Любители на котки - Тема 210

• 30 452
  • 764
  •   3
Отговори
# 525
Кардю, не помня кога - преди доста време, но в една от двете теми (тази или темата за "най-любимеца") се появи снимка на женска абисинка. Не разменихте ли координати? Знам, че лятото ви е късо и пътувате извън Ф., но пък съдбата може да е драснала българската линия в историята на Сина да се удвои.

# 526
Според мен Балу никак не е дебел. Съвсем нормален ми се вижда. Не е както когато се кастрира мъжко коте и след няколко години нали знаете си става така... вече в по-другата категория - на едричките.

Cardu, може би си свикнала с по-грациозното издължено телосложение на Сина. Но и Балу не е дебело. Поне според общите представи за котка. Какви много по-дебели улични даже виждам постоянно.

Инак според мен и Сина скоро ще се успокои. В един момент постепенно ще разбере, че няма да си играе. То даже е цяло чудо в момента - двама мъжки некастрирани и не се бият. Единият иска да си играят, а другият да хапва.
Идеята на Шарлот е интересна, но във вашия град или в съседните нямали девойка като за него?
Сина как понася пътуванията?

Четох по-горе постовете за болната котанка и трудните решения... Грам не смея да се включвам със съвет. Кой както го усеща.
Скрит текст:
Аз навремето за предния ни котарак взех това решение. Беше в нещо като диабетна кома. После прочетоох, че било хубаво когато са най-изплашени да не ги захвърляме сами в ръцете на ветеринаря. Да ги гушкаме докато трае... това. Тогава не го бях чела. Сега съм, но не зная ако се наложи дали бих могла.
Когато приспахме предишния ни котарак бях на 39. На главата ми бяха десетки неща - проблеми от свръхнатовареност в работата, местене под наем... натоварен активен живот. И може би именно заради това някак се справих. Другите задачки не ми позволиха прекалено дълго да мисля, да анализирам. Оборотите на ежедневието ми бяха много високи. С възрастта човек става по-чувствителен, сантиментален. От една страна закоравяваш, властваш, разпореждаш, държиш уж по-здраво юздите. От друга... душата ти омеква, стопля се, реагира на всичко. Та... не е лесно. Никой няма да даде съвет.

# 527
Сина пътува добре. В голям диапазон сме търсили булка. Няма бе хора, ня ма.
Българската мома абисинка е кастрирана,, за съжаление. Disappointed Relieved

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 19:13 от cardhu

# 528
Ох, миличкия ми той. Няма мацанка за него. Боже, не знаех, че са толкова редки.

# 529
Държала съм куче в ръцете си докато бият леталните инжекции. Чувствах се така все едно я убивам. Не знам дали бих искала да усетя такова нещо отоново. С предният ми кавалерчо се забавих с решението и той си отиде самичък в клиниката. Все още ми е тъжно, че не бях до него.
Нито един от двата варианта не е лесен избор, но е част от отговорността, която поемаме когато си взимаме животно.

# 530
  • До хладилника, който обичам
В голям диапазон сме търсили булка. Няма бе хора, ня ма.
Няма ли регистър, в който да намериш мома? В сиамската ми група регистрираните активни котки през асоциация им намират сватби.

# 531
Не знам. Мм се занимава с това. Ще му кажа за тази практика. Но не знам дали и тук е така.

# 532
  • София
Извинявам се, че се намествам в ФБ има група "I love Abyssinians" можете там да пробвате търсенето на булка Simple Smile

# 533
Да ви покажа каква черна котчица си нарисувах.
По идея от интернет. Но нали Лусито ми е черничка!
Отдавна планирах и вчера най-сетне се занимах с това. Имам още няколко такива черни котчици, които съм набелязала да си нарисувам в този стил.

# 534
Утро, Лусито ще прояви скрито твое призвание. Браво!

# 535
  • Свети Влас
Утро, много красива е !

# 536
Лусито ми е много любима. И картината е чудесна. А снимката където тя лежи до нея е супер.
Милата котанка как на зрели години си намери топъл дом и човек, който рисува неща дето приличат на нея.

# 537

Дебеланкото Балу успя да се намъкне в хралупката, а Сина е като на пиедестал Heart Eyes

# 538
Ooooo, ама те на много малка дистанция седя един до друг значи.
Сина какъв е красив!!! Някак много одухотворен поглед. Има нещо в оченцата едно такова дълбоко, сякаш човек гледа. И Балу е сладко. Cardu, стискам палци да се случи съвместното им съжителство.

# 539
Читавите развъдници имат контактна информация на стопаните и доста добре идея дали/кога е удачно дадено коте да се събира с противополжния пол. Може по тази линия да му се търси половинка.

Общи условия

Активация на акаунт