🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 45 372
  • 1 436
  •   343
Отговори
# 1 185
Там комплекси много, но според мен най-, ама най-комплексирана е Шермината. Отчаяно повтаря как тя е най-най- и как навън се редят на опашки за нея, ама и ние не ядем доматите с колците. Че те дори в къщата не са се наредили на опашка, и дори Краси, който на мен ми изглежда като глуповата, но добродушна мечка, една бавна, тромава и пасивна, осъзнава как освен кубиците там друго няма, за което да се захванеш. Той си има привличане към евтино и пошло изглеждащи жени явно, и ако има една такава, която му е привлекателна, но е по-умна от Шермината и се държи по-меко с него много ще си я гледа.

Защо не е навън да си живее луксозния живот, ако милионерите се карат кой да я обгрижва и ухажва? Вместо това е влязла да живее в някакви полеви условия с останалия катун в тази нискобюджетна продукция. Майка ѝ от снимките, прощавайте, ама си изглежда точно като застаряла и повехнала ****** (каквото е Шермин в момента, просто по-нов модел), но там вече не се натискат и сега е ред на Шермината да проституира, за да издържа родата.

Тя няма израелски или чуждестранен манталитет. Има манталитет на white trash (западният еквивалент на това, което тя определя като “български/балкански” манталитет). Повтаря вие българите това или онова, но не казва, че тя е с турски произход. Не е израелски и не е български. Изглежда и се държи евтино, пошло, селяндурски, невъзпитано. Мисли си, че показва класа като премине в оная специфична интонация на гласа, почне да върти глава и да повтаря фанатично как знае пет езика и е 48кг и може да има всеки мъж, а това всъщност прави ситуацията още по-абсурдна.

Тя ако е виждала олд мъни или дори някакво мъни на живо да я “ухажва” е било като са я поръчали от каталога.

# 1 186
Два поредни епизода пълнеж.
Няма да излъжа, че ще се разочаровам, ако се окаже, че е било само "затвори си устата". Искам да я понаплаши и да й върне тъпкано за агресията към останалите участнички.

Тримата нови ми изглеждат от другия бряг. Освен помежду си да измислят нещо, не ги виждам. По мое мнение мъж, който обижда жени наляво и надясно вероятно просто харесва мъже и му е трудно да си го признае (визирам кану-каякът-бодибилдър). Този Тихомир пък от километри му личи, там е стандартна ситуация.

За новия псевдоиталианец ми правят впечатление свежите Gen Z шегички в Туитър, но предвид статиите за изчезналите деца, значително по-възрастния му баща и това, че ги е взел насила според мен ще излезе комплексар по същия параграф както и Джани Родари.

Не разбрах статията за изчезналите пари по фондове как е свързана с него?

# 1 187
Не знам защо се изненадвате. Габи е страшна комплексарка и има огромен страх от отхвърляне, затова и веднага става “братле” с мъжете и не се и надява на повече, за да не я отхвърлят. Прикрива неувереността си с агресия, но не може да приема такава.

Точно. Иначе е доста умна, има широка обща култура, особено за музика и знае доста добре английски. Жалко, че е толкова комплексирана и озлобена и се е направила на чучело физически.
Да мяташ тренди лафове от Тикток не е еквивалентно на езикови познания. 🤣 Не е съвсем глупава, но е проста (за мен това са две различни неща) и допълнително ограничена от средата си. Изпъква в сравнение, наредена до празноглавки. Ерудирана и критично мислеща определено не можем да я наречем.

# 1 188
Там комплекси много, но според мен най-, ама най-комплексирана е Шермината. Отчаяно повтаря как тя е най-най- и как навън се редят на опашки за нея, ама и ние не ядем доматите с колците. Че те дори в къщата не са се наредили на опашка, и дори Краси, който на мен ми изглежда като глуповата, но добродушна мечка, една бавна, тромава и пасивна, осъзнава как освен кубиците там друго няма, за което да се захванеш. Той си има привличане към евтино и пошло изглеждащи жени явно, и ако има една такава, която му е привлекателна, но е по-умна от Шермината и се държи по-меко с него много ще си я гледа.

Защо не е навън да си живее луксозния живот, ако милионерите се карат кой да я обгрижва и ухажва? Вместо това е влязла да живее в някакви полеви условия с останалия катун в тази нискобюджетна продукция. Майка ѝ от снимките, прощавайте, ама си изглежда точно като застаряла и повехнала ****** (каквото е Шермин в момента, просто по-нов модел), но там вече не се натискат и сега е ред на Шермината да проституира, за да издържа родата.

Тя няма израелски или чуждестранен манталитет. Има манталитет на white trash (западният еквивалент на това, което тя определя като “български/балкански” манталитет). Повтаря вие българите това или онова, но не казва, че тя е с турски произход. Не е израелски и не е български. Изглежда и се държи евтино, пошло, селяндурски, невъзпитано. Мисли си, че показва класа като премине в оная специфична интонация на гласа, почне да върти глава и да повтаря фанатично как знае пет езика и е 48кг и може да има всеки мъж, а това всъщност прави ситуацията още по-абсурдна.

Тя ако е виждала олд мъни или дори някакво мъни на живо да я “ухажва” е било като са я поръчали от каталога.
Абе к’ви олд мъни кви 5 Шекела ма Шарниро, те на такива като тебе, дето ги наемат да обслужват охраната, подхвърлят по някое чанте в пликче. Сама знаеш , че тези богаташи както ги наричаш, затварят цялото Шанз Елизе за шопинг на жените си.

# 1 189
Не знам защо се изненадвате. Габи е страшна комплексарка и има огромен страх от отхвърляне, затова и веднага става “братле” с мъжете и не се и надява на повече, за да не я отхвърлят. Прикрива неувереността си с агресия, но не може да приема такава.

Точно. Иначе е доста умна, има широка обща култура, особено за музика и знае доста добре английски. Жалко, че е толкова комплексирана и озлобена и се е направила на чучело физически.

Габи е доста умна с широка култура??? 😂🫠

# 1 190
Габи умна? Не! Доста е проста и ограничена. Страшна простакеса е, с хамалско поведение на елементарна средностатистическа селяндурка, свикнала да се напива и да крещи на средата на мегдана на село.

# 1 191
Хени с един от новите, Лили с гея , и един за Киара за да прави трудния избор тип Натали. 🤣

# 1 192
От промото да разбирам, че дойде видов ден за Габа и грубостите й, така ли?

# 1 193
Радослав е роден на 5 или 6 септември, гледах кога са го поздравявали за РД.

# 1 194
Не мисля, че е имало физическо насилие. Дори вербалното е било съвсем в рамките на нормалното, за този сезон.

# 1 195
  • софия

Ама каква туркиня, моля ви се?!
Я, вижте Дениз каква жена е, помните Айлин.. Това си е чисто сиганЕ!
И като започне да попипва, тия кълчища по главата си..(Браво на този, който вкара това определение)
За Габи Бланко - типично улично хлапе, отраснало на улицата с такъв език и без граници. Но, не мога да и отрека, че има бърза мисъл и точна преценка-пак качества, важни за да оцелее.
Интересно какво все пак я разплаква??!
Чудя се какво е това нещо, дето "никога не и се е случвало"
Според мен на нея всичко и се е случвало.

# 1 196
Хени с един от новите, Лили с гея , и един за Киара за да прави трудния избор тип Натали. 🤣

На лавандуловия брак му давам 3 дни, после и на него ще му намери кусури и ще почнат физиономиите. 😂 То май на света няма достатъчно добър човек за нея...

# 1 197
Айлин не е туркиня. Може би майка българка, но бащата е турчеещ се ром.
Дениз е туркиня с истинско патриархално семейство зад нея. Тя издънка.

# 1 198
Ако си е била подпийнала Габито и да е взела по-навътре нещо..какво може да и е казал? Да се е учудил как изобщо някой и е дал роза като на нищо не прилича? И да е предположил, че въпросния накой ще да е много заблуден...Примерно.

# 1 199
Малко смях от инста

Общи условия

Активация на акаунт