🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 57 286
  • 1 700
  •   149
Отговори
# 1 590
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Този Радо хич да не се оправдава, няма извинение за това, което направи и много добре го разкараха. Но отново ще го напиша, очаквам да махнат и Габриела заради вербалните обиди и Шермин заради "парцал", тогава вече може и да им повярвам, че не толерират агресията и не насърчават и промотират вербалното насилие, защото вече месец и нещо го показват, но не го наказват.

# 1 591
Всички сме против простащините, които се излъчват. Обаче я си представете всичко да е като предните два епизода - скучни разговори като между Криси и Петър, локумите на Виктор, мяученето на Натали - кой ще го гледа това?

# 1 592
Трябва да има интрига и скандали… няма как иначе.
Наистина последните два епизода бяха отвъд скучни.

Поне водим някакви дискусии тук, а за Леля Криси и Петърчо нямаше какво да се пише.

# 1 593
Обаче Тихомир си хареса Виктория, така че според мен тя се уреди с роза. И други в къщата казаха, че като са поговорили с нея им е допаднала. Предполагам Лили-ту затова не я харесва Виктория - ма може ли тази "грозна" Виктория да намери мач, а аз не Grinning. И като казах Лили - тя що ходи с момичетата на бар, а не с момчетата на скаутски лагер.

# 1 594
  • Пловдив
Интересно е, че Кристина и Петър са на една възраст, а тя му говори за разликата в годините им. Той снощи спомена, че е на 28. Виктор също го нарече малък в един от предишните епизоди, а и той е на 28. Май не си знаят годините или някой послъгва.

# 1 595
Ще се върна да допрочета, но ми направи впечатление, че момичетата много добре са забавляваха преди новите мъже, Киара и Габа, и Дениз си танцуваха и пееха, Анна си говореше с Габи, изобщо...съвсем различно от това, което обичайно виждаме. Красимир го каза същото- първо се карат, после първи дружки били, това поне досега не беше показвано. Разговорът на мъжете, преди избухването на Джани също беше много приятен. Габа пострада в този епизод, Анна пак и взе преднината, ей....тез българи смотани начи....А за какво хубаво семейство говори тогава, като снощи си каза- насилие, бягство при друг мъж в Израел....чудно просто

# 1 596
Аз не виждам нито един да защитава селяндура, даже името му не запомних. Но е факт, че не видяхме физическо насилие.
А Габиту щеше да е доста подобна на селяндура ако беше мъж, нищо чудно и на бой да налиташе в такъв случай.

# 1 597
този сезон е за джукестата Габи.Б.-Дениз,Шармин и старозагорската мис къси крака...как не го схващате ...другите участници са декор
Коя е тази?

Май беше Бяла Слатина , не - Стара Загора , ако става дума за ''адвокат ''Кристина

# 1 598
  • Варна
Вярвам, че има много неизлъчено и богата предистория, защото онзи (и аз не му запомних името) каза за Габа "айде, изкарвайте я тая вече и да сядаме на масата". За мен това, че трябва вече да бъде изкарана не е случайно.
Ако наистина е имало падане, Киара ли беше до нея, нямаше да стои спокойно, нито Габриела да си стои на бара.

# 1 599
Толкова много верни неща сте написали, че няма смисъл да ги повтарям. Има и страхотни бисери, но ги изпозабравих, само "сглобена без упътване" ще запомня завинаги, топ е! Laughing
Габа е бързореко гаменче, завряло се в тялото на гумена секс кукла, за да си докарва доходи, понеже друг начин не знае и не е могла да измисли. Иначе си е все онова грозно, чорлаво, диво хлапе от снимката, която се разпространява в нета. А тия те ръчкат под масата с вилицата в коляното, обаче като им плюнеш в супата, защото до гуша ти е дошло, пищят до небесата.
Тоя, че е сельо, няма спор, но че го нагласиха и него - направиха го за резил. Няма как да мине номера с милата благородна продукция, която много се възторгва от такива работи и реагира веднагически по най-правилния начин. Айде, знаем се не от вчера...
Сега за Лили - защо го държите това създание там?! Тя дори за сянка не става. Простооо... стига с тия номера, бе, драга Продукция! Вземете малко се осъзнайте и вие, стига с тоя пълнеж.
И за Габриела и дон Корлеоне - явно ще се женят, ще си раждат дечица и ще заживеят щастливо. Разкарайте го тоя примат, че ше си счупа телевизора, толкова е непоносим! "чуваш ли мА, бе, не ми сА прави, бе, чуваш ли както тА питам, отговаряй, бе" - то не може да говори, ама тасманийски дявол налита. Ако не беше такъв страхливец макето, нищо че се бият в гърдите колко са люти, щеше да му стовари един чук по кратуната, па да стане да си излезе.
А тя е... думи нямам. Явно са си лика прилика с такъв тип мъж. Халал да ѝ е.

# 1 600
Аз още се чудя нещо, защо не излъчиха цялото “издърпване” на стола и падането на Габриела?

# 1 601
  • София
Ами аз не искам да гледам само обиди тип силиконките и простотии тип Емили. По-интересни са ми диалозите и тук, които се водеха за скандала на Криси и Петър. Ако ще е сеир да им пуснат едни тестове или задачи за първи клас и да им гледаме излагациите.

# 1 602
И от новите никой не ми харесва на вид; не че по характер има някой да ми харесва. Може би само този дъртия ерген, който се лепна за Филипа, даряваща го с най-хубавата си усмивка. Но, като цяло, може ли само фитнес-батки да вкарват? Отвратителни са ми! Тоя голтак, който събори стола как почна да се оправдава като п@тка “Ама, видяхте ли тя какво направи??”  Глупчо явно е стигнал само до пети клас.Откъде ги намират такива полски работници, много жалък материал. И как може той да е бил първият им избор, а този на Филипа новия,  да го оставят за резерва, честно ли? Smile А колко много говореха тези младежи на партито, заболя ме главата от тях, кой от кой повече, като картечници.
Понякога си мисля, че ми харесва Краси, ами какво му е на момчето, мълчи си, трае си кротко на някой шезлонг, не пие, май не пуши, но не разбрах, търпи женски истерии, не търси конфилк с никой. Абе, направо мога да си го взема у нас.Ще си мълчим, ще си ходим на фитнесче, после по един магнезии и към 21:30 ще си лягаме, той ще пише на някакви женички, аз ще пиша на някакви мъжленца, ама към 21:55 вече и двамата ще сме захъркали безобидно, които писал, писал. Добре, ама после сещам, че вкъщи вече имам подобен темерут и той успява адски да ме дразни, та се отказах да прибирам още един засега. Калоян е доста подобен, но той е детенце още.
Онзи пък, на Дениз, какво е тръгнал да обяснява какво се говорило за Орлин, явно ги дразни, че не е с техния манталитет на ревнив батка и значи е гей. Smiley Голяма мъка са тея.
[/quote

Много ме разсмя с описанието на Краси и темерута . И аз така ...Satisfied
Впрочем и за останалото , което си написала съм на 100 % съгласна .Ама се надявам да ги опознаем новите момчета , снощи не разбрах кой кой е , едни еднакви такива ...

# 1 603
Ох, Калоян, толкова ми е сипматичен, ма толкоз кротък...чак забравям, че е там. Същото усещане за Краси установих снощи и аз, изглежда темерутест, нацепен батка, а всъщност....душичка- събуждат го, щото им пречи, става човека, снощи чу скандала пак стана да се намеси. А...и Анна търпи, което вече е свръхчовешко търпение

# 1 604
Аз още се чудя нещо, защо не излъчиха цялото “издърпване” на стола и падането на Габриела?
Много травмиращ кадър... Ще ни се напукат сърцата от ужаса, който са ни спестили.

Общи условия

Активация на акаунт