💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 54 788
  • 1 436
  •   87
Отговори
# 1 230
  • Някъде там...
Все си мисля, че битките и правилата за тях са според участниците и сценария. Толкова за съвпаденията.
Не гледах. Ясно ми беше какво ще стане още след промото снощи, а и след сценките при сините преди битката. Много ме е яд.

# 1 231
Продукцията натри носа на Чикаго. При индивидуални елиминации друг щеше да е финала.

А, с грошовете на Карина какво се случи? За Перник ли заминаха?

# 1 232
....
Не знам за кой път ще го кажа, но върнете си епизода от сряда и как мина гъбките, варелите и стената.
Аз си засичам минаванията на мъжете, както правех във Фермата. Никой не мина толкова бързо като него.
...
Ами аз си го върнах, въпреки че много добре си спомням какво видях още докато гледах епизода. Мирослав мина гъбките като стъпи на земята, но се направи на разсеян и веднага си вдигна крака.
Интересно как не си го забелязал.
Ето тук можеш да видиш между 5.06 и 5.07:
https://www.vbox7.com/play:bd820f49dc
Стъпва на земята, да. Не стъпи изцяло на жълтата част. 😏

# 1 233
  • В Града на Липите
Ето защо никога не трябва да се предлагат и да рискуват с тия номинации. Прекалената самоувереност понякога води до блатото или още по-зле - директно у тях.
Ако Алекс беше на негово място, нямаше да хабим нервни клетки, а да се забавляваме.
Черна точка Чикаго - за голямата ти уста и прекалена самоувереност. И все пак ми е в топ 3 Grinning

# 1 234
  • София
Той Фифо и Д-р Петров е готвил ама човека имаше проблеми с халките.
Както и да е. Излишни и безсмислени спорове

Всеки има правото да си харесва когото иска, ако не ви харесва приемате и продължавате.
Аз не репликирам всеки с когото не съм съгласен. Почти никога не съм го правил за 7 сезона и десетки хиляди мнения.
Обикновено мен като ме закачат и отговарям вече.
Харесвам Мирослав, Шопа, Томи, Чикагото, Ръждавичка, Д-р Пекин, Николета, Сапунджиева и Йоана.
Харесвам и Лапунов и Калин. Но нещо ми липсва. Не знам какво. Гого и Фифо си ги харесах от раз. Тук я няма тази химия. Но ги харесвам и ако спечели някой от тях ще съм щастлив.
Ако не ви харесва всичко това, нищо не мога да направя по въпроса.
Защо е проблем за вас не мога да разбера.
Много токсична стана темата напоследък.
Тук сме за да се забавляваме, изведнъж от една седмица насам нещо се промени.
И не, не е в мен проблема. Не аз започнах. Непрекъснато ме репликирате и ми се държи сметка защо харесвам Иван и Драган.
Това за 7 сезона никога не ми се беше случвало.

# 1 235
Ето защо никога не трябва да се предлагат и да рискуват с тия номинации. Прекалената самоувереност понякога води до блатото или още по-зле - директно у тях.
Ако Алекс беше на негово място, нямаше да хабим нервни клетки, а да се забавляваме.
Черна точка Чикаго - за голямата ти уста и прекалена самоувереност. И все пак ми е в топ 3 Grinning
Ако Алекс беше номиниран, изобщо нямаше да гледаме битка по двойки, според мен. 🙃

# 1 236
Ами това е поуката от цялата работа.

# 1 237
Страхотна битка се получи! Пълна с неочаквани обрати. Всички са сладури.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 22:55 от Chapka

# 1 238
Скрит текст:
Дяволо след края на сезона ще те помоля да пуснеш анкета за най-добро племе евър за всичките 7 сезона!

Много ме е яд на продукцията. Много. Връщам се назад все едно е финалът на 1-ви Сезон и загубата на Юлиан. Ей толкова много съм и бясна. Гадняри.

За сега (не че има още мн време) ама сините изглеждат ТОП за всички сезони, макар, че шефчетата бая се постараха да ги осакатят.. или поне толкова, че да има смисъл от самата надпревара Simple Smile

Някой с повече време и нерви може да разцъка кпипчето с ринговете. на мен ми се стори, че имаше доста жълти рингове, кото бяха по-здраво задълбани в дъските така, че да не халтаят, защото както виждаме това е топ фактор, за да не ни клюмнат халкичките ахахахах и после да не можем да ги прихванем лесно с въдицата/куката
Не че нещо, ама вече свикнах с продукционни постановки, та има голяма вероятност и тук да са се подсигурили допълнително  Wink

Определено Миро си харесва Йоанка, няма две мнения.. Simple Smile Не знам само дали е споделено Stuck Out Tongue Winking Eye

Йоана, много я храните?? Колко време в сравнение със старите вуци тя е имала, за да ВИ се покаже..битки, камерки... айде не излобявайте чак толкова Revolving Hearts

# 1 239
  • София
Така казано съм съгласен.
Ясен е сценария. Ама снощи не беше ясно. Мислехме, че ще има двама елиминирани. Поне аз де. За вас не знам.
Чикагото си беше много добър даже с въдицата. Просто Миро беше по-добър.
Ако гледаме само битката извън продукцията, то жълтите нямаха никакъв късмет. 3 пъти вадеха сини куки от басейна и 1 празна торбичка. 4 празни курса.
Ако гледаме с влиянието на продукцията. Така е направено за повече съспенс и драма в края.
Но с куката и с въдицата Миро беше за 9 от 10.
Чикагото 7.5 / 8.0 от 10
Жените не направиха почти нищо. Йоана обаче беше бърза. Гордито бавна. А тук всяка секунда е от значение.

# 1 240
  • София
Че кой казва, че не е добро и възпитано момче Мирослав. Сигурно е. Но е много незабележим, харизма нула.

# 1 241
Скрит текст:
Дяволо след края на сезона ще те помоля да пуснеш анкета за най-добро племе евър за всичките 7 сезона!

Много ме е яд на продукцията. Много. Връщам се назад все едно е финалът на 1-ви Сезон и загубата на Юлиан. Ей толкова много съм и бясна. Гадняри.

За сега (не че има още мн време) ама сините изглеждат ТОП за всички сезони, макар, че шефчетата бая се постараха да ги осакатят.. или поне толкова, че да има смисъл от самата надпревара Simple Smile

Някой с повече време и нерви може да разцъка кпипчето с ринговете. на мен ми се стори, че имаше доста жълти рингове, кото бяха по-здраво задълбани в дъските така, че да не халтаят, защото както виждаме това е топ фактор, за да не ни клюмнат халкичките ахахахах и после да не можем да ги прихванем лесно с въдицата/куката
Не че нещо, ама вече свикнах с продукционни постановки, та има голяма вероятност и тук да са се подсигурили допълнително  Wink

Определено Миро си харесва Йоанка, няма две мнения.. Simple Smile Не знам само дали е споделено Stuck Out Tongue Winking Eye

Йоана, много я храните?? Колко време в сравнение със старите вуци тя е имала, за да ВИ се покаже..битки, камерки... айде не излобявайте чак толкова Revolving Hearts
И най-важното - не е дъртак на 30. Wink

# 1 242
На кастинг битката забелязах Миро. Хареса ми повече от Траян, но победата си беше за Траян. Лошо няма.
Миро на всички битки си минаваше добре, Павел го хвалеше. Няма толкова сила в краката и на битки един на един също му е слабост.
На блатото спечели страхотна победа над топ играчи, но трябва да се отбележи, че той беше сит.
Не знам за кой път ще го кажа, но върнете си епизода от сряда и как мина гъбките, варелите и стената.
Аз си засичам минаванията на мъжете, както правех във Фермата. Никой не мина толкова бързо като него.
Просто има много добра развита моторика.
Но има и слабости. Не е някаква невиждана машина. И никога не съм писал нещо такова.
Дори и в този сезон има по-добри от него.
Хора, аз наистина не разбирам защо толкова ви бърка в здравето Миро? Какво лошо е направил? Обидил ли е някого, какво? 😮
И защо поне 5 човека ми влизат с бутонките, че го харесвам?
Забранено е да харесваме даден участник ли?
Кажете???
                                                                      Diavolo ,  напълно те подкрепям. Това момче Миро излъчва такава доброта, интелект , че просто крещят и човек с повече книги в живота си го забелязва веднага. Няма изхвърляне , спазва правилата . Върнете и вижте, Чикагото колко пъти казваше в басейна - синя. Правилото е да излезеш. Накрая Павел от хорски срам му направи един път забележка. И излагацията Ви за Йоана - вятър да я духне , ще падне. Голяма злоба , просто Ви съжалявам !

# 1 243
      На някой му е изгодно да забрави, че Миро пръв излезе от блатото. На Миро интелекта много от Вас като Ви чета злобните постове сте далеч от него. Чикагото шикалкавеше през цялото време - поглеждаше още в басейна без да излезе от него  както е по регламент. Аз вярвам в справедливостта , а Вие сте далеч от нея , много далеч. Кой бил Миро. Ако Ви падна на нивото след време да Ви пожелая за децата и внуците да казват кои бяха. Не се ли замисляте, че това момче има семейство - майка, баща, брат, баба, дядо. И да Ви четат злобните постове кой бил Миро. Едно културно, добро , интелигентно момче - това е Миро !?

Спокойно! Никой не е казал, че Миро е злобен, тъп, неадекватен или нещо обидно. Просто е безличен в предаването. Може да е нобелов лауреат, но е в миманса.
Иначе да - за близки и приятели е известен и незаменим. Както и всички ние - зрителите.
Та нека не изпадаме в такива крайни състояния на защита и нападение.

# 1 244
На кастинг битката забелязах Миро. Хареса ми повече от Траян, но победата си беше за Траян. Лошо няма.
Миро на всички битки си минаваше добре, Павел го хвалеше. Няма толкова сила в краката и на битки един на един също му е слабост.
На блатото спечели страхотна победа над топ играчи, но трябва да се отбележи, че той беше сит.
Просто има много добра развита моторика.
Но има и слабости. Не е някаква невиждана машина. И никога не съм писал нещо такова.
Дори и в този сезон има по-добри от него.
Хора, аз наистина не разбирам защо толкова ви бърка в здравето Миро? Какво лошо е направил? Обидил ли е някого, какво? 😮
И защо поне 5 човека ми влизат с бутонките, че го харесвам?
Забранено е да харесваме даден участник ли?
Кажете???
                                                                      Diavolo ,  напълно те подкрепям. Това момче Миро излъчва такава доброта, интелект , че просто крещят и човек с повече книги в живота си го забелязва веднага. Няма изхвърляне , спазва правилата . Върнете и вижте, Чикагото колко пъти казваше в басейна - синя. Правилото е да излезеш. Накрая Павел от хорски срам му направи един път забележка. И излагацията Ви за Йоана - вятър да я духне , ще падне. Голяма злоба , просто Ви съжалявам !
Айде сега почнахме с обидите. В някоя книжка не пише ли, че това не е правилният подход и не е много учтиво? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт