🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 68 002
  • 1 996
  •   104
Отговори
# 1 830
Орин надприказва Виктор и той не можа да го понесе. Намекът, че другите го смятат за гей, е направен, защото не осъзна, че микрофоните не са изключени. Виктор и Петър са много фалшиви.
Този път Петър хич не реагира на заплахата на Кристина ,че ще натисне Орлин.  Щеше да е интересно да се види, а още по-интересно щеше да е, ако не беше избягал. Обаче Орлин като другия "чужденец" в предаването има пълната подкрепа на израелката по душа.

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 06:40 от Zara73

# 1 831
Хитър Петър е актьорче, което си търси поле за изява.

# 1 832
Сега си пуснах да гледам по-внимателно и мале мале... Тоя Лъчезар с тия зъби... Йовица същи.

# 1 833
Нещо да кажете?! Joy На гъби ни правят!...

# 1 834
  • SF
Никой не се опита да вникне в думите на Орлин. Нападнаха го детински, ползвайки най-лесния аргумент, който той сам им е подал: Какво искаш, бе! Ти не си имал връзка! А ние сме имали - той 6, аз 7 години!"

Някой с 15-годишна връзка добре би се посмял.

Пък и като са толкова опитни и бдителни, верни пичаги, защо още не са си във връзките? Значи техният опит не е чак толкова полезен на неопитните като Орлин, а и на толкова опитните, колкото са и самите те.
Нелепо си защитиха тезите. Всички параноично стискат розите. За след предаването изобщо не са сигурни дали тези момичета ще им звъннат и ще се видят извън задължителните за формАта срещи.
Орлин поне трезво си дава сметката, че е възможно, всичко да само една красива родоска ваканция. Не му се иска да е така, но е наясно, че навън може и да е различно.
Опитните четирима се държат сякаш вече са се сгодили.

И между другото Орлин и Натали създадоха най-хармонични отношения. Другата двойка, в която няма за момента търкания, са Дениз и Виктор, но те ми изглеждат толкова нехармонични и неподходящи, че ако се задържат за известно време, че бъда изненадана.
От Орлин и Натали го очаквам и на пръв поглед ми изглеждат подходящи един за друг. Да не говорим и за това, че се съчетаха и по музикални интереси.
Виктор има ли дори и бегла представа какви мъже са били около и с Дениз?

# 1 835

Xaxаха, защо ли не ме учудва нищо

# 1 836

Това какво е според Вас?
За мен са двете ръце,на друга жена,една срещу друга?

Иначе,Орлин ,колко да е неопитен ..каза им го,независимо кой ,какви връзки е имал...всички са в позицията да влезнат в Ергена ,да търсят жена ..
А те от безсилие,или осъзнавайки,че той е прав?...решиха да му хвърлят...момичетата мислят ,че си гей ..

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 08:07 от неда2

# 1 837
Ето затова гледам Ергенът във всичките му форми- за мъже, жени и смесени двойки. Обичам да наблюдавам и анализирам ( не, не да не помислите , че съм воайор , за човешки отношения говоря , а и пусто нереализирана детска мечта да стана психолог , което е толкова престижно в днешни дни) .Щом и Дениз стана.
 Пък и след това е толкова приятно да разнищите с другите участници в това guilty pleasure - одумването на други хора, устните , зъбите, гърдите , косите, веждите, миглите, килограмите , бедрата и пр. на "ергенките" , визията , мускулите , часовниците и т.н. на ергените и интелекта и диалекта на всички взети заедно.

Какво ни поднесе днешният епизод.
Великолепен , великолепен Орлин. Каквото и да се каже за поведението му в обкръжението на четиримата тъмни балкански субекти ( жалко за теб Петър , но никога не е късно да станеш за резил, нали) все ще е малко. Достойно поведение, изключително зряло мислене, 10 от 10.

Виктор- тесногръд комплексар. Жалко поведение- ще прозвуча като Шермин, ама само на балканец би му минало през главата, че да кажеш на мъж , че е гей е срамно за него. Както вече сполучливо някой вече беше писал ,че да си гей е срамно все едно е срамно ,че си с кафяви очи. Но затова се иска малко повече от това , което той има в наличност. Язък му за часовника.

Шермин- сладураната тя. Кабала била "наука". Жива да не бях. Ама колко да е разликата между наука и учение- тъй де -Нерде Ямбол, нерде Стамбул . Изборът на рокля , главно дължината й (която когато  я вятърът развяваше  показа , че все пак има бельо , щото можеше и да няма) - нея няма да коментирам.

И нарочно на последно място- любимката ми Габи Б. Видя се колко се е стреснала и взела поука от това , че едва преживя атентат срещу себе си , отърсила се  е и от нечуваното унижение на  което беше подложена и със същия хъс продължава с простотиите си. Защо ли не съм изненадана.

П.С. Тази Габи бижутерката е вечно с цигара в уста.Толкова приказки не изприказва, колкото цигари изпуши. Наистина адски много се пуши от абсолютно всички. И това нон стоп "брат" и "бате" между мъжете. Това ли е последният тренд напоследък в "комуникацията" между мъжете? Светнете ме , моля!

До понеделник. Часът и мястото на срещата са известни. Хубав уикенд.

# 1 838

Това какво е според Вас?

Иначе,Орлин ,колко да е неопитен ..каза им го,независимо кой ,какви връзки е имал...всички са в позицията да влезнат в Ергена ,да търсят жена ..
А те от безсилие,или осъзнавайки,че той е прав?...решиха да му хвърлят...момичетата мислят ,че си гей ..

Двете ръце на жена, която държи телефон.

# 1 839
Май Филип Патек, много са скъпи

Мисля че иска Richard mille един бял с диаманти.
Така ми се струва по синхрони.
Ако е той - язък, твърде голям физически за нейните 49кг.
На мен не ми харесва де. Тя може да е много щастлива.
 Патек са по-красиви.

# 1 840
  • SF

Виктор- тесногръд комплексар. Жалко поведение- ще прозвуча като Шермин, ама само на балканец би му минало през главата, че да кажеш на мъж , че е гей е срамно за него. Както вече сполучливо някой вече беше писал ,че да си гей е срамно все едно е срамно ,че си с кафяви очи. Но затова се иска малко повече от това , което той има в наличност. Язък му за часовника.

Като ти липсват аргументи в спор, дискусия с друг мъж, кажи му, че е гей и готово!

А те как оцениха Орлин като несескуален?  И защо ги вълнува тази тема?

# 1 841

Като ти липсват аргументи в спор, дискусия с друг мъж, кажи му, че е гей и готово!

А те как оцениха Орлин като несескуален?  И защо ги вълнува тази тема?

Защото са едни комплексарчета.

# 1 842
Скрит текст:

Това какво е според Вас?
Мхм, ама държат телефон.

# 1 843
Май Филип Патек, много са скъпи

Мисля че иска Richard mille един бял с диаманти.
Така ми се струва по синхрони.
Ако е той - язък, твърде голям физически за нейните 49кг.
На мен не ми харесва де. Тя може да е много щастлива.
 Патек са по-красиви.
Ееееее как 49 кг. Моля поправете се веднага - 48 кг. , не я обиждайте така Анито (aka Шермин)
Иначе и аз мисля, че става въпрос за същия часовник, но тя ако си мисли, че с тази пошла визия, конци , които стърчат и този тала “чудесен” характер ще има кой да и го подари…

# 1 844
Според мен е редакторка с телефона и им пускат музика. Откъде иначе ще им пуснат чалга? Не ми се гледа дотам да видя коя има такива пръстени. Grinning Ако някоя мацка иска да бъде детектив.

Общи условия

Активация на акаунт