🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 62 230
  • 1 860
  •   98
Отговори
# 375
Според мен спонсор няма, ако имаше нямаше да ходи да се излага в предаването и то два пъти.

# 376
  • В Града на Липите
Поредната маса на раздора, поредните панаири.
Красун се скри под един парцал, а после се заключи в една стая за да се спаси от вербалната агресия на Шермина. Старата песен на нов глас. Навил си е на пръста да я пере и това е. Хич не се усеща, че се излага, като кифладжия без кифли
Изненадата на вечерта беше детронирането на ледената кралица. За мен се изложи много. Айде от Габа и Шармина го очакваме и те не ни разочароват, обаче Кристина падна до нивото им. Според мен искаше да се похвали, но излезе много леко. Единствената грешка, която отчитам в държанието на Петър е, че отиде да й се мазни и лигави с онова зайче-байче и т.н.
Джанко пак го изложиха, но на Габриела хич не й пука. То е ясно че не ни излъчват всичко, но според мен той е повече по праскането и подскачането на тема чест и достойнство, отколкото да излезе от нерви дотам, че да прибегне до физическо насилие. Тази двойка явно си пасва много добре. Друг щеше да е въпроса, ако я видехме разплакана, разтреперана или впечатлена.
Продължавам да съжалявам Шермина. Честно ви казвам, хич не й е лесно. Тя се разпада, а единственото с което разполага е външния си вид. Ако не намери някой балък да я издържа и не го излъже с дете, до няколко години и за магистрална няма да става.
Орлинчо въобще не знае къде се намира. Те с неговата инфантилна Дулсинея имат вид на нон стоп надрусани.
Нищо ново под слънцето и звездите на Родос.
Време е за свежа кръв и интубиране на формата, че изпозаспахме.

# 377
Под наем е в София, разбира се! Нали като започна да напада Виктория, че не я е поздравила пък се познават Виктория отговори, че навън са се виждали покрай нейна приятелка, която показвала на Анка апартамент.  Виктория като я попита "кое е твойто ниво бе, Шермин и тази веднага "ох, по-добре да не разговарям с теб" хахаха....усеща се, че знае, че те знаят както казваше Джоуи. Grinning

# 378
Нали ви обещах да разуча за Калоян. Наистина работи там, където го засякох.
Има инфо за него в страницата за екипа:
https://share.google/Tj9RTCRNzWzoU89Gi

# 379
От целият епизод снощи ми хареса избора на песен от Киара. И май само Джани размахваше ръка, т.е. реагира някак.
Дано да върне жеста и на следващия банкет накара Ана да каже на всеки от 5те езика следното изречение "Аз говоря 5 езика, тежа 48кг, талията ми е 56 сантиметра и носът ми е самолетна писта."
Тази седмица ще играят златните рози.
Дано те чуят от продукцията.
Дълбоко се съмнявам, че Метушева ще може да каже точно тая фраза, с цифрите и всичко.
Ще е много интересно

# 380
Обаче аз сериозно не знам кои са тези 5 езика?
Български , цигански и после? Айде английски сигурно, че нали в Дубай ходи .

# 381
Ох, моля ви се, продуценти. Ако ще има игра тип "Аз съм вече 3-и клас", нека е преди Шермин да си отлети с прайвът джета.

# 382
Дори не знам кой е този Руди…

# 383
Бг, англ., иврит, руски и…не знам другия, тя дали въобще каза кои са?Нали имала
гадже руснак, затова във фейса е Ана Бурачек, на неговата фамилия.
За руския и другият език, вероятно поназнайва нещо, надали ги знае така, както твърди.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 12:39 от ДХ3

# 384
В момента гледам снощния епизод и имам въпрос - на кого се ядосваше Краси, когато беше на балкона с Габи и за кого казваше, че ще изперка, та тя го прати да ходи в мъжката къща? Няколко пъти го връщах, обаче заради музиката, която е, като фон, не успявам да чуя добре за кого говори.

# 385
  • В Града на Липите
Ловешки, няколко псувни на руски и турски, колкото да не е без хич.
Претендира и за иврит.

# 386
  • София
Шермито няма имоти на свое име, какви ги приказва колко е имотна? В България поне не е, до дубайския имотен регистър нямаме публичен достъп…

# 387

Най-вероятно знае да си казва тарифата на няколко езика и според нея това означава, че ги “владее” пхахах

# 388
Стига де, колко пъти ги е казвала: български, защото ѝ е майчин, турски, защото и двамата и татковци, или колкото там са били, са били турци, иврит, защото е живяла в Дубай, английски, а руския е научила, защото е била 6 години с руснак.  Как може да не научите биографията на тази вдъхонвяваща жена!

# 389
  • у нас
Надменната Ш все повече дълбае дъното с изцепките си. Добре, че Киара не й пада на нивото. Ш може да добави към репертоара си вече и см талия.

Общи условия

Активация на акаунт