🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 63 653
  • 1 889
  •   87
Отговори
# 1 620
Никой не го оправдава този, дори и чаши да е имало в главата му, все тая, не е трябвало да й дърпа стола. Обаче от Продукцията да я изкарват Габа света вода, айде няма нужда. Ние не сме нито слепи, нито глухи, нито прости.

# 1 621
Дори Габриела да го е “удряла с чаша”, за което нямаме никакви свидетелства освен неговите думи, заслужената ответна реакция би била да ѝ хване малките кльощави ръчички с неговата лапа и да я озапти, не да ѝ блъска стола назад. Тя е кинта и 40, той два метра и сто кила. Самозащитата трябва да е пропорционална на заплахата, основен принцип в правото.

Подозирам, че не са излъчили катурването на стола, защото законово не могат да излъчват физическо насилие.

Габриела категорично не заслужаваше физическа саморазправа, само словесна. Но истината е, че има хора с къс фитил, които не се интересуват ти какво заслужаваш и в един момент ще си намериш майстора. Габа по трудния начин научи защо хората преди много векове са измислили едни неща като възпитание, добри обноски, протокол и етикет — защото времената са били диви и жестоки, хората също и не е имало институции, които да защитават слабите. Ножове са се вадили и глави са хвърчали за щяло и нещяло. Та ще правиш теманета и реверанси и още как.

Също ми прави впечатление колко реактивни са и някои други мъже — Джани, Йовица. Много бързо и за нищо ескалират напрежението. Което само показва как не са се занимавали сериозно с бойни или контактни спортове и мускулите са напомпани с въздух, креатин и анаболи. Малко са ги били и малко са били, ако изобщо. Иначе щяха да знаят какви огромни вреди може да докара дори само един юмручен удар от човек, който знае как да удря. Лично знам за фатални случаи. Та мъжете със сериозен боен опит и физическа култура гледат да деескалират ситуациите, не да се репчат.

# 1 622
На фона на тия простотии, ми домъчня за доктора. И той се издъни, ама се извини, както трябва на Лили. Такива смешки ръсеше като цяло, да не говорим как се готвеше за среща...Но не, по някаква причина трябва да гледаме най-големите идиоти да говорят за мърши, миризливи обувки и да бутат столове...

# 1 623
Продукцията реши да яхне вълната и да изпере имиджа на Габа като я изкара жертва на насилие от страна на новия, който беше сготвен в бързината. На другата сутрин Габа, очевидно посъветвана да пази новия си имидж, дори благоволи да си говори с Виктория 😀 Тези хора от продукцията наистина подценяват зрителите си!

# 1 624
То това за чашата не го ли каза някакъв приятел, да го защитава, самият Радослав не съм видяла да го казва в постовете, които качвате, което ме навява на мисълта, че не е много вярно.

# 1 625
Някакъв за Шерѝ казва, че я познава лично и че преди три години на пазара на Красно село заедно с майка ѝ продавали дини, пъпеши и краставици. Имало и други неща, по от скоро, ама не знаел може ли да ги сподели.
https://www.tiktok.com/@frames.eh/video/7559335876032089366?is_f … &sender_device=pc

# 1 626
  • Пловдив
Но наистина сеирът продава, вижте колко сме изписали и какъв отзвук предизвика. Само искам да добавя за Габи и спирам да й обръщам внимание - тя е безкрайно първична, груба и заядлива, не знам дали е глупава, но със сигурност не разполага с голяма обща култура, понякога изпитвам краткотрайна симпатия, но после се осъзнавам.Тази история с профила в ало.бг за който мернах някъде изглежда като като съшита с бели конци, просто някой, който Габи е издразнила е направил профил и  така. Едва ли след участието си в Ергенът би оставила нещо такова, особено след като е била запомнена.
Последните епизоди установих, че Наталия колкото е красива, толкова ми е неприятна с това мяукане и реч, която не разбирам. Говорите за  Габи Бижу и как не й се разбира, но при Наталия положението е по-зле. Иначе тя мъдро не се бута в скандалите, не ходи в клюкарника, добра стратегия е избрала. Изглежда да й шарят очите, но пък нищо прекалено не направи вечерта, държа се доста възпитано.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 16:30 от alice_ in_ wonderland1

# 1 627
Би ми се искало да има повече игри, включително за обща култура и романтични срещи, но този сезон и двете са кът.

# 1 628
Лошото е, е че доколкото се вижда Габа се смирява само след такъв случай, а това не е добре.

# 1 629
Никой не го оправдава този, дори и чаши да е имало в главата му, все тая, не е трябвало да й дърпа стола. Обаче от Продукцията да я изкарват Габа света вода, айде няма нужда. Ние не сме нито слепи, нито глухи, нито прости.
Е, кой пък я изкарва Габа света вода? Кой? Продукцията?
Ако искаха да я изкарат светица, нямаше да излъчат всички моменти, в които е груба и агресивна.
Никой нищо не я изкарва, тя сама показва каква е, но много ме кефят мненията от сорта - ''Аз не, че оправдавам насилието, ама тя Габриела си го заслужава...''.
С подобно мнение става ясно, колко авторът е против насилието, нали.

# 1 630
Мен ме дразни Натали, с нейното превзето гласче и играенето на невинно момиченце. Ми кажи си, ходи ми се, сменят ми се мъже, а то - ох, аз горката, всички ме дърпат, всички ме искат.
И то това правене на Лолитка ще хваща дикиш още някоя година. След това вече ще е ептен нелепо.

# 1 631
И за 22 годишна е твърде инфантилно поведение. Абсурдно ми е и чак неприятно за гледане на мен.

# 1 632
Мен ме дразни Натали, с нейното превзето гласче и играенето на невинно момиченце. Ми кажи си, ходи ми се, сменят ми се мъже, а то - ох, аз горката, всички ме дърпат, всички ме искат.
И то това правене на Лолитка ще хваща дикиш още някоя година. След това вече ще е ептен нелепо.
И мен ..вече. Но явно пред мъжете хваща декиш.

# 1 633

Съгласна съм. Още от ден 1 ми е противна с това държание. Но явно пред мъжете върви. 😵💫

# 1 634
Много ще ми е кеф точно Вики да им грабне най-симпатичното момче. Защото както вече писах Тихомир най-ми харесва. Като изключим дъвката де.

Общи условия

Активация на акаунт