🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 77 662
  • 2 117
  •   36
Отговори
# 240
  • Вестерос
Супер ми е фалшиво всичко
.. бебе, зайче и прочие тъпотии 🤣🤣🤣

Кристина каза, че имало статии за нея и политика

# 241
Абе почвам да им вярвам на тия. Моя като сгафи по същия начин идва да ми се гуши. Ама тук тя сгафи...

# 242
Какъв разврат на събитията тази вечер! Даже Кристина се събуди.

# 243
Aз пак гледам малко назад. Кръвта ми кипва като гледам тва гом**енце джани колко е комплексирано и токсично. И ми става адски мъчно за Габриела Бижу която започва да рационализира и оправдава това поведение... "Може би не трябваше това да казвам" и не знам си какво...
Жалко за това момиче.. 🍎🐷

И тоа па Петър... Какво трябвало да се говори пред един мъж... Аремолявисe grow some balls

# 244
Аз си мисля, че не случайно я нарече “малоумница” , не ни показват всичко. Определено Кристина цялата си е “червен флаг”.

# 245
Виктория пък къде се слага... За Бога, не че нещо, нали не съм фен на Цър Пър и прочее. Ама се смеем, че Шермин няма адекварна самооценка...

# 246
# 247
  • here and now
Анчето да не са я заключили в мазаето? Mr. Green

# 248
Виктория на каква база има такова самочувствие не знам 😅ако не дават два епизода Шермин тя ще изземе нейната роля , просто освен хуабви крака няма нищо .

# 249
Бивша на Слави и Руди Гела отново се курдисва в „Ергенът“, още й държи влага от Евгени
https://7dnisport.bg/archives/286861

# 250
  • На морето!
КрасимирЪ вЕрно ли се скри от Ана, но я остави да напада едно момиче на масата без да реагира? Какви са тези мъже, какво е това нещо?

# 251
  • # супернатурална #

Офф, с този ли бе! А таман я захаресах.

# 252
Ако и сега Габриела не изяде Джанко с парцалите, вече ще съм на 100 % убедена,че са идеалната двойка- той садист, тя мазохистка! Simple Smile

# 253
Абсолютно намирам чалгаджийката със шпагатите (по Шермин), за най-готиното момиче вътре! Бре, какви неприятници вътре, егати кошмара, братче! А най-красива е на тоя съсел Джани приятелката - много екзотична! Шерминатора може да гледа и да цъка с език под издяланата си писта!

Като външност за мен Габриела (на Джани) е най-красива там. Обаче всички се държат тоооолкова детски, че направо не зная откъде да започна, та затова по-добре да замълча. Цялата работа е като момиченцето, което си къса маргаритка и си нарежда "обича ме, не ме обича"...но моля ви се, хора, как може на 30 години да си говорите глупости и после да се тръшкате едни на други. То бива бива, ама чак толкова не бива. Не знам за Петър, но мен ме заболя главата накъде отива този свят.

# 254
Абе поне наще родни гугудки си признават прегрешенията. Сармата нали имаше голяма иСраелска уста, що не каза кой е келеша и за онли фенса. Нали не мълчеше?

Общи условия

Активация на акаунт