💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 57 880
  • 1 468
  •   62
Отговори
# 855
  • София
Кой от Феномените не си е мил приборите, че се разсеях и не ми се връщаше? Александър на синхрон нещо редеше.

# 856
  • В Града на Липите
Да, направо от главата за краката. Изяде си ориза и ги почна.
Трябваше първо да усети теченията и нагласите.
А и никой не обича да го обработват с бутонките. Импулсивно ти идва да дадеш отпор.

# 857
  • София
Ръждавичка не си прибирала и измивала чиниите..
Кой от Феномените не си е мил приборите, че се разсеях и не ми се връщаше? Александър на синхрон нещо редеше.

# 858
А Гизем е страшно сладка! Мечтаела си била за дъжд и как ще се справят със ситуацията, а жабката я изплаши до смърт!
Много е готина, а тука на кастинг битката я оплюха, защото много била псувала по време на играта. Дано се върне в играта по някакъв начин. Много искам да вид Радостина, която се провали на безброй битки,  как побеждава Шопа или Гизем.

# 859
  • в моя гьол
Харесвах Йоана. Но... преди малко ме изгуби.

# 860
  • София
Дидо,
Отново спойлираш. Сега един вид казваш, че съм прав.
Аз не съм тъпа цивилка и от две букви мога да схвана всичко.
Защо го правиш?
Кеф ли ти доставя да разваляш кефа на хората?
Какво да ти кажа, този път сам си го изпроси. И определено от 2 букви и 3 емотикона не сващаш когато някой се шегува. Хайде със здраве и да не спамим повече темата.Innocent

# 861
  • София
Относно Д-р Пекин.
Не съм бил там. Д-р Петров казва едно, каквото му е угодно и вече изгледал всичко. Д-р Пекин като отиде при Ваня ще каже друго. Така че е дума срещу дума.
Какво обаче са монтирали от продуцкията (не че на тях вярвам) е съвсем друго.
Е? Имаме три страни. Какво правим?
Вижа се, че Пекин си държи на хората и винаги е била в силната страна. Има изказ и знае какво да каже на хората. Умна е.
Това че е заобиколена с лош материал за Арената не е по нейна вина.
Аз отчитам само една сериозна грешка от нейна страна. Но това важи и за Д-р Петров.
А именно - че не заиграха заедно в коалиция. За това според мен носят вина и двамата. Два остри камъка как беше? Не мелят брашно заедно.

# 862
Та Чикагото в мините шеф ли е или не е?

Началник смяна, под началника, над работниците. Според мен беше много снисходителен, дори. Има опит и наблюдения и е факт, че точно заради такива хора стават и инцидентите в особените производства.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 21:30 от leprikon

# 863
Пекин е страшно хитра и далеч ще стигне, но не е симпатична. Излъчва нечистоплътност. И не само на външен вид.

# 864
А представяте ли си Чикагото да отпадне от Гордиенко !

# 865
Това вече сме го гледали с Мани и Стоян Joy

# 866
Не! Чикагото е сериозен човек! Щом е казал, ще я бие.

# 867
Айййй! Пепел ти на клавиатурата! Той ми е в топ 3.

# 868
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Абе не знам как не е виждала пет седмици сапун Йоана при положение, че има перфектен маникюр и чиста коса и зъби, като започнат да се превземат така се дразня. Много кофти за Ивайло, какво толкова им направи на тези блатни, че да не спират да го плюят. Може би защото усещат, че е силен съперник и няма да е само пешка, както им се иска.

# 869
Лимони!

Общи условия

Активация на акаунт