🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 69 687
  • 2 021
  •   65
Отговори
# 1 935
Аз момичетата по "убост" бих ги подредила така: Габриела, Кристина, Натали,  Дениз, Киара,  Лили,  Филипа, Шермин,  Хени, Габиту и Виктория (двете ми се бият за последно място, но Цър Пър си е с коронка засега). Изпускам ли някоя?

# 1 936
Това жената да мълчи и търпи е по-скоро ориенталско отколкото балканско, ако изобщо трябва лепим етикети. И, всъщност, и в други култури извън ориенталския свят е имало и отчасти все още има такова поведение и очакване към жените. Не разбирам защо се изкарва като нещо “българско.”

На ШерминЪ не ѝ казват да млъкне, за да издевателстват над нея, а защото се излага и е нетърпима. За съжаление опитите ѝ да се покаже като гражданка на света и човек със западен манталитет се провалиха епично. Тя е въплъщението на селяндурщината в моите очи.

# 1 937
На страната на Орлин съм в спора.
Момчето много възпитано и културно им обясни гледната си точка. И след този епизод ми се затвърди вече добитото впечатление, че Орлин има най-добрия изказ във формата. Петър и Виктор са на много обиколки зад него. Другите изобщо не попадат в подобна класация.
Виктор за пореден път си проповядва простотиите на Андрю Тейт, а когато беше безпомощен извади скритата карта, че е Гей. Ама и това не подейства, хахаха.
Имам само една забележка към Орлин. На финалния синхрон беше ненужно това което намекна за насилие и пр. Някак си не стоеше естествено на фона на цялостното му поведение и излъчване. Макар че точно ей такива типове като него извършват масови убийства в Щатите. Разбира се, че не правя никакви връзки, просто ми беше много странен и много не на място синхрон. Такова нещо да се чуе от Джани например може ама от Орлин...
Но да, Орлин ми се издигна след този епизод. Виктор и Петър потънаха. Йовица пригласяше на тях ама беше по-адекватен. Калоян беше само за цвят на масата.

Кристина да коментира сексуалността на Орлин е нелепо. Аз по-асексуална жена от нея в Ергенът не помня.
Само като я видя и ми спада...
Но да, Орлин има асексуален вид и поведение, но какво им влиза в работата да го обсъждат. Всички ги е яд, че точно Натали е с него. Хахаха.
От жените освен Кристина, другите, които могат да убият всякакъв мъжки нагон са Лили и Габи Бланко.

Напълно подкрепям мнението на Диаволо, с малък нюанс разлика. Аз лично нямам нищо против, че Орлин каза в синхрон, че би потърсил разправа. Ами, защо пък не, особено след като стана обект на обсъждане на неговата сексуална ориентация от трети лица.

Както и да е, Орлин се изразява много добре, много умно момче е и личи, че е изключително образован. Макар да е от Монтана ( както някои сеподиграваха ) от километри си проличава Западното му, или US, образование. В чужбина, дори и да не го осъзнаваш в началото, обществото малко по малко те учи, че не трябва да съдиш никого, че всяка жаба трябва да си гледа нейния гьол и че когато слагаш етикети наляво и надясно, всъщност ти се оказваш тесногръд, консервативен или просто не емоционално интелигентен.
И да, Орлин е демократичен и широко скроен.

Разочарована съм от Петър. Като мъж, когото 'харесвам' най-много в предаването, за съжаление, го виждам като чист конформист и човек, който на практика няма собствено мнение.
Ако изобщо има някакво мнение, то винаги е сходно или изцяло се доближава до това на Виктор. Никога не изказва противоположна позиция, защото очевидно избягва всякаква конфронтация.
Това негово поведение не ми харесва и не го намирам за искрено – това е конформизъм в най-чистата му форма.

За Калоян няма какво да коментирам. Той е просто безгласна буква, тип 'охльов'. Неслучайно Габа каза, че ѝ липсвал, за да си 'дъръ-бъръ' с него... Тоест, става само за неангажиращо бъбрене с жени, а не за сериозно мъжко присъствие с позиция.

# 1 938
Aма те на Шаркмин са, да цитирам хитачката на съфорумката, ''много лоша сглобка'...
За сметка на това човекът е инженер Joy
Инжинер друг път...В  Свищов е учил и не може да отговори на Шернир на изискванията Laughing От Белене е и не е от заможно семейство, на квартира живее.. Съвсем нормално момче.
Не знам какво са давали снощи, ама няма връзка с реалността. Шермин се е объркала

# 1 939
Това жената да мълчи и търпи е по-скоро ориенталско отколкото балканско, ако изобщо трябва лепим етикети. И, всъщност, и в други култури извън ориенталския свят е имало и отчасти все още има такова поведение и очакване към жените. Не разбирам защо се изкарва като нещо “българско.”
Аз не знам и защо повтаря, че в Израел жената взима решенията. В ортодоксалното израелско семейство мъжът е авторитет, а жената стои вкъщи, гледа децата, готви, чисти и угажда. Ако в нейното семейство с пастрока не е било така, това е по-скоро изключение, а не норма. Като разбира се, тенденцията сред младите напоследък е правата (но съответно и задълженията - например работа) да се изравняват. Както е и в България, впрочем. Такива като нея (или по-скоро това, което иска да бъде) - хем да не прави нищо, хем да ѝ дават всичко - ги има навсякъде, но са единици.

# 1 940
Шермин вчера ми хареса. Лъчезар нама как да съди по външния й вид дали е меркантилна, защото е редно първо да я опознае. Има случаи, в които външният вид лъже. Надявам се да ни изненада приятно занапред.

# 1 941
Е как да ни изненада приятно, като изключим, че ѝ е изписано на челото каква е, тя си каза за часовника, за подаръците, да я води по ресторанти да яде стриди и още нещо имаше, маниерниченето е под всякаква критика (не, това не е жена със стандарти, а социално неадекватна такава)… а по време на изключително изнасиления им разговор имаше няколко звездни момента, в които той споменаваше за това как жената като/докато била на работа и ШерминЪ се чудеше какво да отговори.

# 1 942
И на мен Кристина ми е красива. И в тяло ми харесва, само малко да го постегне с тренировки и ще е бомба, и откровено не разбирам опитите да се изкара едра, набита, хоризонтална, с широки рамене или трапец на врата (?!) и т.н. Ясно се вижда, че е ню-ню гадже и с фина структура.

Дениз, примерно, има по-едър кокал, въпреки че е много слаба, но пак ми е много яка в тяло. Доста видове фигури могат да са красиви и секси, и то без да съм боди позитив като Пам.

Харесва ми и стилът на Кристина, оценявам препратки към други десетилетия (в нейния случай 80те, 90те) и хора, които имат индивидуален почерк и не се обличат по копи пейст от Инстаграм (като Шермин). Също Филипа, която може да се носи като лудия шапкар от Алиса, но с тези шапки и вечно рошава или на чочо коса изгражда някакъв личен бранд, запомня се, въпреки че никак не е моето.

При Кристина по-скоро проблемът е, че тези едри бижута, вериги, шапки, цялата тази натруфеност, огромните кокове — всичко това я поглъща, удавя визуално. Това е стил за по-високи и корпулентни жени — София Вергара, София Лорен. За дребни и фини жени са по-подходящи малки аксесоари, изчистени линии, прибрани силуети, дребни принтове, които да не отнемат фокуса от жената, лицето, фигурата.

# 1 943
Aма те на Шаркмин са, да цитирам хитачката на съфорумката, ''много лоша сглобка'...
За сметка на това човекът е инженер Joy
Обяснявам. Понеже е инженер, така го назоваха тук - ще и поправи сглобката

# 1 944
  • София
Дадоха как редакторка се извинява на Бланко. Били минавали психотестове.
Попаднах на това в ТикТок. Не гледам сегашното, но го знам това нагло същество още от неговия си сезон. И според мен трябва да бъде залостена сама в мазе да си лае и блее.

Друго явно viral видео, на което попаднах, е как Шермин нарича Виктория парцал в ефир. И без последствия. Аз бих я съдила тая нагла циг@нка.
Много двоен стандарт и категорично лош пример от btv.

# 1 945
Друго явно viral видео, на което попаднах, е как Шермин нарича Виктория парцал в ефир. И без последствия. Аз бих я съдила тая нагла циг@нка.
Не защитавам ужасната Шермин, но… Ясно помня как Виктория употребяваше многократно същата тази дума (“парцал”) по адрес на Теа в трети сезон. Та… Каквото повикало, такова се обадило…

# 1 946
Виктория не е цвете за мирисане и тя. Мен лично видът и поведението й ме отблъскват. Даже следващия епизод мисля да не го гледам заради нея.

# 1 947
Малко се обърках с тези тримата новите - мислех, че са двама... Най ми харесва момчето с Виктория - приятен, открита усмивка има.
Шерминъ ми докара едно такова дежа-вю с "женската енергия", взех да си мисля, че Даниела се е "преродила". Много ми се доближават и по визия и по разсъждения, само че Даниела беше по-възпитана и сдържана. При едни и същи "ментори" ли са карали курс?
Лили е отегчена, но добре се справи с разговора с инструктора, който харесва по-големи жени.

# 1 948
  • София
Не защитавам ужасната Шермин, но… Ясно помня как Виктория употребяваше многократно същата тази дума (“парцал”) по адрес на Теа в трети сезон. Та… Каквото повикало, такова се обадило…
Не съм гледала, но има разлика да обиждаш някого зад гърба му и да го обидиш в лицето. Едното се води присъствена обида пред свидетели (в случая хиляди) и е наказуемо.

# 1 949
Шармин като чу разработчик на софтуер и си представил Марк Зукърбърг.  Той говори за добро заплащане. За него 5-6 хиляди на месец, тя разбира 50-60. На различни езици говорят.

Общи условия

Активация на акаунт