💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 44 218
  • 1 171
  •   181
Отговори
# 780
Тези зелените са абсурдни Joy Нека да си държат Иван и Деса, много напред ще стигнат Joy

# 781
Е, как доникъде? Тихо и кротко до финала Grinning
Няма сега да си променя хубавия характер, заради една игра.

👌🙏😉

Точно това щях да дописвам, ама бързах за работа 🙂 Няма нужда да се тормози да е такъв какъвто не е .

# 782
Би следвало Шопа и Гизем да имат имунитет, но зависи какво са решили боговете на игрите Joy

# 783
Билянка как да им пляска Чикагото, като другите спечелиха, защото Гордиенко закопа сините. Водиха ги с над 2 обиколки.

Реално погледнато не Гордиенко закопа племето, а плаващите правила на продукцията. Защото сумарното загубено време от чакането на другите да ги затворят с обиколка беше огромно. Много повече от наказателното време за неминаването на Коеджикова. Излиза че за еднаква издънка наказанието е несъизмеримо времево  .

# 784
Билянка как да им пляска Чикагото, като другите спечелиха, защото Гордиенко закопа сините. Водиха ги с над 2 обиколки.

Реално погледнато не Гордиенко закопа племето, а плаващите правила на продукцията. Защото сумарното загубено време от чакането на другите да ги затворят с обиколка беше огромно. Много повече от наказателното време за неминаването на Коеджикова. Излиза че за еднаква издънка наказанието е несъизмеримо времево  .

В случая феномените ако си бяха подредили постовете по различен начин , мъжете щяха да наваксат изоставането. Не случайно най-силните постове  се оставят за последни в игри на шафетен принцип

# 785
В случая феномените ако си бяха подредили постовете по различен начин , мъжете щяха да наваксат изоставането.

За да си "подредят правилно" постовете трябва да има ЯСНИ правила казани преди играта!

# 786
  • В Града на Липите
Тази година правилата са плаващи и променливи. Според накъдето им е китката на сценаристите за деня.

# 787
Изслушах споделеното тук интервю на родителите на Калин. Беше ми любопитно какви хора са отгледали такова прекрасно момче. Определено помага да опознаеш и него повече. Ами добри, чистосърдечни, интелигентни авантюристи. Очевидно той прилича на майка си - тих, спокоен, смел. Та това, с което е закърмен, няма да се промени. Няма как някакво предаване да повлияе на характера му. 
Калин не е спортист. Той няма спортна злоба, всъщност няма никаква злоба у него. Не гони места, класиране. Всичко, което прави, го прави за себе си.

# 788
Добре де, какво печели Гордиенко от тази роля? И ветеринарката ли също са я накарали? Просто толкова си могат и стената ги затрудни.

# 789
  • София
Аз съм склонна да врявам на Гордиенко за потенето на ръцете. Дъщеря ми навремето се отказа от доста бързо от спортно катерене поради тази причина. Не можеше да мине елментарни нива заради това и много се измъчваше.

# 790
Добре де, какво печели Гордиенко от тази роля? И ветеринарката ли също са я накарали? Просто толкова си могат и стената ги затрудни.

Мис Запек печели престой в резиденцията от продукцията.
То е ясно, че във всяко стадо има мърша, ама в синьото племе е мнооого тегава тая мърша.
И при зелените е ветеринарката.
Надявам се да номинират мис Запек и някой, та дори и краварката, да й нашока канчето. Ама едва ли. Ще я оставят да спъва племето. Без нея ще са фурии. Така ще падат, ще им взимат играчи и синьото ще престане да съществува. Все едно не се е случвало и преди, а?

Някой попита как на второ място си взимат знамето.  Ами много ясно - победиха сините и си го взимат. А сините са победени, щото така пише в сценария...

Ако не са Калин и Лапунов да ми доставят удоволствие с играта си, направо спирам ТВ-то. А да, и Чикагото. Много си промених мнението за него. Да, визията му ми е странна, но е много забавен.

# 791
Ако бяха пуснали първа Гордиенко щеше да влезе в сила правило с отложено действие - почвате дракона 5 мин след като първия го завърши, или нещо още по-креативно. Интересно че за втори път активират такова гъвкаво  условно наказание и все срещу сините.

Гледам докторът бил при Гала, уж  и той беше от любимците тук ама никакво внимание, забравихте го вече, Калинката обсеби всички мокри сънища

# 792
  • В Града на Липите
Доктора пък кога е бил любимец? Grinning
За мен той прецака зелените. Твърде мнителен и самовлюбен ми е. Иначе не беше слаб играч.

# 793
Е, имаше си и той бая фен-клуб, погледни предни анкети

# 794

Аз пък се израдвах като ги наказаха по такъв начин. Стига с тези смени и 2-минутни наказания. Като някой не може, племето е закопано и край. Има си номинации/елиминации за тази работа.

Общи условия

Активация на акаунт