🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 49 599
  • 1 506
  •   123
Отговори
# 525
Анчето Метушева изкарва пари. Видяхте и инстаграма, в Дубай я размятат и си плащат. Нито е първата, нито последната. Също и във онлифенс е имала акаунт.

Сега за Хитър Петър. Не мисля, че е влюбен в леля си. Мадам каменно сърце, и със целия парламент да е преспала, пак си е дърво. Този харизматичен младеж търси тръпка, емоция. У леля ви Криси това го няма.

# 526
Тя затова повтаря всяка лъжа по 100 пъти на ден - за да я запомни. Ако я каже само веднъж и край - на другия ден я е забравила.

# 527

[/quote]

Брррррр….

Днес се очаква поредния скучен епизод. В този ред на мисли да попитам:

Диви и Красиви има ли някой по-интересен сезон и кой?

# 528
Нали каза че мъжът на майка ѝ (и майка ѝ) нямало да харесат Красимир ако им го доведе вкъщи. Или аз нещо съм сънувала. И него ли издържа?

Ами каза го, ама тя не си помни лъжите вече. Преди няколко епизода разказваше на Лили и на Хени (май), как и нейният баща и вторият мъж на майка й (израелеца) ги били оставили без нищо. Та тя трябвало да издържа брат си и майка си… някакви такива

И каза и за двамата, че са починали. Според мен не са очаквали това от камерите в стаите да се излъчва, а само да ги наблюдават. Тя го разказа вътре в стаята. За бащата, че е починал казваше на Краси, че не искала да говори с него дори преди да почине. Сама се закопава още повече. Животът си е нейн, но не разбирам защо лъже така, то рИалността си е нейна.

# 529
Как скучен, днес няма ли да има розодаване?

# 530
  • у дома...
Може трети да има майката. Три за щастие.

То всички жени във формата са в работоспособна възраст. Аз се притеснявам, че с тяхната професия след години ще им се ощипи гръбначния стълб и ще имат дискови хернии. Не е лесно по гръб цял живот да работиш.

# 531
Тъкмо щях да напиша, че Кристина прилича на леля. Беше интересна само когато си разправяше с кого е спала. Габи и Шерминаторът съвсем изперкаха. Петър на мен ми е безразличен, Джани Родари е смешен и жалък. Аз съм имала такъв мъж в живота си - огромно его, ненормална гордост, а вътрешно се самоизяжда от несигурност. Интересно ми е какво ще стане с Дениз и Виктор. Щях да се задавя от смях, когато той каза, че родителите му ще я харесат.

# 532
Тези неща където ти ги изтъкваш...каза Киара.
Четох, че е от готино семейство, но всъщност е доста ограничена. Нещо като не й хареса, започва да гледа като биче.

# 533
Тирадата на Шарнира ми е като на онова нещо Рашия- всяка седмица нова история от кого е забременяло 🤣
Само си вярва и си пуска дълги постове, или на лайф да се обяснява.
Толкова достоверно и двете изглеждат.

# 534

Четох, че е от готино семейство, но всъщност е доста ограничена. Нещо като не й хареса, започва да гледа като биче.
И да си пипа конската опашка.

# 535
След снощния епизод , НАП и други инстанции да не налазят Кристининия баща?

# 536
https://www.instagram.com/reel/DPg9ik4DdQL/?igsh=a3U5bGhlOWd2cHhi

Поне Шарнира даде храна за мемета😅

# 537

И да си пипа конската опашка.
Винаги изглежда сякаш й мирише на нещо много гадно.

# 538
Сега изгледах епизода, супер криндж, особено това където Петър нарича Кристина зайче.
А тя има ринопластика. Ето снимки, където е със стария нос от времето на конкурса Мис София 2019:

А тази снимка е някъде от 2020-та година, още със стария си нос:

Явно е направила ринопластика някъде между 2020 и 2022 година, на снимките от статии от 2022-ра е вече с различен нос.

# 539
  • here and now
След Анчето и Габа, всички взеха да ми изглеждат едни такива, хубави, умни, възпитани.... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт