🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 46 806
  • 1 487
  •   292
Отговори
# 540

Брррррр….

Днес се очаква поредния скучен епизод. В този ред на мисли да попитам:

Диви и Красиви има ли някой по-интересен сезон и кой?
2-ри сезон на "Диви и красиви" е по-хубав. Първия бяха почти само батки и инфлуенсърки - платени момичета. Във втория имаше повече нормални хора, с нормални професии.
Е, за разлика от Родоския бардак не става за мемета кой знае колко, но хората там са направо на ниво нормално, за разлика от влезлите тук.

Чак ми е странно как в БГ риалити само една от жените имаше видими подобрения - Ванеса, другите си бяха с естествените носове, а някои и устни. Дори момичето от спечелилата двойка Джулия е с естествени джуки и нос.

Там изгониха една Радослава за много по-малко от това на Шермин, след един скандал с Марсел. Самият Марсел също фръкна. Много ми вдигна летвата и "Ергенът в рая" ме разочарова.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 21:24 от Недка Кокетка

# 541
Супер си е била със стария си нос Криси, не е голяма разликата. На мен пак ми е най-красива този сезон, въпреки изцепките от снощи.

За мен Ергенът в Рая е най-доброто риалити може би след Ергенът 2. Съжалявам, бийте ме с камъни. Аз искам да ми е забавно и сеирджийско, медии с добавена стойност не търся в родния ефир.

# 542
Аз даже мисля, че Криси с новия нос изглежда някак по-бузеста в лицето от преди, което е в нейн минус. С по-малкия нос повече й изпъкват бузите.

# 543
А съвсем скоро Кристина ще разбере, че ако иска да продължава да се хваща с по-известни, трябва да стане дискретна, а не да разказва на чий диван е била.
Мда, и това ми било юрист! Добре назова имена на хора в ефир. Само лудият Руди да не й врътне някое дело, че не е ясно баща й какъв е адвокат(както го представи още в Ергеня, в който участваше преди), но мечът е.

# 544
  • Пловдив
Извинявам се, ако вече е публикувано.

# 545
Моля да ми простите ако досаждам , но като всеки новак бързам да си кажа всичко.Старая се по пиша относително кратки постове за да избегна обвиненията в логорея, а и все пак някой да има търпение да ги прочете до края.
Та да си кажа за тези малко в миманса , които общо взето не са нито най-харесваните( ако изобщо досега има такива ) , нито най- недолюбваните.
Джан Микеле- типичен емоционален насилник. Струва ми се обаче, не би прибегнал до физическа такава тип: "Бия те щото те обичам."
Калоян- определено симпатичен , но този бавен, леко фъфлещ говор наподобяващ леко фиркан индивид отнема много от чара му.За съжаление това е вродено и няма как да бъде коригирано.Също струва ми се , не чух добре , но в първите епизоди , когато Натали се триумеше кого между него и Орлин да избере , той я напсува грозно като разбра за избора и.
Киара -тези устни вечно подвити надолу и придават някак постоянно отегчен вид.
Дениз - наистина до сега се държи подобаващо ,чак не е за вярване , че това е онази същата Дениз от С1. Може да се е променила  макар ,че "А дано , ама надали"
И обещавам последно - От кога за Бога правенето на закуски за жената е висша изява на изпепеляваща любов до гроба.
Филипа - Ама той е добър човек , правил ми е ЧЕТИРИ закуски.
Банкет - въпреки ,че съм яростен противник на използването на чуждици в българския език, хеле пък и написани буквално на кирилица, от тази дума лъха на такъв соц. мухъл, че нямам думи. Кажете вечеря и толкоз. Та тези хора там не са били дори родени по времето на соц.банкетите организирани по разни поводи.

# 546
Имам чувството , че живея на някаква съвсем паралелна планета(вселена).В потрес съм от изказването на Кристининия момък, с колко вървежни жени е бил и очаква някой да се респектира. Това ли са новите отношения междучовешки. Отврат , не е по умен от Шермин май. Значи , не му е кофти , че чува как "избраницата" му е имала отношения , това никой не обича да слуша , ами го излага и едва ли не се състезава. Много повече му пука за хорското мнение , отколкото да са му наранени чувствата.
Харесвах Габи бижу, но наистина , не мога да повярвам , че има толкова лесно манипулируеми жени

# 547
И аз приритвам като чуя "банкет". Защо не си му казва коктейл както досега?

# 548
Може да недоволостваме от "Ергенът, любов в рая", но това е най-истинският ерген. В предходните сезони, най-вече, когато бяха с по един ерген, всички трябваше да се преструват, че го харесват, а той трябваше да рецитира поезии по сценарий в стил английски джентълмен, което не е характерно за нашия манталитет. Те затова и си фъфлеха младежите. Сега е няколко идеи по-истинско. Ако всички не се притесняваха как ще изглеждат отвън и кой кого излагал, щеше да е повече натюрел, но този ефект няма как да го има вече през 2025.

# 549
Защото са на маса- банкет е, коктейлите са с питие и на крак.

# 550

Брррррр….

Днес се очаква поредния скучен епизод. В този ред на мисли да попитам:

Диви и Красиви има ли някой по-интересен сезон и кой?
2-ри сезон на "Диви и красиви" е по-хубав. Първия бяха почит само батки и инфлуенсърки - платени момичета. Във втория имаше повече нормални хора, с нормални професии.
Е, за разлика от Родоския бардак не става за мемета кой знае колко, но хората там са направо на ниво нормално, за разлика от влезлите тук.

Чак ми е странно как в БГ риалити само една от жените имаше видими подобрения - Ванеса, другите си бяха с естествените носове, а някои и устни. Дори момичето от спечелилата двойка Джулия е с естествени джуки и нос.

Там изгониха една Радослава за много по-малко от това на Шермин, след един скандал с Марсел. Самият Марсел също фръкна. Много ми вдигна летвата и "Ергенът в рая" ме разочарова.
Освен това локацията на ДиК беше уникална и наистина може да се нарече рай, за разлика от тъпият камъняк Родос с бежанският лагер.

# 551
Защото са на маса- банкет е, коктейлите са с питие и на крак.
Ами да бяха измислили нещо друго. Банкет... Вечеринка.

# 552
  • софия
Тези неща където ти ги изтъкваш...каза Киара.
Четох, че е от готино семейство, но всъщност е доста ограничена. Нещо като не й хареса, започва да гледа като биче.
Е това на мен ми е страшна цедка:
"Където", вм.който/които
"Реално"...не на място
НамалЯ
"По принцип".. За щяло и не щяло..
Да не го обръщаме на урок по граматика, ама който говори  така, за мен е страшно прост!
Киара е тъпа, както и Краси, екстра двойка са. Диалогът им е  съвършен! А, и като ценности е ясно кой к'во дава и получава. Но за шоуто, в реалния свят може би тя има повече шансове, ако си отваря устата  предимно по други п оводи..
Да, пее, разбира се Blush

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 13:26 от swetulka

# 553
Киара е бивша гимнастичка и настояща певица. Даже много добре се държи и говори. Сравнително, разбира се. Сравнено с Грубиела, Шермин-Ана- нарциска и останалите.

# 554
Не всички са минали като леля Лени редакторска школовка, преди да се изтупкат пред толкова камери. Не знам какви претенции имате към Киара - певица и спортистка, прекарала си е всичките ученически години по залите. Поне е постигнала нещо. Други като Бурачек от малки са по креватите на разни чичаци, ама говорят пет езика и са обиколили света, поне по свои думи.

Общи условия

Активация на акаунт