💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 36 712
  • 997
  •   11
Отговори
# 885
Ейй тая Сапунджиева колко злоба е натрупала само защото я пратиха на блатото.. ужас ужас Simple Smile

Да, грозно беше.

# 886
Като съм ги подкарал днес по домова книга.
За първи път ще критикувам най-голямата ми любимка. Ръжденцето.
Явно наистина има голямо самочувствие и понеже усеща, че я харесват младите мъже и се държи като принцеса.
Това е много лошо. Жалко.
Дано не е истина това с приборите и да е инцидентно, ама едва ли...

Явно не е инцидентно, защото Лапунов го каза същото, когато отидоха в изолатора.

# 887
  • тук, на мястото си
Леле, каква е таз злоба у  Сапунджийката, защо? Заради блатото? Представям си Шопа как би действал срещу Калин. Ужас!

# 888
  • София
Шанс за Гордиенко. Сега ще издумкат кифлето. И ако някак си избяга от Чикагото или се спаси на първата битка ще се върне в играта.
Гордиенко ще е аут срещу Чикагото или всеки друг жълт. Но има шанс ако е срещу Александра на многокомпонентна битка. И то много голям шанс. Александра няма изръжливост и е слаба физически.

# 889
  • София
Йоана ме изненадва неприятно, не очаквах такъв характер, честно казано. Rolling Eyes
Гордиенко на съвета как учудено повдигаше вежди, все едно за първи път чува, че на Изолатора е яла, спала на легло, че са я болели сто неща и се е оплаквала нонстоп. Joy Изключително неприятна личност!
Браво на Чикагото - побесня по отношение на Гордиенко /абсоютно с право/ и отива сам да си свърши работата! Надявам се нещата да последват логичния си ход и да няма някоя неприятна изненада!

Не ми харесва, че Ралица и Павел започнаха да наричат Калин "Великолепни". Едно тревожно ми става всеки път като го чуя.

# 890
  • В Града на Липите
Мирослав в кое племе беше? Бъркам ги с Траян.
Май не дават синхрони и затова не мога да ги запомня Grinning

# 891
Лапунов за малко се подведе, но Калинчо май не и това всъщност я ядоса в началото.
Като съм ги подкарал днес по домова книга.
За първи път ще критикувам най-голямата ми любимка. Ръжденцето.
Явно наистина има голямо самочувствие и понеже усеща, че я харесват младите мъже и се държи като принцеса.
Това е много лошо. Жалко.
Дано не е истина това с приборите и да е инцидентно, ама едва ли...

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 21:38 от MagdalenaM

# 892
  • София
Мирослав в кое племе беше? Бъркам ги с Траян.
Май не дават синхрони и затова не мога да ги запомня Grinning

Мирослав е Канадската сила - думи на Павел
В племето на Завоевателите.
Много ловък и бърз, с много добра координация и машинка за многокомпонентни битки

Траян е някакъв тенисист или и аз не знам точно какъв е. Снажен левент.
В племето на Лечителите. Беше при Феномените. Силен е в краката, но е слаб с ръцете и няма добър баланс.

# 893
Пекин има хубави крака обаче, от жените и преди писах ми е най-добре сложена (без главата, там Николета е супер) Гизем е симпатяга, преди не я харесвах, но сега виждам нещо детско и закачливо в нея, в същото време характер силен и амбиция.
Дино колкото и да го гледам няма да ми омръзне и да го слушам. Много ми харесва, жал ми е, че е сам сред змийчета, ама...
Сапунджиева никога не я харесах, както и Карина, за Гордиенко пък абсурд, то май останаха само една Наталка и Сашка , дето бяха най-зле и какво излезе...другите жени още по-зле. Йоанчето ще излезе много проклето същество усещам.
Само да не врътнат Чикагото да потъне с някаква изометрия и онази да остане в играта.
Видяхте ли я на закуска как бързо хапваше и бързо дъвчеше, а на изолатора не бяха въздишки , храната трябвало да се усеща, да се ядяла бавно, а сега що така гълташе.

# 894
Пак нагласена игра - може би единствената на която зелените жени наистина превъзхождат, но при мъжете?? Не са ли същите зелени мъже които в понеделник не стигнаха до деветте варела?

# 895
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Ралица: "доктор Пекин, доктор смърт" и Пекин се хили доволно. Ех, Дино, Дино наистина трябваше да паднете.

# 896
Ейй тая Сапунджиева колко злоба е натрупала само защото я пратиха на блатото.. ужас ужас Simple Smile

Да, грозно беше.
Ние не знаем какво е ставало. Само малко дочухме, че и преди блатото е имало проблеми. Александра също явно си е отмъстил на Сапунджиева и я изпрати на блатото. Не очаквах нещо друго в тази битка. А и Сапунджиева каза, че проблемът се решава на арената.
Този вид битки без хъс, не се печелят. А точно това липсваше в жълтите.

# 897
Сапунджиева беше страшно жалка в синхроните си.

# 898
  • София
Зеленият влак мачкал всичко..хаха..И ветката била страшна. Вчера Ралица не говореше така, нито оня ден, когато им взеха знамето..

# 899
  • тук, на мястото си
"Траян страшни, който никога не се предава" - да, бе, да, грънци.

Общи условия

Активация на акаунт