🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 75 044
  • 2 091
  •   74
Отговори
# 270
Тези момичета как се наливат и излагат, то е направо плачевно.

Иначе за Габи на Джанго, не ми е жал. Тя явно това си търси и ще си го получи.

# 271
Кристина може и да ревна, защото усети, че се изложи

# 272
То па голямата хвалба, че оная невестулка Руди Гела те е таковал.. с право му стана криво на Пешо..

# 273
На тия влюбени двойки не им трябват  Киара  и Виктория да ги разбутат. Те сами си се изпокараха и взеха да си стягат багажа...

# 274
Аз мисля , че за Руди Гела говореше Кристина .
Разрових жълтите статии, защото Кристина каза че са писали за тях  и да, той е.
Връщам се да чета.

# 275
  • Пловдив
Някой каза за Габи на Джани, че е много красива, за мен води класацията, Шермин е толкова далеч от нея. Няма вид на анорексичка, много стилна и приятна е, подозирам че не е глупава. Да, наистина не я дават често и мълчи, но на фона на тази алкохолна излагация, май е най-добре.

# 276
  • here and now
Ами поставям се на мястото на Джан Карло. Няма да ми е комфортно моя мъж постоянно, пред камерите да казва, че съм богиня- би ми изглеждало токсично и задушаващо. Ако има положтелни впечатления от други жени, нека ги сподели..
Но аз съм си с голямо самочувствие, на него явно му липсва такова...

# 277
Богатите момченца не вълнуват златотърсачки. Парите са на бащите им. Няма да се зарадва таткото, ако му доведат Шермин за снаха, колкото и езика да говори. Grinning
Така е.  За справка Светлето Гущерова, или Василева по точно.
Стария му писна да му харчат парите за Диори и Вуитони, изгониха я млада и красива със 4 деца да си ходи по пътя.

Виждах я Светлето преди 1 месец, нито е млада, нито е хубава, буквално приличаше на скелет.

# 278
  • В Града на Липите
Красьо да си поиска охрана да го пази от Шермина.
Крие се като някоя мишка, вместо да се изправи като мъж и да я отреже категорично. Хем го сърби, хем го боли.
Ако Джани ми направи панаир за нещо такова и да ми се влачи после, здрасти няма да му кажа. Поведението му е супер комплексарско. И ако тя  продължи да играе брошка на ревера му, ще си го заслужава напълно този ерген прекрасен.
А сме една зодия с Габриела. Не бях виждала такова телешко търпение.

# 279
  • SF
Светлото направо не е хубава. Мина и тя 100 преправяния и накрая си е пак същия хухавел, който не може да напише думата "кренвирш".
Ох... притеснявам се, че това вече е по-масовата балканска млада жена. То бива, бива, ама толкова елементарно взема става...

# 280
Във ФБ,а и в Надкаста се загатна ,че Петър е направил сериозен гаф спрямо Кристина. Вероятно тя говори за личния си живот, за да се реваншира....
Ако някой е по-запознат, да ни светне ,pls

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 00:25 от Berussa

# 281
Само на мен ли ми направи впечатление как той и Йовица бяха единствените, които биха избрали за дъщерите си мъже като себе си? Не е учудващо тогава да се засегне ако не го величаят.

# 282
То па голямата хвалба, че оная невестулка Руди Гела те е таковал.. с право му стана криво на Пешо..
Руди обаче голяма активност по всички фронтове. В Народното събрание все на трибуната, по социалните мрежи катадневно, също и гостувания по кабеларки, а в свободното време  забива мацки от формати
Кристина не само сподели за тези си връзки, но и с ехидна нехайност се изфука с тях. Направо му показа колко нищожен е Петър, че  нито им е на класата, нито на финансите на цитираните. В нейните очи естествено.
Въпреки че сама се окаля с тези имена.
Но Габа яко завидя за Руди.
Сега освен нея да покани.

# 283
  • В Града на Липите
Видял е Джани излагация Grinning
Габриела дори не е споменала думата бивш, камо ли да ги изрежда по азбучен ред.
Кристина май нещо е ядосана на Петър. Иначе колко трябва да си прост да излагаш и себе си и него по този начин. Може да е чула оня комплимент за малоумницата или просто да й е лошо пиянството.

# 284
Не му завиждам на Петър, чак на мен като зрител ми стана криво да слушам Кристина с кои известни личности, къде и колко пъти е спала. После направи базов трик и той стана виновен 😀

Общи условия

Активация на акаунт