🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 58 211
  • 1 740
  •   211
Отговори
# 1 245
Вчера младежите като влязоха и заговориха на няколко езика,Шарнир що не им отговори ?🤣🤣🤣
Хайде сега😉🙃защо: Ана твърди само че Говори 5/пет/ езика, не че разбира като ѝ говорят на 5/пет/ езика🤣🤣

Жал ми е за нея, както и за Габа- изгубени души, само дето не го знаят или не го разбират така.
Габа да се вземе в ръце поне тя,  може все още- малко психотерапия, малко приятелска подкрепа, нещо да запише да учи…но за Ана Метушева ще трябват по- сериозни инвестиции във време и средства.🤨

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 20:03 от ellis

# 1 246
Виктория с този мислите ли?

# 1 247
Не, тя е просто неспасяема. Раболепничи, гърчи се в угода някаква, цялото ѝ същество крещи, че иска някой да я поиска, който и да е... Не знам, много е закъсало това момиче. Вече нито е толкова грозна, нито е глупава, ама шанс има, ако някой е до вчера живял в село, дето няма телевизия и го срещне случайно във влака за София.

# 1 248
Не за навън, а за самото шоО. На промото се видя че говори поне с двама. Така ще се оформят два лагера и може и бой да видиме- мъжки, женски , масов🤣🤣🤣

# 1 249

Много ми е противен този нарцис. На всякъде се бута, фейк ерген.

# 1 250
Аз за шоуто говоря... Всички са предубедени към нея.

# 1 251
Очаквам да е за някоя глупост този конфликт, а Габа да преиграва. Нарочно ни държат в напрежение, а после ще гледаме най-скучния епизод (мъже и жени разделени).
Да и аз подозирам, че и в този епизод няма да се разбере защо е била свадата. Пак очаквам пълнеж и накрая само нещо да загатнат. И розите вероятно ще са утре.

Ако останат за утре ще е добре.

# 1 252
https://www.facebook.com/share/v/17NCUGFCB7/
Ето Шерми как владее езиците Joy

# 1 253

Много ми е противен този нарцис. На всякъде се бута, фейк ерген.
Те си приличат малко с Гъбата - нощни пеперуди с обиграни кръчмарски лафчета, които са повече рефлексни, отколкото израз на някаква мисъл.. изглеждат опитни, но там флирта е само за спорт.

# 1 254

Петърчо с Айлинка ми цъфна ей сега

# 1 255
  • софия
Не, тя е просто неспасяема. Раболепничи, гърчи се в угода някаква, цялото ѝ същество крещи, че иска някой да я поиска, който и да е... Не знам, много е закъсало това момиче. Вече нито е толкова грозна, нито е глупава, ама шанс има, ако някой е до вчера живял в село, дето няма телевизия и го срещне случайно във влака за София.
Не не, толкова е грозна! И понеже го знае, се мъчи да убеди публиката, че е умна. Само дето не го е показала.
Малко ми прилича на Шермин с изтъкван ето на несъществуващи качества!
А някой се чудеше дали Калоян ще защити Габи. Какво говорите? Той няма и да разбере за какво става дума Blush
Виждате ли го в словесна схватка? Аз, като ги слушам, все едно съм пуснала клип от you tube на скорост 0,5. Или да скочи да се бие? 🤣

# 1 256
Абе той какви ги е писал Петър, тук четох че пускал някакви сторита.

# 1 257
И в тази връзка, Калоян  защо не го дават на синхрони, защо не ни показват техните отношения с Гъбата какви са, как си прекарват заедно, какво си говорят и тн.. просто нещо за тяхната измъчена двойка ?

П.с: още се чудя как такова симпатично момче се хвана с тази ..грешница.

# 1 258
  • В Града на Липите
П.с: още се чудя как такова симпатично момче се хвана с тази ..грешница.
Май тя го хвана и сега го е страх да се измъкне Grinning

# 1 259
Mного е хубав Калоянчо, само да не си отваря устата..

Общи условия

Активация на акаунт