💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 37 678
  • 1 013
  •   61
Отговори
# 795
  • Be realistic - plan for a miracle.

Реално погледнато не Гордиенко закопа племето, а плаващите правила на продукцията. Защото сумарното загубено време от чакането на другите да ги затворят с обиколка беше огромно. Много повече от наказателното време за неминаването на Коеджикова. Излиза че за еднаква издънка наказанието е несъизмеримо времево  .

Аз пък се израдвах като ги наказаха по такъв начин. Стига с тези смени и 2-минутни наказания. Като някой не може, племето е закопано и край. Има си номинации/елиминации за тази работа.

Да де, ама следващия път няма да е така. Grinning Сега се спря със смените, другия път ще се почне пак...

# 796
  • София
Е да, но както каза някой назад, нямаше да е интересно за гледане.

# 797
То щото снощи Краварката и Гордата да висят ,като сополи беше peak television.

# 798
Калин натрупа още точки в моите очи с това, че отказа да посочва с пръст и да натяква за провала на Гордиенко. Всичко се видя и нямаше нужда да вади нож на умряло куче, нито да влиза в капаните на продукцията, които държат да ги скарат и насъскат един срещу друг. Просто кротък и свестен човек. Да се чудиш как се е пръкнал в днешно време.

# 799
  • София
Точно така. Искам специално да похваля Калин, който отказа да оплюе съотборник при въпроса на Ралица. Също и Кристиан оня ден, който помогна на Деси Вет да издрапа на понтона. Пък нека да не е хвърчал като ракета по трасето.

# 800
  • Be realistic - plan for a miracle.
Чудесен беше. Даже като го принуди Ралица да говори (с въртене на очите и драматично аууууу-кане), пак каза супер дипломатично "Мисля, че се видя, че Горди й беше трудно да се катери, което действително ни забави", като пак начинът, по който избра да каже, че Гордиенко ги издъни, беше мега емпатичен. По-скоро насочи към това, че на нея ѝ е било трудно, а не, че те са потърпевши. Има значение голямо фразирането.
Изненадана съм, че някой каза, че Калин бил женомразец, аз честно не се сещам за такива случаи - може би нещо покрай на Наталия подскоците и писъците да е казал, или?

# 801
  • В Града на Липите
Изненадана съм, че някой каза, че Калин бил женомразец, аз честно не се сещам за такива случаи - може би нещо покрай на Наталия подскоците и писъците да е казал, или?
Още в началото, май в разговор с Лапунов, каза че жените в Игрите били за цвят. За красота един вид.

# 802
Знчи, много моля мъжете в темата да не ревнуват. Ами трудно е да устоиш на Калинката - то силен, то умен, то красив, па и скромен...Ама разберете ни и нас, как да устоим на такова нещо. Grinning

# 803
За мен това с Гордиенко си е чист саботаж.. Много удобен начин продукцията да възпира сините, които както се вижда ако се оставят на "произвола на съдбата" - просто няма какво да ги спре

# 804
Като някой не може, племето е закопано и край. Има си номинации/елиминации за тази работа.

Сериозно, не думай. А със сандъчетата какво правим?

# 805
Като някой не може, племето е закопано и край. Има си номинации/елиминации за тази работа.

Ами то затова и ги няма сандъците вече. Поредния провален експеримент.

# 806

Ами то затова и ги няма сандъците вече. Поредния провален експеримент.

Или по-точно, появяват се, когато е удобно на продукцията.😄

# 807
Не че Гордиенко ми е симпатична, но толкова обиди ,че не се е справила с един елемент , идва ту мъч. Доста играчи включително и мъже (този толкова безценен ресурс , заради който жените са длъжни дори да се самономинирват), са забивали на елемент. Иначе , както писах по рано , Гордиенко си продаде душата на Дявола и си намаза ските

# 808
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Гордиенко е чисто и просто една некадърница! Но и нагла при това. Умрях си от смях как окуражаваше Наталия Joy 

Аз не мога да повярвам,че има претенции да се занимава със спорт. Дори вчера на стената се видя,че няма никаква координация и мисъл в главата.Не е толкова трудно да видиш къде тр да стъпват краката,за да се движи нагоре.
И изключително НАГЛА - няма срам за нищо. Нито за ядене,нито,че проваля отбора.Навирила носа без едно Извинявайте. Само мрънка и се оправдава,тя,която яде и спа в легло. Тя,която я бутат в почти всяка битка.

Гордиенко,просто се разкарай от ИВ.

# 809
Трябва две елиминационни да има. Доста плява има да си ходи. Да махат по двама, трима.
Радостина не е доволна. Тая с битка няма да се отърве.
На съвет ще изгонят сигурно Дечо или Карина, ако сама пожелае.
Тъпо стана в игрите.
Искам Александър интелигентний втори номиниран.

Как ще гонят Дечо?Трябва да нямат грам мозък в главата за да изгонят най-лесният противник.

Общи условия

Активация на акаунт