🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 75 423
  • 2 104
  •   90
Отговори
# 1 350
Според мен искаше да и разклати стола за шега, ама се изсипаха, не е окей наистина. Всичко е зависи как искаш да го погледнеш, Пепи я изсипа на камънаците и го прие със смях, хем имаше синки.
Тя през цялата вечер въртене на глава, погледи с насмешка, колко бил прост, може да има нещо непоказано.

# 1 351
  • В Града на Липите
Тази вечер създадоха доста работа на екипа.

# 1 352
Габи не е падала от стола. Киара дори не беше разбрала какво точно е станало. Ясно е, че ще го махнат този, но не е съборил Габриела от стола. И реално тя му се присмиваше през цялото време, просто наистина се сблъска с по-голям простак от нея.

# 1 353
Според мен искаше да и разклати стола за шега, ама се изсипаха, не е окей наистина. Всичко е зависи как искаш да го погледнеш, Пепи я изсипа на камънаците и го прие със смях, хем имаше синки.
Тя през цялата вечер въртене на глава, погледи с насмешка, колко бил прост, може да има нещо непоказано.
Абе да бе, ей така се бута случайно 50-килограмов човек.
Браво на продукцията, че светкавично изрита насилника, не знам защо и другите момчета го отнесоха, имаше потенциал.

# 1 354
Габи не е падала от стола. Киара дори не беше разбрала какво точно е станало. Ясно е, че ще го махнат този, но не е съборил Габриела от стола. И реално тя му се присмиваше през цялото време, просто наистина се сблъска с по-голям простак от нея.

Аз съвсем сериозно си го снимах (на фотофиниш..) и наистина столът е наклонен на повече от 45 градуса. Сто на сто е паднала, само че не го дадоха, понеже отдолу е с прашки.

# 1 355
Много далновидно да се сетят за тоалетната хартия! 😄

# 1 356
в%%%%%% съм сигурна,че лИбов в къщата нЕма ,ноооооооо нека ни дава камерата белким станем известен сред неизвестните....бас ловя,че мъжете вътре са добри спортисти с дясната ръка и им дреми за кутките в играта

# 1 357
Вярно ли и другите двама изгониха?
Защо?

# 1 358
Добре де, да махнат насилника, разбирам, ама къде замъкнаха другите 2ма, няма ли да ги вкарат в къщата на мъжете?

# 1 359
Съмнявам се да са изгонили някого.. сега ще съберат всички мъже накуп..

# 1 360
  • Пловдив
Джани искал да си вземе "хладнокръвно"оръжие.. Nerd

# 1 361
Кажете го на Шармин и другата Габа
Тоест…да заклеймим простотията, адмирирайки друга такава? Thinking
Клин клин избива, сигурно. Пък какво правим  с новия клин - после да му мисли който ще

# 1 362
Ще се появят младежите. Нали имаше в началото на епизода, как отмъкват девойки за срещи. Единият беше с  Дениз.

# 1 363
Гледам на запис, всички са на кирка пияни. Новите са супер зле,  жените също едва говорят, толкова от мен за скандала. Нов Ивайло имаме.

# 1 364
Вярно ли и другите двама изгониха?
Защо?

Не ми се вярва да ги махнат другите двама заради оня.
Аз не разбрах ся него изгониха ли го принудително, защото сутринта все едно че не се е случвало подобно нещо го показаха?

Общи условия

Активация на акаунт