🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 47 950
  • 1 470
  •   58
Отговори
# 450
  • В Града на Липите
Красун сигурно би й отпуснал на Шермин 20000 месечно, но не лева, а турски лири. Оказа се пестелив Grinning

# 451
Мааалко ме съмнява повечето от тези суми, които са искали момите на месец, да са реалност.

# 452
Не съм много съгласна за мъжете с възможности, айде Руди - Ок, има там някакви, ама Петканов го зарязваха 1000 пъти, защото е лентяй. Бащата на Криси има достатъчно пари, просто нея я гъделичка да е известен.
Какви пари има пък бащата на Криси?!? ха-ха-ха

# 453
Кви са тия 20К? Колко да струват тези грозни екстеншъни ? Маникюр, педикюр, козметик, масажи, очевадно не ходи на фитнес, някоя друга дрешка, обувки, а те също се вижда че не са много класни и пак няма да ги достигне тези цифри.

# 454
  • Варна
Кви са тия 20К? Колко да струват тези грозни екстеншъни ? Маникюр, педикюр, козметик, масажи, очевадно не ходи на фитнес, някоя друга дрешка, обувки, а те също се вижда че не са много класни и пак няма да ги достигне тези цифри.
Има майка и брат, сигурно наем трябва да плаща и т.н.

# 455
Мааалко ме съмнява повечето от тези суми, които са искали момите на месец, да са реалност.
Шарнир слага няколко човека в сумата не забравяйте , тя има още двама да храни!!!

# 456
  • софия
Изхвърлят се разбира се, да покажат че да "класни". Онная кукувица с женската енергия не искаше ли 50К?!!
Ама аз да скоча за Петър.
Сега, да обвинявате, че се държи като за, пред камера, когато ИМА камера, не ми се струва състоятелно.
А хеле, ако е актьор...
Не го ли правят всички, като за 5 те минути слава,  някои минават всякакви граници?!

# 457
Има майка и брат, сигурно наем трябва да плаща и т.н.

Не се сетих.

# 458
В това море от инфлуенсъри , за да се задържат трябва да продадат и майка си, че да са на екран и да имат някой лев. А и мъжете с пари не са чак толкова много .

# 459
Не съм много съгласна за мъжете с възможности, айде Руди - Ок, има там някакви, ама Петканов го зарязваха 1000 пъти, защото е лентяй. Бащата на Криси има достатъчно пари, просто нея я гъделичка да е известен.
Едва ли е на хляб и сол с кантората.

# 460
  • София
Има една хубава приказка "Пари, изкарани без труд, се харчат без акъл". Иначе и на мен ми е странно тези момичета изкарват ли такива пари, че да живеят спокойно, пък и да остава някой лев настрани. Единствено Орлин ми се стори обективен - хайде, 1000 лева може и да са малко, но ако човек си живее в самостоятелно жилище, плаща само сметки + храна и не се олива много в излишни харчове, 1500-2000 лева са си ОК за сам човек, особено ако не пътува всеки месец извън страната. Ако пътува повече, може и да са малко, но повечето хора не ходят по екскурзии и почивки всеки месец.

# 461
  • София
Красун сигурно би й отпуснал на Шермин 20000 месечно, но не лева, а турски лири. Оказа се пестелив Grinning

Smile

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 16:16 от rm15

# 462
  • Варна
Изгледах малко от Надкст с близнаците и те точно това казват за Петър.
Видял е от Шермин, че е винаги там където има камери и той е предприел същата тактика.

# 463
Не знам кой дава шанс на Габа и Калоян , но да си говорим честно - това няма да стане и след 100 години . Може и да си останат някакви дружки в реала заради шоуто , но такова образовано момче няма да погледне Габа , Ана и тем подобни ''инФЛУенсърки . Родителите му също - казвам го без да ги познавам . Така ,че шанс за Калоян е да влезе младо образовано момиче да влее живот в това хубаво високо , но тромаво (телом и духом ) момче .А не да му дават шанс с грозновата простакеса с издути цици и устни .

# 464
Едва ли е на хляб и сол с кантората.
Каква кантора???

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 16:18 от 1605

Общи условия

Активация на акаунт