🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 45 206
  • 1 424
  •   324
Отговори
# 660
  • Варна
Петър дали не играе, само и само да се презентира, че всякакви чувства и емоции може да изиграе?

# 661
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Епизода го гледах с превъртания и ми се насъбраха на повече от 20-на минути. Основно разговора на Краси и Киара (как исках да се награбят и целунат..)  и само тук там някоя приказка на Кристина,недоволна и нацупена.
Кога ще влизат нови лица с нови драми и любови,вместо да гледаме досадни разговори и едно и също.

Днес поне ни спестиха 5-те езика и 48-те килограма.

# 662
  • София
А защо да играе? Наистина е тъпо да се обясняват такива неща в национален ефир. Той може и леко комплексиран да е, защото се сравнява с тези "успели" мъже, но и Кристина това целеше, да покаже колко е вървежна сред известните. Дениз се изненада, Габи също се впечатли. Малко е странно "момиче като нея" да удря в земята видни бръмчалки. Още повече защото противоречи на образа, който си градеше тя. Никой не е светец, но просто не беше ок това. В Ергенът я съжалих, че нарочно я сготвиха понеже не искаше да участва в тъпите игри и състезания и я изкараха дърво, но с този образ беше по-добре. Сама каза снощи, че ако можеше да правят секс нещата щели да са по-различни. Тоест тя е свикнала така да оправя положението. Уж сърдита на Петър, но му се гъзорчи. Абе, направо не ми се говори повече за нея.

# 663
Каквото и да си говорим, толкова бръмчалки и пишман баровци сме гледали в реалитита, но в момента не мога да се сетя и за един друг човек, който да е седнал с имена да обяснява с кой е спал, а не с кой е имал връзка.

# 664
За невежите като мен, разкажете за Дениз в предния сезон - каква е била, какво е говорила? Не съм гледала,а неистини в нета не ми се четат. Peace 🧚♂

Иначе ми беше жал за Петър снощи - наистина е като маносан около нея, всичко й “прости”. Голямо бутане й се бута, а му е толкова тъпо вътрешно .. Хареса ми, че й каза, че тя му е казала, че не й се говори и той затова си излязъл от стаята предната вечер. Ами да, типично женски номера му прилага тази дама -говори едно, а очаква друго. Че и го обвинява. А човека просто спази личното пространство на събеседника си. Ама откъде акъл в нея, да го оцени това нещо…
Мъжете са такива буквалисти, само трябва да го кажеш и те изпълняват.
Тя тука го направи на нищо неколкократно, при все, че тя си бе виновна. Гадна близначка!
/с извинение към по-добрата част от зодия близнаци/

Караше се и обиждаше доста махленски една Александра. В последствие като приключи предаването, стана ясно че въпросната Александра не е на център, но докато течеше шоуто си изглеждаше като беззащитна жертва. Това е горе долу

# 665
Три безсмислени разговора ии......хайде готов е епизода. Упс...забравихме Шермин.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 08:16 от Glutenfree

# 666
  • На морето!
Ана със снимката на майка си потвърди 2 неща:
1. Че са роми
2. Че не знае английски, говори няколко фрази, може би към А2 е, но толкова.

# 667
Освен това, ледената му кралица е близначка,  и наистина, на мястото на сърцето има буца лед, тя ли няма да го разбере за две минути Smile  Да се пробва да манипулира някоя друга женичка, с тая няма да му се получи. Съветвам всеки, които ревнува от миналото на някой да не се хваща с близнаци, както и всеки, които се интересува къде е бил партньорът ми, като го е нямало, да не се занимава с тях. Smile Предимството им е, че и тях не ги е грижа за вас Satisfied

Вярно е това, Близнаците не са за ревниви хора. 😁

# 668
Гледах епизода с голямо превъртане този път, може би най-безмисления до момента.
90% от епизода беше фокусиран върху сръдните на Кристина, която пък тотално се закопа.
Надявам се Петър да не и даде роза, защото тя е просто ходеща ледена кралица.
Красива жена, но много студен вайб има и вчера и пролича.
Тия безмислени сръдни дето ги показа вчера, бяха в повече.
Ама и Петър е много зле, уж се изяснява с нея а я нарича отново зад гърба и с епитети.

Красимир не мога да схвана защо още не се е разделил окончателно с Шерито и не може да си тръгне към Киара, с която видимо нещата му се получават повече.
Много недостойно!
Единственото хубаво е, че Шермин 5те езика ни я спестиха тоя път!

# 669
Не мисля, че Петър играе, не мисля и, че е добър актьор - така като гледам.

# 670
Егати тъпотията беше снощи. Поне се видя, че влизат трима.  И добра идея да отделят жените да може новите да не са гипсирани от двойките . А и да видим жените как ще се държат без половинките си. Кои и как ще флиртуват. И после половинките как ще се държат. Дано мъжете са готини.
Иначе по епизода то направо няма какво да се коментира. Краси и Киара дали знаеха, че разговорът им се записва? Според мен може да е имало и целувка..към гушването.
Петър си е прав да реагира така. Кристина знае, че е сгафила и затова прави сцени за да прехвърли на Петър вината. Джани и Габи май са се сдобрили. И на мен Джани все повече ми изглежда безопасен сърдитко. Дуе се, прави пози на страшен, а реално е неуверен и свръх раним его маниак. Но според мен не би наранил физически жена. Нали си държи на идеалния рицарски образ. Насилие към жена не се вписва в него. Ако са в двойка просто жената в един момент ще престане да му обръща внимание на цупенето.

# 671
Освен физическо насилие, има и емоционално такова, което също много болезнено ранява.- За Джани и уж безобидността му.
Също като много от вас превъртах епизода.Безумна тъпотия.Дано четат продуцентите на шоуто.

# 672
Да, така е за психическото насилие, но то е насилие докато хваща декиш, докато жената  приема нещата на сериозно. Ако знае, че той ще се поцупи па ще му мине престава да му се връзва. Разбира се голяма досада е, но може пък той да компенсира в останалото време. Знае ли човек.

# 673
Ана със снимката на майка си потвърди 2 неща:
1. Че са роми
2. Че не знае английски, говори няколко фрази, може би към А2 е, но толкова.

Роми са и още как. И не разбирам какво е това постоянно да изтъква, че нейното било по-... Тя по-слаба, майка и по-добра от на другите?! Това момиче направо живее да си избива комплексите, които очевидно не са само за външен вид. Сигурно в Израел не е била изобщо приета никъде и е била аутсайдер да се зароди това непрекъснато желание да е повече от другите.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 10:02 от Lotus32

# 674
Егати тъпия епизод. Пуснах си го вчера и заспах, пуснах го рано сутринта и пак заспах… не знам дали да опитам трети път…:(

Общи условия

Активация на акаунт