🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 47 950
  • 1 470
  •   67
Отговори
# 435
А защо не харесваме Петър? От началото на сезона се чудя. На мен си ми е много симпатичен и адекватен. Grinning Нормална младо момче.

# 436
  • Варна
Идвам и аз да изклюкаря, щото не ме свърта, с кои Криси е вършала 🤣

# 437
Петър е симпатичен и интелигентен, но тя очевидно излиза с мъже с възможности, а той не е такъв. Същата е като Шермин, но е по-умна и не е такова плямпало. Говорейки за Петканов спомена къщата му в Делта Хил, все около материалното въртя, а Слави и Руди гела няма какво да ги коментираме. 😂

# 438
  • София
За Петър:
Аз лично не харесвам това, че всеки път търси камерите с периферното зрение.
Класически популист. Стреми се винаги да казва това, което публиката иска да чуе.
Отделно от всичко това наскоро излезе инфо, че е във връзка и е влязъл само и единствено за популярност. Но това е от седмица, две. Аз си го храня още от началото на сезона.
И това, че е близък приятел с Буков също не е в негов плюс.

# 439
Не съм много съгласна за мъжете с възможности, айде Руди - Ок, има там някакви, ама Петканов го зарязваха 1000 пъти, защото е лентяй. Бащата на Криси има достатъчно пари, просто нея я гъделичка да е известен.

# 440
Кристина по-умна от Шермин и не била плямпало?! Бре!
Че кой вчера разказваше с удоволствие надълго и широко за креватните си подвизи?
Баща й бил строг, изискващ, за него нямало достоен мъж за нея... След тези й приказки, цялата измислица от какво хай семейство произхожда се разби на пух и прах! Хем глупава, хем плямпаща!

# 441
Петър е симпатичен и интелигентен, но тя очевидно излиза с мъже с възможности, а той не е такъв. Същата е като Шермин, но е по-умна и не е такова плямпало. Говорейки за Петканов спомена къщата му в Делта Хил, все около материалното въртя, а Слави и Руди гела няма какво да ги коментираме. 😂
А Шарнир и Габа си водят записки от де могат да дръпнат някой лев и те🤣

# 442
  • Пловдив
Аз Петър го харесвам, актьор, ехидничък, но ми е симпатичен. Виждам, че масово не му симпатизирате  тук, на мен не ми пречи на този етап. Има други дразнещи, които са ми достатъчни. И за Джани не реагирам така рязко, естествено не мисля, че е прав, но въпреки всичко не ме дразни. Не съчувствам на Габриела, тя много добре го е преценила и въпреки всичко е с него, явно не й е проблем. Не е мой мъж и съответно не трябва да го търпя, та не й бера дерта. И моята половинка не е лесна, както и аз самата, но ако понякога не се правя на глуха и не му обръщам внимание, едва ли щяхме да сме заедно. Чисто визуално не ми допада Джани, тя е много по -красива, но явно намира нещо в него.

# 443
А защо не харесваме Петър? От началото на сезона се чудя. На мен си ми е много симпатичен и адекватен. Grinning Нормална младо момче.
И аз споделям, че не ми харесва как малко позира за пред камерите, говори неща за пред камерите, очеизвадно е, че човекът си търси ефирно време. Нормално, нали иска да пробие като актьор. Аз не го съдя и реално по-главната причина да съм нащрек, е че по подкасти намекват, че ще изплува нещо за него или ще се издъни, но не знам точния спойлер. Като гледам поведението на Криси, обаче, започвам да се съмнявам.

# 444
Аз им се чудих вчера на отговорите за месечната издръжка САМО за тях, че била минимум 5 000 лева. Тези хора познават ли стойността на парите? Кви 5 000 лева бе? Ако кажете 5 000 за месец за семейството, ок. Тези хора ясно ли им е, че масово в страната семействата изкарват месеца с около 3000 лева /че и по малко/ и имат пари, и за сметките си и за храна, и за културен живот дори. Това зависи от правилното разпределение на парите. Виктор ясно, че има бизнес/и и най-вероятно наистина си докарва 5 000 месечно, ама ми е странно Петър, който е актьор от де взима тая заплата. И това го казва само за себе си. Демек ако има приятелка/жена с тия пари ще са доникъде /според техните разбирания/. Орлин беше най- в час и каза реални пари, които да му стигат - хиляда до две хиляди. Красимир също не се изхвърли прекалено. А дюбайската принцеса ... 20 000 лева - милата явно още я държат сънищата /мокрите/

# 445
Петканов изкарва също пари като инфлуенсър и чак като лентяй не бих го определила.

# 446
Ааа да наистина ,бях забравила темата с парите.
Цифрите,които назоваха бяха...........
На база минималната заплата в България, не знам ...какво да коментирам...

# 447
Е, ако трябва да сме честни, те казаха с колко смятат, че ще им е Ок, аз даже очаквах далеч по-големи суми от 5000. Grinning Орлин пък, маминото дете и с 1000 може.

# 448
Ами може, та. Тате като осигурява всичко за вкъщи, за джобни в Монтана ще му стигнат.

# 449
5000 лв за семейство в София, с големи деца, въобще не е достатъчно.Аз разбирам някой да хленчи, че 5000 не му стигат, хората бяха обективни.5000лв за сам човек ще му даде много добър стандарт, дори да може спестява.
Хората си се изказаха обективно на въпроса.Е, Шерми пак прекали, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт