Любители на котки - Тема 210

• 30 470
  • 764
  •   1
Отговори
# 510
Трудно, но хуманно решение - висш акт на любов. Сили и смелост желая.

# 511
  • София
Alex, стана ми много тъжно! 😿
Винаги страдам като чета такива постове!
Винаги си задавам въпроса "Какво бих направила?!"... и никога не мога да си отговоря.
Много се надявам никога да не ми се налага да си отговоря....
Гушкайте си я и я обичайте!
Вие ще знаете най- добре, когато дойде момента...

# 512
Те усещат, когато им идва края и не може да се направи нищо и си взимат сбогом... Също сами искат да си сложат края. Не ми излизат от съзнанието последните 10 мин от живота на Канела. Наистина имаше страдание и безпомощност и точно когато най-много ми се прииска да не е неделя рано сутринта (защото няма от къде да поискаш евтаназия по това време) всичко приключи с едно нейно повръщане. И не повърна където ѝ падне, ами с последните си сили се добра до непромокаемото чаршафче и повърна на него. Защото беше най-чистата душа, която познавам... Милата ми Канела... Cry

Стиснете по едни лапи за коте Кашмирка, хора! На Джаки не ѝ е лесно в момента... Кашмирка има нужда от положителна енергия. Hands Pray

# 513
Стискаме лапи и палци за Кашмирка. От сърце и душа. Heart

# 514
Изпуснала ли съм нещо, Кашмирка не е добре ли😔? Стискаме силно палци и ние🙏💕!
Алекс, и на нас ни се наложи преди една година да вземем трудното решение да приспим нашето коте💔, което беше само на 1 годинка💔. Никак не е лесно, но и аз мисля, че ще усетиш кога е дошъл момента. И нашето беше с тумор изпълващ целия гръден кош и трудно дишаше в последните си дни. Дойде обаче ден в който все едно оздравя напълно, това ни накара да си помислим, че се е случило чудо и вече е напълно здрав, но точно на другия ден всичко тръгна рязко надолу и няколко дни по-късно всичко свърши🥲.
Не знам защо се случва това лъжливо възстановяване, но съм  чувала, че се случва и при хора.
Така че Алекс, давай й топлина и много любов, бъди до нея и както някой тук беше казал по-назад в темата, важно е в последния си час да не се чувства самотна❤!

# 515
Не минахме през това преди година и половина. Черен нос беше много плашлива и не даваше да я пипаш. Така че късно напипахме топчето. Лекарите казаха че няма смисъл са я мъчим и тровим. Живя си вертоятност половин година. ММ я води на подсилващи вливки 2 пъти, когато почти спря да се храни. И една сутрин просто я намери на кълбенце. .

# 516

Какви бузи врътна за нула време Joy

# 517
АХ, ГИДИ СЛАДУР! Ако го хвана ще ги изям тез бузи

# 518
Много благодаря на всички за споделеното. Няма да я оставя до последно в никакъв случай. Мъчно ми е, но ветеринарите ми казаха, че тя не разбира, че е болна и единствено може да усети нещо от мен и това, че съм тъжна или притеснена. Усещането беше много странно и даже мислих, че развивам някакво биполярно разстройство, защото все едно не можех да приема, че е истина. Първите 2 дни имах чувството, че съм я завела и са изрязали всичко и трябва да се възстанови, а много добре знаех, че не е така.
Прегръщам всички ви и пожелавам много здраве на вас и на вашите космати топки.

# 519
Alex2929, искрено ти съчувствам за котенцето и за решението, пред което си изправена. Много сили ти пожелавам и... трудно е. Преживявала съм ситуацията и в двата й варианта: закъснение и навреме (надявам се). От тази гледна точка мога да кажа, че лично за мен беше успокоение че котката ни не беше сама в последните си мигове, както кучето ми. Също така че й спестихме повече мъки. Повтарях си че ще заспи и няма да я боли повече, дано ти е от някаква помощ това...

# 520
  • До хладилника, който обичам
Съжалявам, Alex2929. Заради котчицата трябва да го направите, на хората й все ще им е мъчно, но поне тя да не се мъчи, като наближи време.

# 521
Кардю, на снимка все едно си застанала над Балу и той се изненадва, че го караш да ти освободи Неговото кресло😊.

# 522
Да бе, негово

# 523
  • София
Cardhu, свикна ли с това момче?
Той чувства ли се у дома?
Ти харесваш ли го вече?
Много е готин!

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 22:51 от AnyHr

# 524
Той се чувства супер Joy Но Сина си ми е любимец. Кльощав любимец. Но любимец Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт