🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 77 014
  • 2 113
  •   22
Отговори
# 255
  • на последния етаж
Аз не разбрах защо Кристина се разсърди.

# 256
  • София
Ей тия мъже трябва да са от стомана. Джани да не се жегва, че не е оценен, Петър да участва с любопитство в разговорите за бившите на половинката си. По мое време се говореше, че мъжете също имат чувства и не е срамно да ги изразяват…
Криси се разсърди, според мен, защото осъзна, че не е постъпила правилно. От яд сама на себе си, но не може да си признае и си го изкара на Петър.

# 257
  • Пловдив
Ако и сега Габриела не изяде Джанко с парцалите, вече ще съм на 100 % убедена,че са идеалната двойка- той садист, тя мазохистка! Simple Smile

Няма да се случи, ще се помирят. Кристина и тя ще клекне, но да видим... Внесоха интрига, но както беше с близнаците ще е всяко чудо за три дни. Петър със сигурност не би имал интерес към Виктория, не е негов тип, виждам го с някое по-нежно девойче. В този ред на мисли и Хени не му подхожда.

# 258
Така, разрових се и откривам тези статии по жълтите сайтове 😭😂
https://-spam082-/amp/article/2023031311312025715

https://narod.bg/2023/04/23/%D1%85%D0%B0%D0%B9%D0%BB%D0%B0%D0%B9 … %B0-%D0%BE%D1%82/

# 259
Петър си е в правото, за мен. На никой няма да му е приятно, ама пък от друга страна, не е като да не е писано по темата. Донякъде е добре, че си го разказа пред него и го разбира от нея, но понеже е много модерно да се говори за газлайтинг, тук го приложи тя.

# 260
  • SF
Те пък всички какво ползват Габи с джуката за душеприказчик??
Сигурно защото й е голяма устата и се чувстват сигурни при нея.
А тя им дава едни съвети....

Защо никога Дениз не изразява мнение пред Термин, а единствено си позволява да пуфти отегчено зад гърба й?
Страшна каша забъркват всичките...

# 261
Тя не го разказа пред Пешо, за да го информира и да не се досеща за нейните връзки от слухове, разказа го пред другите, за да се похвали.

# 262
# 263
Обаче Криси толкова време мълча и пази имидж, а накрая лъсна с това кой и къде я бил еб…. Trollface

# 264
А според вас Джани с право ли се разсърди на Габриела ...и забележете тя отиде да му се моли и извинява,а от него пълна дистанция. Какво мислите?
Другото, чухте ли пък Орлин , и той щял да дава роза на Шермин ако я нямало Натали,направо паднах ...според мен  Орлин май май е готов

# 265
Абе поне наще родни гугудки си признават прегрешенията. Сармата нали имаше голяма иСраелска уста, що не каза кой е келеша и за онли фенса. Нали не мълчеше?

Еее като става въпрос за нея, не се коментира. 😂😂

# 266
Тия верно като пият едно-две и забравят за тия камери. Да му се радваме на тоя сезон, ако има втори всичките ще внимават и никога няма да е такова. Grinning Топ решение да имат камери в къщата. Тази седмица започна доста добре.

# 267
Обаче Криси толкова време мълча и пази имидж, а накрая лъсна с това кой и къде я бил еб…. Trollface
Баш !

# 268
Както Габа би казала “Като спа с Петканов и Василев не рева, сега к’во ревеш” 😂

# 269
  • Пловдив
Кристина ми харесва въпреки всичко, но не знам дали не усети, че трябва да спре. Няма лошо да споделяш, но не ми хареса начинът по който го направи. Иначе е красива, нормално е да има връзки, не очаквам да е света вода ненапита.
Джани реагира пресилено, но мога да разбера донякъде неговата гледна точка. Не и това да казва на Габи, че го излага, но явно му стана тъпо.
Орлин се надявам да каза това за розата от куртоазия, не го мисли според мен, лошото е че онази хахавела ще му повярва и сега ще има едно намилане " Ама той каза, че би дал роза на мен"... Малее, заболяха ме вече ушите.

Общи условия

Активация на акаунт