💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 39 240
  • 1 044
  •   81
Отговори
# 870
  • София
Давай Деска, пукай силикона и кифлите =))
Хахаха

# 871
Йоана наистина влезе с бутонките. А изглеждаше така сладка, автентична като влезе в стопанството.
Не съм фен на Пекин, ама да се каже че тя е лицемерна а ветеринарката лоялна ми се вижда като обърнати огледала. Пекин никого от своите не предаде а Деса още с връщането си възнамеряваше да прескочи при доктора, и да отстранява бившата си коалиция една по една , а и в блатото ги оплете макар че уж нямаше изобщо да ходи там

# 872
“Ни въ е срам! За какво ми е тоя големия, не можахте ли някой по-малък да ми пратите?”
Много ме радва този Дино Joy

# 873
Относно Д-р Пекин.
Не съм бил там. Д-р Петров казва едно, каквото му е угодно и вече изгледал всичко. Д-р Пекин като отиде при Ваня ще каже друго. Така че е дума срещу дума.
Какво обаче са монтирали от продуцкията (не че на тях вярвам) е съвсем друго.
Е? Имаме три страни. Какво правим?
Вижа се, че Пекин си държи на хората и винаги е била в силната страна. Има изказ и знае какво да каже на хората. Умна е.
Това че е заобиколена с лош материал за Арената не е по нейна вина.
Аз отчитам само една сериозна грешка от нейна страна. Но това важи и за Д-р Петров.
А именно - че не заиграха заедно в коалиция. За това според мен носят вина и двамата. Два остри камъка как беше? Не мелят брашно заедно.
Ако беше умна щеше да държи да остане племето силно и на хубави локации, да са спокойни, нахранени, сплотени и да не дават фира (играчи)  Тя реши направо да гони мъжете, примъкна Иванушка глупака и готово. Доктора увисна и с травмата на Лъчо и излизането му. Това ли е мозакът на Пекин? Един да не го наричам какъв Иван и един контузен играч и направиха сметките правилни. Лиши племето от сплотеност, внесе още в началото точно тя, а не докторът разногласия, като почнаха с ветеринарката да плетат кошницата на женското царство.
Не ми харесва Йоана, добра е, има хъс, има воля, но характерчето и гнило се оказва, отново разочарование от жена, а ми се иска поне една нормална, ама не.
Ръждавичка, като се хранела нито си почиствала, нито си вдигала чинията, нито обелките си махала от масата, просто ставала и останалите , като прислуга раздигали и почиствали след нея, затова я наричат втората принцеса в племето.
Дино страхотен, направо ми пълни душата и с думите си , и с погледа върху хората, просто се чудя на спокойствието му .

# 874
Ейй тая Сапунджиева колко злоба е натрупала само защото я пратиха на блатото.. ужас ужас Simple Smile

# 875
Много се хиля на коментарите на Павката - във вихъра си е Simple Smile
Хилих се и на "бебе яйце"

# 876
Сапунджиева, Пекин и Йоана днес се борят за “най- голяма гаднярка.”

# 877
  • София
Страхотни Дино и Томи.
Томи беше ясен.
Ама Дино ми напълни душата как изигра Ивайло. Ивайло е двойно по-висок и тежък, ама Дино е треньор по борба.

# 878
Защо Йоана и Сапунджиева смятат, че някой им е длъжен да ги пази, да не ги праща на блатото, да не ги гони оттам? Много ми падна в очите Сапунджиева със злобата към Александра. А Йоана не даде един смислен мотив на Николета. И се ядоса, че момичето е наивно, но не достатъчно, че отново да им стане бушон

# 879
Сапунджиева си мисли,че да доминираш над Александра е голяма геройство.
Да я видим срещу Ръждавичка,тогава да говори.

# 880
  • В Града на Липите
Пекин не ми е лицемерна, но енергията й не ми харесва даже през екрана.Grinning
С доктора нямаше как да се коалират. Твърде силни характери и его. Всеки щеше да иска да е шафа и щяха да се дебнат нон стоп.
От мъжете може би Иван ми е най-неприятен.

# 881
  • София
Като съм ги подкарал днес по домова книга.
За първи път ще критикувам най-голямата ми любимка. Ръжденцето.
Явно наистина има голямо самочувствие и понеже усеща, че я харесват младите мъже и се държи като принцеса.
Това е много лошо. Жалко.
Дано не е истина това с приборите и да е инцидентно, ама едва ли...

# 882
Най-накрая намериха игра и за Деската.  Евала

# 883
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Пекин докторката как нахъсва отбора да няма милост, да ги мачкат...... Признавам си, че се зарадвах на победата на Коеджикова, Йоана много си е поверявала. Този Мирослав ми е пети храст - второ дръвче, тотално безинтересен.

# 884
Пекин ми прилича на Мики Рурк.

Общи условия

Активация на акаунт