Любители на котки - Тема 210

• 6 437
  • 175
  •   2
Отговори
# 165
На Кастиел давам Симпарика трио, но не знам дали е подходящо за котки. Най-добре е ветеринар да каже.

Бих я занесла на ветеринар, но се опасявам да не пренеса някоя зараза на моето домашно коте -  много му треперя.
Ако е нещо сериозно може би ще направя изключение, но хапче за паразити, според мен мога да дам и по препоръка от личен опит. Ще проверя за Симпарика.

Много мило същество. Дано бъде осиновена!
Благодаря, наистина е много сладка. Питала съм вече когото се сетя около мен, няма интерес засега. Ще продължа да и търся осиновители, дано има късмет котето.

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 15:45 от Sweta

# 166
Аз имах предвид по-скоро просто да попиташ ветеринар какво може да се даде в такъв случай. На Мег докато живееше навън капех само Стронгхолд против бълхи и кърлежи, че нали все се търкаха един в друг с Кас. После лекувахме бълхова тения като дойде вкъщи ако не се лъжа с Цистал. Грейси ми е много алегична и на нея нищо не давам, откакто като малка получи реакция от пастата против паразити. В момента пак нещо й се е изострила алергията май, но я наблюдавам за сега.

# 167
О, да - да попитам лекар може, даже се сещам кого. Мога да питам и във ветеринарната аптека, до нас имаше такава, днес ще проверя дали още работи.

Добре, че каза за алергията - това е друго, което ме притеснява, да няма малкото коте някаква непоносимост към лекарството, което ще и дам. Затова като се замислих сега, май клоня към нещо външно.

Успех с алергията на Грейси - да не се изостри повече и да и мине!

# 168
AnyHr, чудесна история! С хубав край! Purple Heart

ЧРД на Грейси - да е здрава и щастлива! BirthdayCakeCake

Къде изчезна Доня? Дано всичко е наред!

# 169
Честита да е Грейси Heart Тя прилича малко на дундьото  Балу. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 170
Здравейте момичета,
Моля да ме извините, знам че темата не е точно за това, но вече не знаем към кого да се обърнем…
Намерихме едно бебе коте – съвсем малко, бездомно, което беше в лошо състояние и го заведохме в клиника. Оказа се, че има котешки херпес и в момента се борим поне за едното оченце..
Проблемът е, че клиниката може да го задържи още само 2–3 дни, а всички приюти, на които звъняхме, са препълнени. Нямаме възможност да го задържим, но не искаме то да се върне на улицата след като вече е спасено и лекувано. Ако някой има възможност да помогне — с временен дом, съвет, контакт или дори споделяне, ще сме истински благодарни.
Пиша с огромна надежда, защото вече сме започнали борбата и не искаме да се предаваме❤

# 171
С Томи глезльото плащаме данъка за новата тема - лудо, щуро става след 20ч вечер, до тогава е ей така

# 172
# 173
  • София
Ако някой е ползвал такива и от личен опит е доволен, моля да сподели. Помня, от времето когато пишех в темата, че Таня беше споделяла за някакво лекарство, с което успешно е излекувала външен котарак.
Скрит текст:
Това е  дребосъчето:
При мен беше рана на ухото. Доста грозна. Разтворих хибискръб и го сложих в парфюмно шишенце-пръскалка. 2-3 пъти напръсках раната и мина. Ветеринар ми го е предписвал и за котешко акне.

Дано има късмет котето и да се задоми! Heart  И бебето на Галина също! Heart

Честит рожден ден на Грейси! Поне още толкова години да ви радва! Birthday

# 174
Честит рожден ден на Грейси!

# 175
Цитат
При мен беше рана на ухото. Доста грозна. Разтворих хибискръб и го сложих в парфюмно шишенце-пръскалка. 2-3 пъти напръсках раната и мина. Ветеринар ми го е предписвал и за котешко акне.
Дано има късмет котето и да се задоми! Heart

Не, Таня за друго коте ми е спомена, което след хапчето, което си му дала, козината му лъснала, напълняло, а преди това било слабо и проскубано /не от твоите, улично/. Може и да си забравила, беше отдавна.
Благодаря за пожеланието. Flowers Hibiscus

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 00:01 от Sweta

Общи условия

Активация на акаунт