💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 33 494
  • 904
  •   212
Отговори
# 810
Гордиенко може да не е АкваМани, но Мани се занимаваше с мигли, а не със спорт. Ана Мария също беше зле, но беше оперна певица. Доктор Коеджикова е ветеринарен лекар. Гордиенко дойде с визитка на силна шампионка по муайтай. Ами, просто е смешно. И наистина е навирила нос до небесата. Съжалявам да го кажа, но такава безкрайна наглост и аз съм срещала само от рускини/украинки, а общувам с много хора.
Всеки сезон е имало и слаби участници, но рядко чак такива издънки от спортисти. Може би само Братоев съм запомнила като котва за племето си. И тогава човека си отнесе бая подигравки, а като прибавим и надениците, дето ги хванаха да ядат на реката, си записа името подобаващо.

# 811
  • София
Как ще гонят Дечо?Трябва да нямат грам мозък в главата за да изгонят най-лесният противник.
Е, не си прав Blush
Да, тази година жените наистина са ужасно силни, обаче не бива да се подценява толкова добре трениран (на класическа китара) противник. Представи си че дадат онази мрежа с топчетата, на която дори Фифо падна JoyJoyJoy

# 812
Ако Гордито просто си беше некадърна сигурно пак щеше да си навлече нечие негодувание но в никакъв случай нямаше да е обществен враг N1. Основният проблем с нея е абсолютното несъответствие между скромни възможности и пълна липса на реална самооценка -ако нещо се провали причина са потта, запека, стъпалата, кръста...но никога "толкова мога", свръхвисоко его, самочувствие и наглост позволяваща си да критикува и се подиграва с далеч по-способни от нея, липсата на каквато и да е тактичност, съвест, чувство за вина приемайки данайския дар като заслуга за саможертвата си,  преживяйки и дори обиждайки се на изгладнялото племе... А бе  с една дума пълен тепегьоз (не в митичния смисъл)

# 813
Как ще гонят Дечо?Трябва да нямат грам мозък в главата за да изгонят най-лесният противник.
Е, не си прав Blush
Да, тази година жените наистина са ужасно силни, обаче не бива да се подценява толкова добре трениран (на класическа китара) противник. Представи си че дадат онази мрежа с топчетата, на която дори Фифо падна JoyJoyJoy

Честно казано Дечо не е толкова зле.Просто няма въздух.За голямо мое учудване си мина и едни лостове ли бяха на първата битка.При това тегло да ги минеш не е лесно.А и на последната игра го виждах победител, преди да го видя как държи прашката. Като гледах жените как стрелят си викам идва Дечо и ги убива на прашката.Да, ама не.

# 814
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Да, теглото му пречи,иначе не е чак толкова зле Дечо. На мен ми е симпатичен някак си.
Знае си способностите и не парадира с нищо.И да го изгонят, ще го приеме с усмивка.

Историята на ИВ е виждала какви ли не некадърници,обаче Гордиенко за мен е номер 1 и точно,както Edelv каза по-рано,защото влиза с анонса,че е спортистка,разбирачка, бла бла.. Изключително нагла и нетактична.

# 815
Гледах Доктора при Гала, но сега чак мога да пиша и гледам не сте повечето гледали та...
Много интелигентен човек и скромен ми се видя. Това с поршетата са си говорели с Дино и то тихо на масата и майтапели, че ще му даде едното след играта да обикаля с него. Докторът всъщност му е хоби стари коли да ремонтира от дете е работил , като ученик и му е било приятно. Другите всички споделяли лични неща , които дори може да ги компроментира, но той никога не би използвал нещо казано и то пред всички, а това с колите се майтапели с Дино на масата двамата, другите са чули и веднага....Купува, ремонтира, препродава и пак купува и така по 4 месеца казва до купе само оставало и ремонтирал, обновявал и т.н. Ходел и на любителски състезания. Всъщност е много засегнат ми се видя как го коментираха, не е говорил изобщо с жените за това. Жена му имала една кола на старо купена, той друга (която се развалила и купил още една, докато я ремонтира) всички на старо, няма нови , но...бил се хвалел. Много му вървяла математиката и бил на кръстопът какво да учи. Като дете дори си намерил някакво училище в чужбина за автомобилни състезатели, толкова обичал колите. Доволен е от живота си, от избора си, подържа отношения само с ветеринарката и Карина от жените. За другите деликатно отстрани всякакви въпроси, но си личеше колко е обиден. Обичал да изпипва нещата , харесвал да предвижда как да опрости играта, но никога не е мислел за коалиция в началото. Просто жените били шушукали, наговаряли се, познавали се видял отпреди и решил, че готвят нещо, но не е искал да прави мъжка коалиция в началото, а да вървят напред и печелят битки ,да са силно племе и аз му вярвам, той много се раздаде в началото, после посърна, някак живец нямаше. Съжалява много май , че излезна толкова рано, но.... Беше хубаво интервю, с малко думи , но много неща каза. С Пенкин изобщо не си говорят, с Иван се срещали в една фитнес зала и са само на здрасти. Никога нямало да си върне вярата в това момче и дори коментира само него повече, че жените много са го нападали за загубата, мъжете подходили с разбиране и изненадата била голяма, когато той отишъл към тях в съюза. Изобщо много лошо мнение има за Иван, но ...пак беше пестелив, ама се усещаше как търси думи да тушира по-меко изказването си.
За мен поне Пекин се наигра, съсипа цялото племе, изобщо се оказа тя ламята.

# 816
Дечо ми е много симпатичен. За прашката. Момчето може и да полага усилия и да спортува. Много воля прояви с тази 15 кг жилетка на последния манш на червените. Но е от поколението, което по-скоро играе в телефоните, отколкото с прашка на двора. И това пролича. Но иначе ми е много симпатичен, поне засега- беззлобен като Калин.

# 817
Трябва две елиминационни да има. Доста плява има да си ходи. Да махат по двама, трима.
Радостина не е доволна. Тая с битка няма да се отърве.
На съвет ще изгонят сигурно Дечо или Карина, ако сама пожелае.
Тъпо стана в игрите.
Искам Александър интелигентний втори номиниран.

Нямат. Дано не съм права.

# 818
Не че Гордиенко ми е симпатична, но толкова обиди ,че не се е справила с един елемент , идва ту мъч. Доста играчи включително и мъже (този толкова безценен ресурс , заради който жените са длъжни дори да се самономинирват), са забивали на елемент. Иначе , както писах по рано , Гордиенко си продаде душата на Дявола и си намаза ските

Не само на един елемент. Гордиенко е провал на халки, и всякакви вариации на висене и ходене на ръце.

# 819
  • тук, на мястото си
Мисля,  че в действителност Гордиенко не е толкова зле, но се продаде на продукцията. Сините са горе - долу задружно племе, няма коалиции и ако  продукцията не ги закопае ще вършеят навсякъде. Нямат изразен лидер, в едната игра е един, в другата друг. Това, че няма кавги е един голям минус за предаването, няма кавги няма разправии. Опитаха в началото с Наталия, но тя бързо влезе в релси и ето Гордиенко - дразнител отвсякъде, прави се на болна, изпотена, същевременно устата и голяма, кара се. Чувства се силна като си мисли, че  ще я защитят. Не знам какво са и обещали, но заслужава ли си да се сринеш в очите на цяла България. Дано да си е направила добре пазарлъка.
Няма да се учудя ако на елиминациите се спаси.

# 820
Както освиркваха Императора навсякъде, така ще я освиркват и Гордиенко. Ако го прави за пари е жалко, ако просто толкова си може, е още по-жалко Grinning

# 821
  • тук, на мястото си
Ако толкова си може свиркането ще е по- малко,  другото е жалко, грозно , просташко. За друг епитет в момента не се сещам.

# 822
  • В Града на Липите
Не ми се вярва да се е продала. Толкова си може.
Чикагото е страшен стратег Grinning
Иска да е на номинация, за да я саботира и да ги оттърве от нея.

# 823
  • София
С такива приятели, врагове не ти трябват!

# 824
Ръждавичка говори на Гордиенко, че мрънкала на изолатора, което а самата истина, а самата тя не спря да реве и мрънка цяла седмица. Не мога да повярвам, ама май Наталия ще се окаже най- малкото лудата и най- читавата от сините жени. Чикагото е запалил мотора и яко нареди шампионката по муай- тай. Все повече ме радва, отива ми на второ място след Шопа в класацията. Апропо, видяхте ли реакцията на Гизем, когато го видя да се задава към блатото?Grinning

Общи условия

Активация на акаунт