🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 66 507
  • 1 967
  •   83
Отговори
# 930
Бижутерката я нямаше при идване на новите. Джани я е прибрал по-рано от партито.
А новите са дошли за една вечер като гледам 🤣

# 931
  • София
Ами, не знам какво й е казал и направил, не подкрепям тормоз, но си го просеше отдавна. Даже не знам как досега никой не й каза нищо на Габи.

# 932
  • In The Middle Of Nowhere
Божкеее, доживяхме Габа да получи от това, което дава! Сега и страдалица ще я изкарат 😷
Значи тя като се държи отвратително и да казва кой да млъкне може, но на нея не може!
Ама и тия пък какви са дето влязоха, особено единия..

# 933
Оъ, Габи Бланко, какво станА…🤣🤣🤣 Не е ок да си простак, нали така, явно не ти се хареса.Дано си вземеш
поука.

# 934
Какво да й каже някой непознат, че може до рев да стигне, а тя с голямата си уста да е останала безмълвна .

# 935
  • Пловдив
Честно казано не ми харесва това с Габи Бланко, не споделям тази ненавист към нея, но мъж да я тормози е потресаващо. Сходно с начина по който се отнесе Йовица към Виктория. Дори сълзите да са крокодилски не мога да злорадствам.
Мъжете са пълен потрес, селяни с диалект и самочувствие.

# 936
  • here and now
Бижутерката я нямаше при идване на новите. Джани я е прибрал по-рано от партито.
Там беше. Ръкуваше се с тях..

# 937

Там си беше, даже подаде ръка и си каза името. Сигурно се е огледала преди това, за всеки случай.

# 938
Оъ, Габи Бланко, какво станА…🤣🤣🤣 Не е ок да си простак, нали така, явно не ти се хареса.Дано си вземеш
поука.
Поука, едва ли.
Сега ще стане още по-зле.

# 939
Габи Бижуто беше там при запознаване. Това високото момче, което разплака Габа ми се струва един спортист Радослав Куцев - кану каяк от Асеновград е.
Може и да бъркам.

# 940
Габа най-накрая е чула истината за себе си от мъж. По бруталния начин, не знаеше какво е да мачка около себе си,дано да е разбрала чувството. Да излита към БГ.

# 941
Защо я е разплакал? Какво е станало, че спрях да гледам. 😁

# 942
Сигурно са и казали, че знаят, че е от онези жени. Интересно ми е какво е станало Grin

# 943
Да бяха вкарали поне един читав нов мъж, да стане интересно.

# 944
  • In The Middle Of Nowhere
Защо я е разплакал? Какво е станало, че спрях да гледам. 😁

Казаха, че някой й казал да млъкне или да не говори  нещо такова чух

Общи условия

Активация на акаунт