🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 34 920
  • 1 036
  •   99
Отговори
# 675
Егати тъпия епизод. Пуснах си го вчера и заспах, пуснах го рано сутринта и пак заспах… не знам дали да опитам трети път…:(
Недей. Нищо не изпускаш освен тъпи и досадни разговори.

# 676
Петият език на ШерминЪ е езика на тялото. До такъв извод стигнах като й гледам знанията... А и снощи ни показаха, че и спортува...Не ни я спестиха съвсем, щото и като кречетало, и чекнейки се е еднакво противна.

# 677
  • В Града на Липите
Не мисля че Петър играе. Поувлече се той, обаче повече говореше егото му. Освен това знае, че съвсем лесно може да се закрепи за някоя от свободните ергенки, ако иска толкова много да остане.
Само че не виждам от наличните свободни, коя би го привлякла чисто химически.
Както и да е. Тези двамата са ми супер скучни и скандалите им също. Срам ме е да си призная, но панаирите на Шермина и Красун са по-гледаеми.

# 678
Как пък може да се увлечеш по ледената?

# 679
Ана със снимката на майка си потвърди 2 неща:
1. Че са роми
2. Че не знае английски, говори няколко фрази, може би към А2 е, но толкова.

Роми са и още как. И не разбирам какво е това постоянно да изтъква, че нейното било по-... Тя по-слаба, майка и по-добра от на другите?! Това момиче направо живее да си избива комплексите, които очевидно не са само за външен вид. Сигурно в Израел не е била изобщо приета никъде и е била аутсайдер да се зароди това непрекъснато желание да е повече от другите.

Съгласна съм. Това момиче е меко казано комплексирано. Не знам защо си мисли, че нейната майка е по-добра от другите и кой изобщо се интересува (ама и толкова е неграмотна, че не може и да го напише като хората)
Толкова е проста и плоска, че всеки ден копае ново дъно.

# 680
  • В Града на Липите
Как пък може да се увлечеш по ледената?
Доста мъже смятат за предизвикателство да разтопяват ледове. Колкото е по-недостъпна една жена, толкова повече привлича срещуположния пол. Grinning

# 681
1. Че са роми

Роми са и още как. И не разбирам какво е това постоянно да изтъква, че нейното било по-... Тя по-слаба, майка и по-добра от на другите?! Това момиче направо живее да си избива комплексите, които очевидно не са само за външен вид. Сигурно в Израел не е била изобщо приета никъде и е била аутсайдер да се зароди това непрекъснато желание да е повече от другите.

Съгласна съм. Това момиче е меко казано комплексирано. Не знам защо си мисли, че нейната майка е по-добра от другите и кой изобщо се интересува (ама и толкова е неграмотна, че не може и да го напише като хората)

# 682
1. Че са роми

Скоро ще стигне до ядрото на Земята. Даже няма срам да се покрие. Само за сведение ако ни чете тук- на всеки майката си е най-добрата за него. Толкова плиткоумно същество не бях виждала да дават по тв. Мислех си, че оня Джорджано не е добре, но тази ги задмина и него и Луна.

# 683
Краси, тъче на два стана, защото разбра, че като се заиграва с Киара, Шермин му пуска и се държи по-приемливо. Много му гали егото, че две жени се джафкат за него.
Киара трябва да бяга с двеста от него, чичко с претенции, който не а защити от Шафрантиева. Този човек е към петдесет, абсурд да е 38 години както се представя.

# 684
До вчера и аз си мислех че и Кристина и Петър просто играят.Вече съм на друго мнение.Смятам, че първоначално са имали такава уговорка, но Петър очевидно за мен си е хлътнал вече.Кристина пък беше твърде бясна за човек на когото не му пука.Ако е толкова безразлична, не би трябвало да успее до такава степен да я ядоса.Бъдеще никакво нямат разбира се.Тя е твърде меркантилна и Петър не е за нея.
Аз пак да кажа, че според мен обикаля да пише от фалшив профил в Инстаграм, което ми показва, че май тя е застинала на ниво шести клас😀За сметка на това Петър, няколко пъти писа от неговия си в отговор на разни коментари колко бил грозен и защо се избивали за него.

# 685
Милион и една приказки от Кристина и приятелите за едно просто нещо - много е тъпо да разказваш с кой какво си правил, да не се изкажа като Шермин.

# 686
Понеже не го догледах- стана ли нещо интересно между Петър и Виктория или да не го връщам за доглеждане. Видя ми се скучно и просто го зарязах снощи.

# 687
На мен ми стана жал за Петър. Особено, когато стоеше сам на шезлонга и се рееше в нищото. Много му личеше, че му е гадно. Даже в този момент, като че ли осъзна колко много харесва Криси. Криси също явно си е паднала по него - когато говореха двамата на диванчето, тя се държеше точно, като обидена, влюбена жена. На всеки негов въпрос замлъкваше и премисляше какво точно е казала, и дали не е прекалила. Хем искаше да го уязви, хем не искаше да прекалява, за да не го прогони. Много бяха сладки двамата.

# 688
  • В Града на Липите
Понеже не го догледах- стана ли нещо интересно между Петър и Виктория или да не го връщам за доглеждане. Видя ми се скучно и просто го зарязах снощи.
Тя не посмя да го покани. Скандална е Викито, но е умна и не се навря между шамарите. Момента наистина не беше подходящ.

# 689

Не, нямаше нищо за гледане. Аз превъртях почти целият епизод. Единствено промото са днес изглежда УЖ интересно, пък ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт