🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 52 204
  • 1 590
  •   107
Отговори
# 1 140
Орлин не е глупав, ама не се е сетил да я иронизира малко повече. На масата, дето се мазнеше Шърмѝ с оня блажен гласец, че имали много общо с него, трябваше да ѝ отговори на английски той, да я видим как щеше да се облещи!

# 1 141
Случайно ми попадна Натали да участва тук, може и да сте го обсъждали.

Би трябвало да се е появявала и в други видеа.

Те повечето, които си бият хиалурон и ботокс и се подлагат на всякакви естетически процедури изглеждат мега възрастни. И миналият сезон на Ергенът, например не можех да повярвам че Мартина и Даниела са в началото на 30-те си. Изглеждат скандално дърти, та вкл. и тази Йоана.
Глупости.

И кое по-точно са “глупости”? Да не би да изглеждат млади? Прекомерната употреба на филъри състарява страшно много.

Натали си е , ама кой е гримирал устата и - ужас Stuck Out Tongue Winking Eye , но сега е много сладка , особено без или с лек грим . И тя като Йоана иска да е известна . Не го разбирам това желание ...

# 1 142
Доколкото помня, Петър, за който ставаше въпрос е дипломиран актьор и това е част от работата им.

Мале, само на мен ли са ми жалки как драпат за някакви рекламки и спонсорирани постчета.
Тези хорица са готови на всичко, само и само да не се хванат на истинска работа...

За да се хванеш на истинска добре заплатена работа, се изискват добро образование, работна етика, умерено его и социални умения. Все неща, които на тази сбирщина им липсват.

Кое е част от “работата им”? Да рекламира самозалепващи се плочки ли?

# 1 143
Петър съм го запомнила с някакво кофти изказване за самотните майки, въпреки че не съм такава и не съм се припознала - вбеси ме и само с това го свързвам. Второ качество хора, че и трето. Всичко си заслужава.

Шокирана съм! Какво е казал за самотните майки?

Тези, които най-много плямпат, накрая и те до там стигат. Наш познат постоянно обясняваше, че разведените жени с деца били, като коли втора употреба с ремарке. Пък накрая се ожени за разведена жена с 2 деца. И даже стана по-нисък от тревата. Много ги обичам такива отворковци. Животът рано или късно винаги ги учи.

Нещо такова беше, но го бях мернала в кратките видеа преди много време и не си спомням точно.

# 1 144
Дзак! 📸
Скрит текст:

хаха този май е от братята Джипси, загубил си е зъбо някъде по пътя. Хигена 0, уста голяма, самочувствие в космоса. Справка- Маке

# 1 145
Анна защо се отрича от името Шермин, като в предния сезон, където е участвала, се е представяла с само него? Откъде идва изобщо? В сторитата твърди, че се казва Анна Метушева и даже помолила продуцентите да махнат Шермин.

# 1 146
Аз ли не разбирам или полиглотката не може да се изкаже … От написаното трябва да разбираме, че случката, която ще излъчат довечера е включвала и физическа агресия? Падение Mask
Скрит текст:

Да я беше ошамарил и нея поне да види наистина бг общество. Тая парцалана вече ми писна да и слушам глупостите. Те в ония държави дето се подвизава жените са им като козите ама седнала за права да се бори и тази овца.
Много ме дразни това същество- Ана ли е, Шермин ли е, дуо линго ли , ама е толкова кухо, как може изобщо тя да говори за агресия, при положение , че в национален ефир нарече друга жена “парцал”, че постоянно обижда всички останали и тръгнала тя да ми обяснява колко била потресена….. Ехо дюбайската принцеса, Ок ли е твоето отношение към друга жена, израстналата в чужбина е с поведение по-лошо и от на Айше от “мах’лата”.

# 1 147
Анна защо се отрича от името Шермин, като в предния сезон, където е участвала, се е представяла с само него? Откъде идва изобщо? В сторитата твърди, че се казва Анна Метушева и даже помолила продуцентите да махнат Шермин.

Момичето явно всеки сезон ще излиза с ново име. Може да има различни личности. 😄

# 1 148
  • В Града на Липите
За рева на Габа имам две теории.
Или я е напсувал или я е обидил на професия.

# 1 149
  • някъде другаде
Най-неприягна ми е Шермин. Искам тя да си ходи.

# 1 150
Може в някой каталог да я знаят като Шермин и сега и от това да се отрича .

# 1 151
Шерминета си го е измислила това име докато е била в Исраел, щото просто ѝ е харесало. Тя има склонност да ползва временни имена. Както знаем и Бурачек е била без никакво основание...

# 1 152
Както каза Киара следващият път може да е Изабела.

# 1 153
  • София
Според мен този, дето каза че познава Киара е в роля. Може да са му показали на запис как я обижда и да влиза по сценарий да връща обидите към Габи. Както натириха д-ра за расизма. Един вид - получаваш си заслуженото мъмрене. Де да знам. И кокошките са в шок как може някой да им каже истината в очите.

# 1 154
Според мен или я е изритал, или блъснал придружено с някоя цветуща обида в смисъл " затвори си подобието на уста"..като тук вече може да се вложи творчество на какво прилича устата и...голям избор от епитети могат да се използват. Но със сигурност е имало някакво физическо съприкосновение.

Общи условия

Активация на акаунт