🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 49 872
  • 1 512
  •   117
Отговори
# 510
А съвсем скоро Кристина ще разбере, че ако иска да продължава да се хваща с по-известни, трябва да стане дискретна, а не да разказва на чий диван е била.

# 511
  • софия
Трябват и 20 бона на Дюбайската принцеса. Наем и пиячка, плюс майка и брат на врата и увиснали. Разбираемо.

Петър е много хитър. Отиде да се мазни на леля си със зайче байче, защото е наясно, че тя му е билета за финала. Ще слуша кои са я клатили и ще се преструва, че песен му пеят.
Е това не е вярно! Нали казаха, че опашка има за него. Виктория направо ще му се метне на врата, мисля, че и Киара му е навита!
Лапнал е той по Кристина, мисля!

# 512
Хитър Петър 🤣

# 513
И да не е лапнал, Петър вече понахрани останалите свободни госпожици, та не върви да ходи да търси любов при тях.
Гледах някакво клипче с Виктория, която нещо обясняваше, че е по-добра от Кристина и затова има пререкания помежду им. Значииииии, Кристина, че не е стока, не е;  Шермин, че е простакеса, е простакеса да нарежда Виктория, но си е факт, че и Виктория е същата. Не говори 5 езика като други особи, но това не пречеше в предишния Ерген да нарежда други жени по същия противен начин.

# 514
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Виктория и тя с какъв акъл отива при Петър.
Не искам да влизам в ролята на Шермин,обаче Виктория да се види първо в огледалото и тогава да налита на Петър,който си харесва - ниски,слаби,възпитани и руси жени.
Ще е голяма пародия да я гледаме как му се слага,а той от възпитание да мънка нещо си,колкото да не я отреже директно.

Аз се чудя защо не вкарват нови мъже в играта? Има 4 свободни жени и нито един свободен мъж на разположение.
Продукцията тук са с голям пропуск.

И аз се замислих колко пари ще ми трябват,за да живея комфортно в Бългрия и по стандарта ми в Щатите.
Като знам това лято какви пари се хвърляха за нормални покупки от ежедневието (без масажи,есктеншъни,маркови парцаля,филъри, всеки месец,ядене по ресторанти и тн), и за мен около 4-5 000 лв ще са ми нужни.
В този ред на мисли,сумите,които изброиха въобще не ми се сториха фрапантни.Само нашата Дубайска уонаби принцеса се изхвърли с тези 20 бона,но после се сетих,че още 2 гърла чакат на нея.

# 515
Кои са тия гърла, които чакат на Шермин? Майка и брат ( по-малък), здрави и прави и способни сами да работят и да се грижат за собственото си житие и битие?

# 516
Много налудничав вид имаше Шърми с тая усмивка...
Скрит текст:

# 517
Криси, как се прави, че не разбира че има разлика да споделиш с гаджето за минали връзки, а друго да то изтропаш така пред цяла Б-я. Тя не изложи него, изложи себе си. Дениз цяла книга може да напише за предишни връзки, ама си трае и се прави на невинна божа кравичка.

# 518
  • София
и как се казва по паспорт?
Анна Мейдиева Метушева

# 519
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Кои са тия гърла, които чакат на Шермин? Майка и брат ( по-малък), здрави и прави и способни сами да работят и да се грижат за собственото си житие и битие?

Така каза.Майка й и брат й се прибрали в България от Израел,а Анна се е заела да издържа цялото семейство и никак не й било лесно.
Това може би беше единствения път,когато видяхме Анна 100% себе си и искрена.

# 520

Така каза.Майка й и брат й се прибрали в България от Израел,а Анна се е заела да издържа цялото семейство и никак не й било лесно.
Това може би беше единствения път,когато видяхме Анна 100% себе си и искрена.

Което за мен е пълен абсурд. Майка и е голяма, здрава и права жена. Брат й, не знам на колко години е, но ако е над 16, има право да работи. Ако е ученик още, все някъде може да се хване на работа на 4 часа за уикенда, поне джобните да си поеме.

# 521
  • В Града на Липите
С тоя речников запас, книгата на Шермина сигурно ще е от пет страници. Най-много за хайку да й стигне.
Може да започне с нещо такова Grinning
Красива, умна
Четиридесет и осем кила
Светът е лек.

# 522
Нали каза че мъжът на майка ѝ (и майка ѝ) нямало да харесат Красимир ако им го доведе вкъщи. Или аз нещо съм сънувала. И него ли издържа?

# 523

Брат и е още ученик според мен, защото е на 17. Майката сигурно е на 47-8, та не зная какво прави да чака щерката с вдигнати крака да изкарва парите. Нека Анка се види в огледалото, че върви по същите стъпки. Когато застарее и бюста наистина удари в капачките ще се чуди как да свърже двата края. Иска 20 000, ама то и аз имам нужда от толкова, но се задоволявам с по-малко. Иначе всеки знае да харчи. Много повърхностна и ментално болна е тая.
Тази Кристина пък какво цял ден се обяснява и тя. Казала, спала и точка. Какво само качва тук дали трябва или не трябва да се говори. Едно е да споделяш с кой си имала връзка с гаджето ти, друго е да изтипосаш двама известни и да се хвалиш, че са те минали. Аз запърви път чувам жена да се хвали със това с кой е спала. Даже Шермин не говори с кой е правила секс, а споделя само една част от нейните преживявания. Да вземе да си набие канчока тая Криса и да се маха. То и двамата дето спомена са толкова сексапилни, че бих обърнала резбата вместо да лягам с тях.

# 524
Нали каза че мъжът на майка ѝ (и майка ѝ) нямало да харесат Красимир ако им го доведе вкъщи. Или аз нещо съм сънувала. И него ли издържа?

Ами каза го, ама тя не си помни лъжите вече. Преди няколко епизода разказваше на Лили и на Хени (май), как и нейният баща и вторият мъж на майка й (израелеца) ги били оставили без нищо. Та тя трябвало да издържа брат си и майка си… някакви такива

Общи условия

Активация на акаунт