какво НЕ трябва да правим, за да не ставаме смешни".

"А! О! У! Калин Великолепний! Така трябва да се играе и всички трябва да са гледали/!!!/Игрите до сега!"

И цялата тая глупост за единствения участник, който си признава, че не е гледал Игрите  Joy
Смяяях!
А да се отнасят с такова пренебрежение и омерзение към другите двама участници, че чак и "Марш!" да им казват...
Дъно!
Павка, ако четеш /или някой друг ти чете/, то разкарай се от Игрите. Затъваш в блатото повече от Шрек.
Което ме подсеща за Дечо. Обиди, грубости, простотии по адрес на участник, който е одобрила продукцията, са меко казано признак за интелектуална недостатъчност.
Дечо беше доста равноправен на трасето и малко не му достигна за първо място. Ехоооо! Имаше участнички, влачещи се зад него, въпреки, че имаха заявки за уникални спортисти!

# 535
Мда. Благодаря за отговора!
Сега след като са минали няколко седмици от старта на предаването, първият епизод е много забавен за гледане. Особено да изгледаш визитката на Иван и след нея тази на Калин. Първият споделя колко е подготвен, знае на изуст всички сезони, правил си някакви таблици и всъщност казва, че ще играе така както и прави.
 От своя страна Калин разказва за живота си и как не гледа телевизия и почти не е гледал предаването. (Павел снощи ли беше каза, че трябвало да си гледал предните сезони) / gerata пишем едновременно хаха/
 Калинчо е очарователен във всяко отношение.

# 536
Първо, аз не разбирам какво правят тези треньори, след като масово участниците:
- не могат да плуват
- нямат техника на минаване на халки и подготовка за висене (предмишници и хват)
- не умеят да се люлеят на люлка
- не умеят да стрелят с прашка, да хвърлят в цел, да секат с брадвичка, да хвърлят фризби и какво ли още не.
- за пъзелите забравям.
И второ, като се споменава, че на най-добрите на кастинга не е предложено участие, защо се пропуска обратната теза - че тези добри все пак имат малко мозък и като са прочели договорите са имали претенции, които са отрязани и те са се отказали?

# 537

Не. Натурален е. Както беше Гого. Неговият вайб ми дава.

И моята асоциация за Калин беше с Гого, още от визитката. Затова и съм му лют фен от епизод 1.  Grinning И знам, че за разлика от всеки друг в този сезон, няма да ме разочарова с поведението или играта си.

# 538
  • София
Павел да не е в цикъл, какви са тези коментари вече цял епизод?

Супер подигравателни и унизителни, нищо смешно няма в подмятанията му...

Павката сигурно е на препарати днес Joy спазва традицията водещият да е в нетрезво състояние...

# 539
Нарочно го правят, за да провокират. Думите на водещите трябва да са последна грижа на хората там - независимо дали превъзнасят или обиждат. И двете са еднакво опасни.

Общи условия

Активация на акаунт