💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 28 204
  • 765
  •   46
Отговори
# 735
Оф,един и същи сценарий всеки сезон,но този бил различен. На феномените пожелах да паднат,за да разкажат нагласа горда.
Калин  ще иска лично да я отстрани.
То и от загубилите утре племе ще има желаещи за тази задача.
За да ни е гадно на сините фенове,вероятно ще паднат жълтите,за да може зелените да си спечелят залога и да подсилят докторката да си развява коня с нашето момче.
Пепел ми на клавиатурата!

Че ще дадат кражба на зелените е ясно , няма как да продължават така ( днес се спасиха единствено заради Гордиенко иначе нямаше да стигнат те до дракона ) , но според мене ще вземат Чикагото , още им е пресен спомена от териториалната битка където той мъкнеше варелите и ще искат него , като много силен играч и бушон за ходене на елиминация.

# 736
  • София
И за Чикагото ще ме боли...

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 23:42 от avicom

# 737
Да хванем ли бас , че ако всичко е реално , 80 процента от зрителите ще престанат да гледат дори . Ако едно племе тръгне да потъва , то ще си отлежи на дивата река/плаж/изолатор за целия сезон, ако не го побутне продукцията. Кой пък ще иска да гледа битки , които са ясни . Ако всичко е реално са достатъчни 4-5 различни битки , най-силните са ясни - Ивайло , Шопа , Калин , Томи , Чикагото - останалите да хващат баира и няма смисъл да се мъчат .

# 738
Лапунов някак е много подценяван, а не е слаб играч.

# 739
Да хванем ли бас , че ако всичко е реално , 80 процента от зрителите ще престанат да гледат дори . Ако едно племе тръгне да потъва , то ще си отлежи на дивата река/плаж/изолатор за целия сезон, ако не го побутне продукцията. Кой пък ще иска да гледа битки , които са ясни . Ако всичко е реално са достатъчни 4-5 различни битки , най-силните са ясни - Ивайло , Шопа , Калин , Томи , Чикагото - останалите да хващат баира и няма смисъл да се мъчат .

Има резон в думите ти, но това не пречи продукцията да "пипа" по-елегантно, а не да маже с голямата баданарка. Така и интрига ще има, и всички ще са доволни. В момента е такъв хаос, че се чудя на какви ли хапчета е сценариста? Laughing

# 740
В този ред на мисли на мен вече конспирацията, изказана по-рано във форума, относно Гордиенко, започва да ми се струва все по-логична. Сините щяха със сигурност да спечелят и единствено водевилът пред стената го предотврати. Това е лесна стена - абсурд е да не може да я мине толкова време един човек-спортист.
Гордиенко ми прилича на човек, който би могъл да го изиграе, без да й мигне окото.

# 741
Адмирации за Дамата с Кравите и Гордата Гордиенко - изключително трудно бе да намерят накъде повече да се изложат, но уви те пак намериха начин. Силно съм впечатлена!

Александра не знам що и излезе име на най-неможеща в началото. Аз бих я сложила в по-силната половина от жените, честно. Не знам дали това говори добре за нея, или лошо за жените.

Алекс с какви очи дава акъл за стената. То вярно че Гордиенко го задмина, ама аз ако съм на негово място, бих си седяла по-ниска от тревата.

# 742
Защо пищи Гизем в промото?

# 743
Калин великолепни е толкова изсмукано от пръстите определение, което изобщо не му отива. Алекс великолепни или Шопа великолепни или дори Иван великолепни 🤣 примерно повече биха се възгордели. Калин си е скромен, мачка на арената, тиха сила. Не ми се ще да му слагат някъв такъв прякор, някак с негативна конотация ми е.

И какво се оказа - забраната за капитанство за вечни времена всъщност е до второ нареждане и си е приумица на продукцията, с цел да контролира кой ще стане капитан за дадена седмица. Нищо изненадващо.

Гордиенко ги провали нацяло Феномените, тя е професионално мрънкало. Такива хора не мога да трая, винаги да намират кусури и да развалят настроението на хората. Не смятам, че е нагласено, тя от самото начало показва някакъв такъв мрънлив характер. Почерпиха я с легло и храна на изолатора и тя пак - кръста ме боли, не са ми дали прибори, имам запек, леглото ми е три дъски, болна съм, мрън мрън. Тя ще е със сигурност едната номинирана.

# 744
Помня годината с Амазонките. Голяма мъка беше в началото. Мен ми беше жал да го гледам.

# 745
Гордиенко е чисто и просто една некадърница! Но и нагла при това. Умрях си от смях как окуражаваше Наталия Joy

Наталия от друга страна много ми се издигна в очите. Голям дразнител е като говори, но на терена е машина и няма не мога при нея.

На Александра й излезна име, че е слаба, защото е кифла на пръв поглед. Но и преди съм писала, че ми е любимата кифла! Справя се доста добре, мрънкоти, че не може, но все пак намира сили и се справя. Слагам я към сравнително силните жени.

За Гизем ми е жал, не заслужаваше да иде на блатото.

Карина и Радостина са такива глупави шматки, че нямам думи. Ще искат Гизем вместо Деси Вет заради едното приятелство, траещо от 2 дена... Айде сега да видим как ще излязат от блатото. Дано не излязат, не ги харесвам и това е.

А Деси Вет даже не ми се коментира...

# 746
Пропусна Лапунов. Още от визитките съм го обявила, че съм за него. Лошото е, че нищо не дават да разказват, той ми е интересен , но...

# 747
Мен ме дразни Иван от Лечителите. Не може да нарича ветеринарката "бабичка". Щото той е "титан на мисълта". Много неприятен млад мъж. Някой по-напред беше писал за сексизъм. Да, харесваме си Калин, аз харесвам и Ивайло- въпреки, че едва ли би ме заинтересовал покерджия, който играе с дни по 12 часа... Дино ми е симратичен, донякъде Чикагото като играч и амбиция. Това ли му е бизнесът на Ивайло? Но в равносметка, като че ли харесвам като поведение и характери повече жени от мъже през тази година- Александра, Гизем, Йоанна, Ръждавичка, Николета...Симпатизирам на Наталия. От Карина и Сапунджиева нямам впечатления. От момичетата тази година има досто по-качествени дами, отколкото от момчетата... Не харесвам Гордиенко и Пекин. Ветеринарката въпреки всичко ми е симпатична. Това е много трудна професия. Лека нощ!

# 748
Браво на Ивайло и на Наталия! И аз съм от феновете на Сините очи, обаче и Летящият бос Алабин много ми допада, страшен тандем са двамата! Малката изящна Йоана просто ми скри шапката след толкова време мизерия, браво! Обаче, както Павката ми харесваше, започна много да ме дразни от известно време - той явно е наблюдавал кака си Ленор как да набива канчето, но това, че е бил участник и е бил в изолатора не му дава право да унижава играчите и май скоро ще я надмине по надменни забележки...Абе, Димо ми липсва.....

# 749
Аз останах с впечатление, че Радостина е поискала Гизем и явно само нейното мнение има значение там. Сапунджиева беше на блатото два дни и голямо съобразяване с човек, който може и изобщо да не стигне до играта. Нали беше злоба да се праща жена на блатото, ама ако е нечий друг довод и друга жена не е злобно вече. Сапунджиева до момента за мен показва слаб характер в социален аспект и покрай Жоро беше същата, уж глупавата и наивна Николета, но тя се усети по- добре от нея накъде духа вятъра. Генерално глупаво решение за зелените, жалко за Гизем.
Георги прие, както и очаквах да приеме новината. Не мисля, че има значение кой би го предизвикал за "враг". Той е тежък индивидуалист, никого няма да пожали, за да бутне себе си напред. 
Тази "месомелачка" два пъти се докосна до играч и отказа след това, чак се беше килнала леко настрани. Страшна техника и трасета, браво Grinning Стената беше преправена по начин, който само супер некоординиран играч не може да мине. Имаше си място за всеки крак и ръка във всеки един момент нагоре. Гордиенко просто освен в чисто хамалската част не струва особено. Не е най- слаба, но е буквално невзрачна и ако не беше дразнител нямаше да изпъкне с абсолютно нищо. Надявам се да й е време да си ходи.
Ивайло- страхотен, до сега само ми се затвърждава сред фаворитите.

Общи условия

Активация на акаунт