🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 48 528
  • 1 478
  •   47
Отговори
# 1 260
А аз от известно време се чудя, коментира се, че Петър е приятел с Филип Буков и това е минус, та интересно ми е защо е така недолюбвам, не знам нищо за него и се зачудих.

# 1 261
защо не го дават на синхрони, защо не ни показват техните отношения с Гъбата какви са, как си прекарват заедно, какво си говорят и тн.. просто нещо за тяхната измъчена двойка ?
Може би защото там няма любов и изпепеляващи страсти, а нали това търси и очаква негово величество зрителят? Stuck Out Tongue Winking EyeThinking

# 1 262
А аз от известно време се чудя, коментира се, че Петър е приятел с Филип Буков и това е минус, та интересно ми е защо е така недолюбвам, не знам нищо за него и се зачудих.

И аз това питах, обаче никой не ми отговори.

# 1 263
  • Be realistic - plan for a miracle.
Аман от фейсбук морализаторки. Започна много забавно и точно, ама последния абзац... Пазете децата, че той телевизора трябва да ги възпитава! Аман!

Ще повторя нещо, което писах в съвсем отделна тема наскоро.
Хората много често взаимнозаменят “възпитание” и “влияние”.
Телевизията и популярните личности може да не възпитават, но категорично влияят на подрастващи мозъци, че и на възрастни.

# 1 264
Аз взех да си мисля, че пак ни пускат по пързалката с драмата на Габи. Затова толкова повтаряше "ша ривеш" щото е било предвидено после тя да риве за радост и гъдел на зрителите.

# 1 265
За мен не е минус, Буков много го харесвам и намирам общо с Петър, който също харесвам. Говоря за умствен капацитет.
Много интервюта на Буков съм гледала и момчето е изключително земно и интелигентно, говори добре, разсъждава добре. Съвсем адекватен е, не знам защо трябва да е минус. Но явно, когато човек познава и избира себе си, отново не е удобно /според масата/.

# 1 266
Габа е грешната Мадона с големите боНби.

# 1 267
И аз харесва Буков, макар, че съм го гледала много малко пъти - основно в сериала "Татковци" и, като водещ на някаква класация по телевизията. Много хубаво момче, симпатично и забавно. Така и не разбрах какво толкова му е лошото.

# 1 268
Чета коментарите и не мога да ви смогна!
Моето мнение е, че новите ги представиха като супер селтаци (ще видим в действителност), а Шавармата е толкова пияна пак, че не може да върже две изречения и в синхрон. И затова беше мила с Габриела, макар да не й каза какво всъщност мисли за връзката й с Джани. Все беше азЪ и КрасимирЪ.
А Габриела Бижу е тотал щета. Не трябвало да казва нещо, което ще обиди човека до нея, щяла да си го изговори насаме с Джанго Ненагледни. Говори с такава увереност. Надявам се да е всичко монтаж и зле скалъпени скандали. За нейно добро.
Колко бяха изскуствено хепи на партито Момите. Особено Виктория. И как всички бяха  all in  за чалга партито!
На Наталито, много й светнаха очичките при влизане на новите батки.
Шермин беше много смешна в опита си да игнорира Киара, която се раздаваше зад нея.
След малко ще се опитам да гледам поне половин епизод.

# 1 269
И аз харесва Буков, макар, че съм го гледала много малко пъти - основно в сериала "Татковци" и, като водещ на някаква класация по телевизията. Много хубаво момче, симпатично и забавно. Така и не разбрах какво толкова му е лошото.
Точно сега го гледам в “Аз обичам България” и ми изглежда много симпатичен, не съм запозната с биографията и творчеството му, но в предаването е много адекватен и забавен.

# 1 270
Бях му гледала едно интервю, в което се обясняваше как една "млада дама трябва да бъде благодарна, че излиза с добре изглеждаш млад мъж като него" и си казах, че не ме интересува Филипчо Буков. Grinning После говореше как се криел гол под сцената да си стряска коелжките, което колкото и да са разкрепостени актьорите и да го смятат за забавн, за мен си е малко сексуален тормоз.

# 1 271
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Буков е красив мъж, който много добре го осъзнава, и се възползва от това.
Изглежда ми самовлюбен паун.

# 1 272
Точно сега го гледам в “Аз обичам България” и ми изглежда много симпатичен, не съм запозната с биографията и творчеството му, но в предаването е много адекватен и забавен.
По телевизията влиза в ролята, която се иска от него там.
По подкасти е наистина себе си.

# 1 273
  • В Града на Липите
Джанковата Габриела как се изнесе по терлици, като се появиха мъжете Grinning

Шерминката я загубиха още като чу “разносвач на пици” или нещо подобно.

# 1 274
До самоизтъкващото се плямлапо Шермин застана самоизтъкващо се плямпало от мъжки пол. Да го погледне Шери и да се види отстрани, защото този е същия, като нея. Аз, аз, аз.....

Общи условия

Активация на акаунт