🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 68 646
  • 2 003
  •   118
Отговори
# 1 365
Айде пак с тая топла вода, дето я няма в женската къща 🙈 Ама наистина от продукцията как не ги е срам да настанят участниците на място без елементарни битови условия?

# 1 366
Пффф, толкова тъпи епизодите от вече седмица насам. Безсилни режисьори, сценаристи, водещи.. Скука и пълнеж, фейк ситуации и любови също

# 1 367
Жалък опит да изперат образите на парцалесите
С мен не става, аз вече свикнах на риалити героини като Джулия, Елена и Евгения от ДиК. Момичета с нормално поведение и вид. Такива като Габи, Шермин и подобни са като гротеска и като поведение и като външен вид.

Всъщност и повечето жени от сезон 4 на Ергенът бяха на по-високо ниво. Дори една Даниела е направо за предпочитане пред Габа и Анна. Смеех й се, сега ще има да я търся! И е много по-възпитана от тези двете кукувици.

# 1 368
Скрит текст:
Габи не е падала от стола. Киара дори не беше разбрала какво точно е станало. Ясно е, че ще го махнат този, но не е съборил Габриела от стола. И реално тя му се присмиваше през цялото време, просто наистина се сблъска с по-голям простак от нея.
Аз съвсем сериозно си го снимах (на фотофиниш..) и наистина столът е наклонен на повече от 45 градуса. Сто на сто е паднала, само че не го дадоха, понеже отдолу е с прашки.
[/quote]

Няма логика. Могат да ѝ замъглят “прашките” без проблем. Не е била това причината да не излъчат “падането”.

# 1 369
Тъкмо Виктория си падна по единия и сега пак Габа и провали любовта 😃😃😃, шегувам се разбира се, добре го изведоха този селяк. Може и надрусан да е бил. Габриела да види, че не може с всеки да се шегува така. И не са с Хени един дол дренки, а с нея. Джанката се зъби, ама Йовица си го изгони от стаята.

# 1 370
Няма логика. Могат да ѝ замъглят “прашките” без проблем. Не е била това причината да не излъчат “падането”.
Причината е, че е унизително за нея и че не е редно да се показва такова унижение в предаването. Всички разбрахме какво стана. Тя се тупаше като стана, не е залитнала само.

# 1 371
Ама женската къща е мега-кочина.
А как сметоха случката под черджето…Трагедия.

# 1 372
И двете случки. Все едно нищо не е станало и повече не се коментира.

# 1 373
Какво се разприказваха Габата и Църи?

# 1 374
Това е супер несправедливо за Киара и Виктория...

# 1 375

Ми върни си после на запис и виж. Няма кво да се обясняваме. Вижда се на последния кадър, че няма как да се е хванала вече за масата, почти е на пода.

Според мен не коментират за психото, защото ще го ползват за мат'рял за още един епизод.

Габа и Виктория първи приятелки, чак шезлонга й оправя..?!

# 1 376
Да, права си, и двете случки.Агресията е част от обществото ни по всички пластове.Много зле.
И двете случки. Все едно нищо не е станало и повече не се коментира.

# 1 377
Това е супер несправедливо за Киара и Виктория...
Какво стана, че май изпуснах?

# 1 378
Да им имам психолозите! На тоя от километър му личи, че е агресивен психопат! Не били очаквали...

# 1 379
Защо пък да не станат дружки? Те Виктория и Габа са горе-долу едно и също.

Общи условия

Активация на акаунт