🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 73 779
  • 2 076
  •   65
Отговори
# 285
  • На морето!
Криси и Ана се хвалят една през друга коя с кого е била, Дениз милата им се усмихва снизходително Simple Smile

Излезе духа от бутилката срещу Ана, свърши се вече с логореята й и сляпото възхищение. Вероятно ще си ходи скоро, няма какво да изкарат повече от нея.

Момичетата, при които се скри КрасимирЪ затова ли ги оставиха, да го крият от Ана, когато няма смелост да й се опълчи ли? Няма ли да им вкарат кавалери най-после?
Иначе КрасимирЪ се изтърва на масата, нареди Ана и после се скри, за да не го бие ли?

# 286
Кристина мълча, мълча и после се оказа  топ бръмчалка. Тя с каква наслада и гордост искаше да се изтъкне с колко извести е била . А дали  не нарече Петър тъпак Simple Smile
Хубаво личице има  , но е много елементарна и пошла, късите крачета и лелчеста визия  също не са в нейна полза. А Радостин май беше разведен и Кристина е била забежка преди  втората жена.
Типично, като видна примадона  извъртя нещата и клюкарката артистчето  отиде да и се моли. Умее ги нещата Кристинчето , гради авторитет  в юридическите среди на баща си Simple Smile

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 01:57 от gerido

# 287
На Радостин Василев обаче му признавам едно нещо — има хубав глас и много добра дикция, особено за нетрениран човек. Веднъж го хванах по радиото и се заслушах. Също така и той обича да дава представления, да влиза в роли, да имитира страсти, да е център на вниманието… Май с Петър имат доста общо, а Кристина май си има тип Wink

# 288
Какъв тип има, нищо общо не виждам между Лудия Репортер, Евгени Ергена, Руди Гела и Петър… честно казано, за жени, на които много мъже са им тип си има дума.

# 289
Абе Руди Гела ми е по-мъжествен от Петър и Петканов .

# 290
Типажът е известно, наложено, разпознаваемо лице от екрана, до което Кристина да се дуе.

# 291
Абе Руди Гела ми е по-мъжествен от Петър и Петканов .

Той не е ли от етноса?

Разпознаваеми или не, никоя жена не печели точки като разказва кой я е *****. Най-вече себе си злепоставя. Аз не разбирам какво се засягат и партньорите толкова на тези хора, ще си каже човек, че са в някакви истински връзки…

Дениз поне се е научила да си мълчи, че аз я помня като каква злобарка и простакеса се беше показала. Но ако ще го играе моралистка и точна, хубаво е да не се държи така лицемерно. И за нея се знае кой къде я е… а на Виктор майка му само мога да си представя колко ще ѝ се зарадва 🫣

# 292
Аа не знам , другите двама са ми мнгоог анти.

# 293
Руди гела не е ли женен? Бях видяла снимка май с жена му и детето му, пък така спокойно да е ходила в тях ,а Денис да я е водил на кино .... Или аз нещо не съм разбрала !?

# 294
Кристина какво се случи- на*рана , но на екрана🤣

# 295
Всички са по-мъжествени от Петканов Smiley

Виктор все повече ме дразни. Има една перфидна мизогиния у него, съвсем леко прикрита зад воал на космополитност, привидно благ характер и псевдо-интелигентност — дискретния чар на буржоазията. Такива мъже са не по-малко опасни от типажа Джани, защото са влюбени в интелекта си и не допускат друга гледна точка от редпил идеологиите си.

# 296
Кристина пияна ли е?
Нямам друго обяснение за държането и.
Ужасно противно изказване с кого била спала.Вулгарно изговорено, все едно слушам 15 годишен тинейджър, които се хвали колко жени е минал.След това и сърдита.
Чак ми стана жал за Петър, а бях сигурна, че играе.
Но толкова беше прав.Не иска да показва интимности да не се излага, а изсипа с легена едно чудо помия.😃
Всичко беше невинно и приемливо за мен в началото с обяснението как си пишела с бившите да се поздравяват и като почна после.....шок и ужас
Виктория къде е тръгнала не знам, да го видя няма да  повярвам да я огрее с Петър.
Не мислите ли, че тази история как Петър е постъпил лошо с Кристина въртяща се в разни подкасти, може би е просто излагане на версията на Кристина.Предполагам, че просто има хора, които в ситуацията която видяхме виждат Петър като черната овца, ревнивия тип, които и държи сметка за миналото😃
Сигурна съм, че Кристина ако тръгне да разказва какво се е случило ще се изкара жертва.Респективно Петър ще е злия.Гледам в следващия епизод се е надула.Няма намерение да се осъзнае и да се опита да оправи положението, а най-вероятно ще продължи да се закопава.

# 297
Ами надуват се, защото мъжете са мухльовци и продължават да им дават рози, макар че се крият от тях, дразнят им се, чувстват, че са им съсипали реномето и така нататък.

# 298
С Монтана има ли летище?🤣

# 299
Аз само да попитам дали разбрахте колко и е обиколката на талията на Шерминката, ако не сте, не се притеснявайте, ще я повтори още 46184761пъти. 😁

Общи условия

Активация на акаунт