🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 49 872
  • 1 512
  •   117
Отговори
# 1 125
Този Радослав Куцев много висок бе-191см. Модел на X-ground освен всичко останало. Изглежда голям позьор.

# 1 126

Което ме подсеща ГоспожицаКаменноЛице как размяташе салфетки в снощния епизод. Rage

# 1 127

Което ме подсеща ГоспожицаКаменноЛице как размяташе салфетки в снощния епизод. Rage

Не случайно е казано "тия дето не са такива са най-такива"LaughingSatisfied

# 1 128
Аз ли не разбирам или полиглотката не може да се изкаже … От написаното трябва да разбираме, че случката, която ще излъчат довечера е включвала и физическа агресия? Падение Mask
Скрит текст:

# 1 129
Петър е мъжкото Габи.

# 1 130
Ако последното изречение го нямаше, щеше да е напълно окей, ама...
Не сме видели още ситуацията, нека я видим. Шермин може да не знае, че е излъчена. Габи ревеше с размазан грим, Дениз до нея и тя беше на ръба, явно е било нещо голямо, едва ли ѝ е казал просто "млъкни" и така са се разстроили.

# 1 131
В нейната глава тя е българка само в 2 случая:
1. Когато някой логично я попита какво прави в българско риалити, ако толкова не понася българите.
2. Когато трябва да добави към имагинерните 5 езика и майчиния си.
Можеше да се облагороди и образова повече на тема насилие, ако поне малко беше оползотворила “пътуванията” си по работа.

# 1 132
Пуснах си пак промото, гледам, че и Дениз плаче

Иначе относно това, че е казала "отношение", не е задължително то да е само вербално. Отношението не е само думи

# 1 133
Този Радослав Куцев много висок бе-191см. Модел на X-ground освен всичко останало. Изглежда голям позьор.
Много аграрна мутра има.

Като ви казвам, че приятелството на Пешо с Буков има значение, повярвайте ми!

# 1 134
Петър съм го запомнила с някакво кофти изказване за самотните майки, въпреки че не съм такава и не съм се припознала - вбеси ме и само с това го свързвам. Второ качество хора, че и трето. Всичко си заслужава.

# 1 135
Пуснах си пак промото, гледам, че и Дениз плаче

Иначе относно това, че е казала "отношение", не е задължително то да е само вербално. Отношението не е само думи

Но пък Кристина гледа с интерес...

# 1 136
Петър съм го запомнила с някакво кофти изказване за самотните майки, въпреки че не съм такава и не съм се припознала - вбеси ме и само с това го свързвам. Второ качество хора, че и трето. Всичко си заслужава.

Шокирана съм! Какво е казал за самотните майки?

# 1 137
Ситуацията с Габи е „С твоите камъни по твоята глава“, което дава на „чужденката“ още един повод да крещи, че няма типичното поведение на българка, без да осъзнава, че всъщност има типичното поведение на българска  скандалджийка от от по-ниските слоеве на обществото

И "чужденката",   и Габи имат самочувствието и маниера да се изказват последноинституционно с аргумента - всички са съгласни с мен/никой не те иска/ нямаш място при нас/моята корекция не е корекция, защото съм естествено хубава/ и прочие самозаблуди в групата, на която са приели, че са лидери. А са изпъкнали като такива не с качества, а с безразличието на това малко общество да ги засече по подобаващ начин. Един от слабохарактерност, друг от пасивност, трети не му се занимава да влиза в диалог с радио, други от липса на лексикален багаж, а двете грубиянки се въобразиха на много специални.
Шермин каканиже с мазничък глас, но  усещането е като пилене с най-тънкото борче на зъболекарска бормашина,  не хващаш ръката на доктора да не стане по-зле, само си свил мускули да свърши по-бързо.
Като ги знае тези пет езика се чудя, толкова ли няма един човек  там, който да я засече на small talk на английски поне!?
На иврит и руски няма да се намерят, то ясно, но английски всички уж говорят там, да видим поне желание от някого да провери в каква степен се изразява тя. Пълен пасив от всички и Шермин валидирана триумфира.

А Габа в спор директно ескалира до гаменски, каруцарски и мутренски език. Целият този арсенал от обиди и заплахи, който се излива ведно  с бързата ѝ реакция, действа обезоръжаващо на противника. А и групата е зад нея, тренираното улично възпитание също...
Много ми е интересно с какво успяха да разплачат това мило момиче, което на всички  неудобни ѝ фигури пожелава точно тази приятност!?

# 1 138

Toй има и визията ,и поведението да разбута скуката и двойките,малко да се събудят всички от летаргичен сън Stuck Out Tongue

Хени веднага го налази Smile

# 1 139

Шокирана съм! Какво е казал за самотните майки?

Тези, които най-много плямпат, накрая и те до там стигат. Наш познат постоянно обясняваше, че разведените жени с деца били, като коли втора употреба с ремарке. Пък накрая се ожени за разведена жена с 2 деца. И даже стана по-нисък от тревата. Много ги обичам такива отворковци. Животът рано или късно винаги ги учи.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 16:00 от Lady Cassiopeia Duval

Общи условия

Активация на акаунт