💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 65 648
  • 1 509
  •   3
Отговори
# 405
Обаче и Плевел, нарочно натърти, че Дечо е добър плувец и мУж,  да не вземе Калин да върне него. Усложливо си премълча, колко е слаб, в игри.

# 406
Чудех се как ще го нагласят така , че Шопа да подсили зеленото племе и етоо.. каква изненада. Напомнете ми да се шокирам.
Като не можаха да изцедят от играчите интригуваща битка , дайте да ги стресираме , разревем, че да има какво да хейтят зрителите. Всичко това в наша чест. Не им ли научихте вече номерата. Предлагам да ги накажем оък ние с игнор на ситуацията и дори да не я коментираме

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 21:34 от AuroraBB

# 407
И сега ще влиза в племената Радостина. Как го направиха, двете от първите на блатото, да влизат заедно. Аз си харесвах Сапунджиева, но не виждам шанс да се върне. В кое ли племе ще влезне победителката?
Сега само ще ви чета. Не ми се гледа.

# 408
Според мен ще влезе при Лечителите, тъй като миналата седмица напусна Доктора

# 409
  • София
Павел с тези коментари прекалява вече. А Дечо ми е много симпатичен, жалко, че го вкараха ей така да се погаврят

# 410
Лично аз , ако другото предаване беше всеки делничен ден- то щях да бъда на другия канал.

# 411
Защо сложиха жилетка на Дечо??? Досега не слагаха на мъжете от червените!?

# 412
Много грозни подигравки от Павел на гърба на Дечо!

# 413
Аз съм за Радостина. Много се надявам Шопара да не се връща в игрите. Грам не го харесвам.

# 414
Синьото племе е на пиратите. Ако пишех книга, щях да опиша героите точно като тях. Предаването има 6 от 6 за подбора на синьото племе.

# 415
Дечо за Шопа. Щеше да е добре.
Лошо за Калинката. Всички вече искат да го номинират. Сините започнаха първи да го пращат.

# 416
Тази вечер определенията на Павел за Дечо ме дразнят- чак “чудовище” го нарече… много омраза към по- закръглените… жалко, Павел- много олекна в очите ми!

# 417
За Сапунджиева съм. Дано влезе тя. Радка с Шопа да си ходят.

# 418
Тази вечер определенията на Павел за Дечо ме дразнят- чак “чудовище” го нарече… много омраза към по- закръглените… жалко, Павел- много олекна в очите ми!
Чудовището от блатото го нарече. 🙄

# 419
Павел да не е в цикъл, какви са тези коментари вече цял епизод?

Супер подигравателни и унизителни, нищо смешно няма в подмятанията му...

Общи условия

Активация на акаунт