💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 36 885
  • 999
  •   47
Отговори
# 900
Шанс за Гордиенко. Сега ще издумкат кифлето. И ако някак си избяга от Чикагото или се спаси на първата битка ще се върне в играта.
Гордиенко ще е аут срещу Чикагото или всеки друг жълт. Но има шанс ако е срещу Александра на многокомпонентна битка. И то много голям шанс. Александра няма изръжливост и е слаба физически.
На компоненти халки и стена няма да я бие. Доказано.

# 901
  • София
Не беше добра стратегията на капитан Ивайло.
Но и жълтите жени са манекенки и не са за такива игри.
Залените жени имат много повече груба сила.

# 902
  • На Изток от Рая
Представям ви една "изключително мотивираща личност", която явно се е отказала да тренира желаещи за игрите... Жалко🤣

# 903
  • В Града на Липите
Мирослав е Канадската сила - думи на Павел
В племето на Завоевателите.
Много ловък и бърз, с много добра координация и машинка за многокомпонентни битки
Мерси! Не ми е изпъквал досега с нещо, но явно е от тихите бойци, като Калин.
То и на него наскоро му дадоха думата Simple Smile

Гордиенко може да бие Александра на нещо по-силово. Алекс не е много бърза, но като Наталия минава всичко.

# 904
И какво стана сега? Билетите разпродадени, букмейкърите регистрират рекордни обороти а супердербито Горди - Деса се отменя!!

# 905
Мирослав в кое племе беше? Бъркам ги с Траян.
Май не дават синхрони и затова не мога да ги запомня Grinning

Много ловък и бърз, с много добра координация и машинка за многокомпонентни битки

Траян е някакъв тенисист или и аз не знам точно какъв е. Снажен левент.
В племето на Лечителите. Беше при Феномените. Силен е в краката, но е слаб с ръцете и няма добър баланс.

Бих добавил,че Мирослав няма никаква груба сила,но Траян според мен е доста добър в баланса на капитанската там беше много добре.

# 906
Калин каква змия им вкара в пазвата на жълтите!

# 907
Веднъж една жена да ми допадне след втори  сезон и Ваня ,и  тотално ще ме разочарова 😁Йоана поредното дъно,ама малко и злобно дъно.Знам си аз жена да не подкрепям 😂

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 21:58 от *Ани*

# 908
  • София
Ахх тази Александра пак се спаси.
Няма такъв дразнител. Къртицата на продукцията. Кой знае какви връзки има тази кифла.

# 909
  • На Изток от Рая
Ралица нещо грубо ми прозвуча към Йоана - към коя коалиция се присламчи😀.

# 910
  • София
Пак нагласена игра - може би единствената на която зелените жени наистина превъзхождат, но при мъжете?? Не са ли същите зелени мъже които в понеделник не стигнаха до деветте варела?
По-голяма глупост не бях чел скоро.  Joy Съперничи му само вица от снощи че Жълтите били фаворити на днешната битка защото били по-тежки Rolling Eyes (не помня кой е писал, но се смях цял час Joy)
Два от зелените мъже са едни набитички с нисък център на тежестта, а това срещу тея жълти вейки са си гарантирани точки. Сал един Томи в такава игра нарисувана 99:1 за зелените не стига.

# 911
Мирослав в кое племе беше? Бъркам ги с Траян.
Май не дават синхрони и затова не мога да ги запомня Grinning

Траян е някакъв тенисист или и аз не знам точно какъв е. Снажен левент.
В племето на Лечителите. Беше при Феномените. Силен е в краката, но е слаб с ръцете и няма добър баланс.

Бих добавил,че Мирослав няма никаква груба сила,но Траян според мен е доста добър в баланса на капитанската там беше много добре.
Мирослав е абсолютно безличен на арената и извън нея, за мен с абсолютно нищо не изпъква.

# 912
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Храсчето в ъгъла Мирослав е много наивен (до дебилитет) играч, браво на Николета.

# 913
  • София
Ние едно и също предаване ли гледаме?Rolling Eyes

# 914
Единственото, с което Мирослав се отличава е, че е изгорял на потник.

Общи условия

Активация на акаунт