🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 55 899
  • 1 665
  •   79
Отговори
# 1 575
  • here and now
Вербалната агресия много често води до физическа такава.
Ако Габа и Анка бяха изхвърчали навреме, то това вероятно нямаше да се случи.

# 1 576
Ма как ще е изманипулирано от продукцията като тоя нямаше и нужда да говори даже. То всичко му беше изписано на лицето. Нито една от жените като изключим пияната на кирка Хени и Фифа, която беше превъзбудена от липсата на прилепалото ...категорично заявиха, че с този изобщо не желаят да разговарят даже.

# 1 577
Красимир за коя каза - "тая моята ще каже, че и мириша на цигари?" след като Джани пуши в спалнята, което е отвратително?

# 1 578
А Габриела пък му пази имиджа и в негово отсъствие, на тоя пуяк! Ма..смее ли ..

# 1 579
За мен беше акт на физическа агресия, унижение и посегателство, когато Дениз подстрекавана от Питонова свалиха банския на Александра. Също когато Питона й плисна чаша вино в лицето. Беше отвратително 🤮 В България жените насилници не се наказват, правилата важат само за мъжете. И не ми казвайте Александра и Виктория какви провокатори били, защото дори да са досадници, никого не са заплашвали или нападали!

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 15:35 от Catfish

# 1 580
За мен беше акт на физическа агресия, унижение и посегателство, когато Дениз подстрекавана от Питонова свалиха банския на Алекс. Беше отвратително 🤮 В България жените насилници не се наказват, правилата важат само за мъжете
Леле верно ли?! Не съм гледала тоя сезон и направо не мога да повярвам, че Дениз е правила такива неща-

# 1 581
За мен беше акт на физическа агресия, унижение и посегателство, когато Дениз подстрекавана от Питонова свалиха банския на Алекс. Беше отвратително 🤮 В България жените насилници не се наказват, правилата важат само за мъжете
Леле верно ли?! Не съм гледала тоя сезон и направо не мога да повярвам, че Дениз е правила такива неща-

Ами да. Дениз и Виктория Капитонова бяха дъното.
Виктория дори заля с чаша (шампанско или вино, не помня) Александра и пак не я изгониха.

# 1 582
Александра е страшна истеричка и скандалджийка.
Виктория не искала да разделя двойки .Grinning

# 1 583
Красимир за коя каза - "тая моята ще каже, че и мириша на цигари?" след като Джани пуши в спалнята, което е отвратително?

За Анка. Той все пак няма да се откаже от нея според мен, защото Киара не му обеща, че ще е с него до края.
Ако Киара му даде роза Шерминка ще даде на новите само и само да остане. Довечера не трябва ли вече да има церемония?

# 1 584
Според мен  Красимир си харесва Анна.

# 1 585
Този Радо и без стола си беше за гонене! "Айде, да ги гонят довечера и ние да оставаме!" Ма, ти на курортче ли си доШел?!
Държели се гадно с него, пък той комплименти им правел...Видях, "Йес, сър!"
А продукцията се прави на ни лук яла, ни лук мирисала... То е очевадно, че залагат на евтините скандали, евтините срещи и като Шерма смятат българската аудитория за проста и с примитивни вкусове и възгледи!

# 1 586
И от новите никой не ми харесва на вид; не че по характер има някой да ми харесва. Може би само този дъртия ерген, който се лепна за Филипа, даряваща го с най-хубавата си усмивка. Но, като цяло, може ли само фитнес-батки да вкарват? Отвратителни са ми! Тоя голтак, който събори стола как почна да се оправдава като п@тка “Ама, видяхте ли тя какво направи??”  Глупчо явно е стигнал само до пети клас.Откъде ги намират такива полски работници, много жалък материал. И как може той да е бил първият им избор, а този на Филипа новия,  да го оставят за резерва, честно ли? Smile А колко много говореха тези младежи на партито, заболя ме главата от тях, кой от кой повече, като картечници.
Понякога си мисля, че ми харесва Краси, ами какво му е на момчето, мълчи си, трае си кротко на някой шезлонг, не пие, май не пуши, но не разбрах, търпи женски истерии, не търси конфилк с никой. Абе, направо мога да си го взема у нас.Ще си мълчим, ще си ходим на фитнесче, после по един магнезии и към 21:30 ще си лягаме, той ще пише на някакви женички, аз ще пиша на някакви мъжленца, ама към 21:55 вече и двамата ще сме захъркали безобидно, които писал, писал. Добре, ама после сещам, че вкъщи вече имам подобен темерут и той успява адски да ме дразни, та се отказах да прибирам още един засега. Калоян е доста подобен, но той е детенце още.
Онзи пък, на Дениз, какво е тръгнал да обяснява какво се говорило за Орлин, явно ги дразни, че не е с техния манталитет на ревнив батка и значи е гей. Smiley Голяма мъка са тея.

# 1 587
Йовица не се уплаши кой знае колко от Джани, просто постъпи както е редно и съобщи на продукцията вместо да си раздават юмруци. Джанката е като въздух под налягане, ежи се ама излезна. Всичко в това предаване става вече супер фалшиво и режисирано. Виктория как я обиждаха тия двете и тя снощи оправя на Габа шезлонга. Всичко са постановки.

# 1 588
Продукцията като един политкоректен стожер се накара в национален ефир на д-р Пенко за расистки изказвания. Но пък няма нищо против една от малцинствата да обижда грозно и многократно българските жени и мъже пак в национален ефир...

# 1 589
  • София
Ама Тушев съсвсем се изложи с този водевил вече....
Биполярно разстройство хванах и аз, като гледам и някои мнения тук, и другите са така, никой не знае защо защитаваме двама насилници, единия физически, другия класическо були.
Не може да се оправдава Радо /ли беше/, неадекватно държане, грубо, крайно и долно, няма как да намираме оправдание с тъпата поговорка - каквото повикало, такова се обадило, не, нито една агресия не трябва да намира оправдание, по никакъв повод.
Габи от друга страна, колкото и да е сладка на моменти, няма как да толерираме такъв тон на разговор, с единствената цел да унижиш отсрещната страна, да му покажеш, че си повече от него и си по-силен. Екипът защо не се намеси, когато и тя раздаваше присъди? Що тъй двойния стандарт е на пиедестал в това предаване....?

Общи условия

Активация на акаунт