🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 66 819
  • 1 976
  •   75
Отговори
# 1 605
Помислете си за какво най-много се смяхме досега?  И кое предпочитате да гледате - първите епизоди където имаше толкова смешни моменти, макар и просташки или епизодите в които нищо не се случваше освен някакви разговори, като въртене на една и съща плоча отново и отново.  Дори и сега - хората нямаха търпение за снощния епизод да разберат какво е направил тоя на Габа, а днес основно това се нищи. Ми каквото и да си говорим сеира продава. Никой не би гледал мъдри, изискани, политкоректни разговори на тема връзки, любов и отношения.

# 1 606
  • Street of Dreams
По писаното от този примат разбирам, че всички са го отхвърлили веднага и е бил мега фрустриран.

# 1 607
По писаното от този примат разбирам, че всички са го отхвърлили веднага и е бил мега фрустриран.
Да, пуснала съм си пак епизода и имаше сцена, в която обяснява на другия Радо (неточен цитат): Аз съм ви оставил плячката на вас, младите момчета, избирайте си пък квото остане - аз ще си взема от мършата.
Това го каза пред Кристина и Габи.

# 1 608
Е не се учудвам, че са го отхвърлили. Турбо селянин, арогантен и прост и имам чувството, че освен алкохола беше ударил и някоя друга линия.

# 1 609
Този Радо и без стола си беше за гонене! "Айде, да ги гонят довечера и ние да оставаме!" Ма, ти на курортче ли си доШел?!
Държели се гадно с него, пък той комплименти им правел...Видях, "Йес, сър!"
А продукцията се прави на ни лук яла, ни лук мирисала... То е очевадно, че залагат на евтините скандали, евтините срещи и като Шерма смятат българската аудитория за проста и с примитивни вкусове и възгледи!

Абсолютно! И не само това, не чухте ли като каза на Криси и Габи, май и Хени беше там още - ''Тия на бара (другите мъже) ги оставям да оберат каквото искат, за мен после мършата...''
Нещо от сорта.
Габриела е невъзпитана, арогантна и със сигурност много неприятна, но по никакъв начин не ми стана приятно да гледам този див селянин как рязко замахна да й събори стола. Такъв мъж е способен на много повече от това и съм сигурна, че налита физически на жени.

# 1 610
Имайки предвид до кого се беше курдисал ясно кое е "мършата" за него...

# 1 611
  • Street of Dreams
Е не се учудвам, че са го отхвърлили. Турбо селянин, арогантен и прост и имам чувството, че освен алкохола беше ударил и някоя друга линия.
И аз мисля, че беше смъркан. Освен заради арогантността и агресията, беше превъзбуден и не изслушваше какво му говорят (Хени я остави на средата на изречението и още някоя мисля) и не задържаше вниманието си.

Искал е да си вкара малко самоувереност, ама не мина хич добре.

# 1 612
Категорично...доста ги беше смесил...
Още с влизането,беше очевадно..

# 1 613

Копнато е от фейса. Както винаги, в телевизията особено, "совите не са това което са" 😏 Ако има истина в този коментар, нещата не се ли променят рязко или булито Габа пак ще е жертва, а продукцията справеливия съд, а зрителите измамените камилчета във всички случаи

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 15:28 от Catfish

# 1 614
Обаче доктор Пенко излезе прав за Лили- никой не го ще това. Понякога като се мерне в кадър и аз се изненадвам, че е още там.

# 1 615
А като каза: "на кого са тези обувки" - "На Киара". "Ще ги махна, защото миришат". Weary

# 1 616
  • Варна
О, вярно, това за мършата беше отвратително!
Ама то където е "парцал", там е и "мърша".

# 1 617
  • София
Честно да ви кажа, аз в първият момент помислих, че този примат се подпря на стола на Габито с цел да се набере и да стане (нали знаете, като си попрекалил с алкохола, може да ти е трудно да се изправиш). Чак когато Габи почна да реве, разбрах, че нещо друго е станало. Като цяло, грозна работа, но реакцията и, от това, което дадоха, ми се стори пресилена, но продукцията бяха прави да го изгонят. Надявам се сега да изгонят и Габи Бланко, Шермин и Лили бате

# 1 618
Напълно съм съгласна с предходното мнение, че сеира продава. Затова Габа, Шарнир, Джанко са още в играта. Ама щом Продукцията е решила да се храни от сеира, то да го бяха оставили тоя селянин и да погледаме качествен сеир, как си го мерят няколко агресори, които ние всички търпим от първи епизод. Какво се правят на много праведни тези от Продукцията, че не толерирали агресията? Е ние какво гледаме вече половин сезон? Сигурно щот манталитета ни такъв на българки, да си мълчим, както казва Шарнира, най-голямата агресорка. Освен това да бяха излъчили и кадъра с падането на Габриела, поне да се насладим максимум на сеира. Сега ми вменяват вина, че не я съжалявам, щото тя слаба жена е долно унижена от един.....грубиян.  Не я съжалявам, защото тя никога няма да разбере, че тогава е изкарала късмет, че не е била сама и другите й спасиха задника, обаче следващия път може да се окаже сама срещу агресор и тогава може да пострада не само самочувствието й. Дори не разбира, че прекрачва граници на търпимост. Не било заради голямата й уста. Каква е толкова Хени, че праща тоя селяндур при нея? Били един дол дренки! Човек трябва да има цедка на устата понякога. Някой трябва да й обясни, че тя самата предизвиква хората да агресират.  Продукцията колкото и да се пънат, дева няма да я направят. Затова и зрителите реагират така с "пада й се". Разбира се, че не бива на никого да се случва такава ситуация, но докато има Габи-та, ще има и Радо-вци или както там се казваше откачалката. Щом живее в общество, ще се съобразява с правила и норми на поведение, иначе да си ходи в гората.

# 1 619
Лили на мен ми е много груба , нищо женствено не откривам в нея.

Със сигурност е дразнител Габи, но това не оправдава този . В първи сезон Александра си  предизвикваше , Виктория също провокира .

Общи условия

Активация на акаунт