🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 79 135
  • 2 136
  •   15
Отговори
# 210
  • София
Криси излиза от скучния образ, искала даже пикантерии, нещо почва да се пропуква фалшивата двойка... няма как да се получи между тях, просто не ги виждам. Особено с това си лице, което тя показа.

Обаче май има истински приятелства - Виктор и Петър много се имат.

# 211
Тази и тя каква парцалана ще излезе.. какво сравнява нейното минало с няколко мъже с дългата връзка на Петър? То дори е несравнимо .. Нямам представа за неговия личен живот, но и тя закопа дъното..

# 212
За Петканов ясно, ама кой е политика, за когото говореха? Иначе, да, съгласна съм, че е много грозно да говориш с кого си бил(а).

Политикът е Радостин Василев.
Смешно е, че каза, че бил най-умният, с когото е била Laughing

# 213
Да си ходели... Нека стоят! Шермин ще излезе целомъдрена доня накрая.

# 214
Радостин Василев нали уж е щастливо женен с дете, няма как да го издъни така Simple Smile

# 215
Дани Петканов е имал връзка с Кристина ли?  А политика кой е? Излиза, че скандалите се снимат пред операторите, тоест са режисирани

# 216
Аз мисля , че за Руди Гела говореше Кристина .

Да,точно. Той е

# 217
Петър и той - голям моралист се извъди! Все едно не знае къде е влязъл и какъв е контингентът там!  Хайде, не на нас тия! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 218
  • here and now
Кристина се напи и тя....Верно забравят за камерите около втората седмица Grinning
Някои забравят, други са там само заради тях - Джан Карло, Тъпица, Фифица...

# 219
Накрая всичките ще се бият за Киара. Тя ще излезе най-читавата.

# 220
Петър и той - голям моралист се извъди! Все едно не знае къде е влязъл и какъв е контингентът там!  Хайде, не на нас тия! Stuck Out Tongue Winking Eye

Човекът е актьор Laughing Все може да изиграе средностатистически моралист

# 221
Кристинчето с тоя шпаклован и застинал фейс, и с тия откровения, каква е оборотна, че после и агресира на момчето "Не ме игнорирай, чу лии!!", ми е не по-малко неприятна от Шермин! Като имало проблеми, трябвало да се решават..., ами да, ти си проблемът, защото си безчувствена и надута самохвална пуйка! Не дрънкай тъпотии, за да дразниш и да се излагаш и всичко ще бъде наред!

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 14:57 от Tess d`Urberville

# 222
И на мен Кристина много ми падна в очите с тези "велики" разкази за бившите и ...ужас.
Много неприятно спрямо Петър ,пък и спрямо нея си !

# 223
  • В Града на Липите
Много съм назад, обаче Красимир напълно заслужава едно такова дуднещо нон стоп, дразнещо до безобразие същество, да му харчи всичките пари и да го излага непрекъснато, ката Шермина.
Скоро не бях гледала толкова елементарен мъж по телевизора.

# 224
  • here and now
Радостин Василев нали уж е щастливо женен с дете, няма как да го издъни така Simple Smile
Е нали бипнаха там... То квото и когато било си се е разбрало още тогава..

Общи условия

Активация на акаунт