🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-36

• 10 309
  • 414
  •   4
Отговори
# 300
Привет ,момичета Heart

Според мен най-интересното вчера беше нетипичното поведение на Демет,която съм я гледала на представяния и награди и поведението и е коренно различно.Не съм очаквала нищо различно от Чачо.Притеснявах се,че ще влязат в роля-не го направиха и видяхме Чаатай,а не Ешреф.Както вчера казах причините за това може да са няколко.Със сигурност са в обтегнати отношения по някаква причина,дано не се отрази на филма,защото ние не знаем кога се е появило това напражение между тях,може и да го засечем в предстоящите епизоди,но вярвам,че са достатъчно добри професионалисти за да си довършат работата качествено

На мен най-интересният момент от фрага е ,когато Нисан говореше с Кадир.Как е разбрала ? Само Чийдем знаеше,а тя изтри записите.Значи Нисан започва да се прилижава лека-полека към Динчер.Кадир няма да и каже,а никой друг не знае.Как биха разбрали ,че убиецът на Афра е Динчер ?

# 301
Вие сте я виждали, затова ви прави впечатление. На мен ми беше за първи път.
Наистина е странно, обаче, че до този момент не е имало пресконференция с тях, както при останалите сериали.
На мен лично не ми се струва възможно да останат повече от един ден, но кой знае.
Прекрасен!

bof4eto, интересно, наистина.
Ако Чийдем е тази, която шепне на Нисан, а Динчер също я манипулира, Ешреф ще се окаже притиснат от два фронта, без да знае източника на обвиненията.
Защото това,че е унищожила записите не и пречи да си играе с Нисан.
А Нисан, в шок и емоционално нестабилна, ще е като топка между тях.
Много вероятно Чийдем да е човекът, който ще обърне играта.
Може да “продаде” информация на някоя от страните (Ешреф или Кадир) или да върне фокуса към истинския убиец-  Динчер.
Сега историята става още по-интересна:
Преди мислехме, че Динчер дърпа конците сам, но всъщност Чийдем е непредсказуем фактор и  може да обърне баланса във всеки момент.
Според мен Нисан вероятно знае от Чийдем.
Но Чийдем не и е казала всичко, а само достатъчно, за да подхрани недоверието към Ешреф.
Това може да е част от по-голям план, който още не сме видели докрай. Wink

Вижте Чачо днес. Какво е момченце! Heart Eyes

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 14:39 от NeZ_9

# 302
Чийдем изглеждаше притисната и притеснена от жената от телефона (на Динчер дамата), обаче тя не е човек, който ще търпи дълго да е по гръб, та съм склонна да се съглася с Нези. Най-вероятно с информацията, която Кадир не и даде, тя все пак е събрала две плюс две и е готова да дърпа конците. Сега на къде дърпа точно не знам, може би все пак си мисли, че Ешреф ще е неин.

# 303
Нези Нисан знае,че Кадир е враг на Ешреф - ако е научила,че Кадир е наясно и не и казва,едва ли ще прикрива Ешреф.Има още един човек ,който знае и това е Седа,дясната ръка на Динчер,която нещо хлътнала го играе.Не мисля обаче ,че от там ще излезе предателство,ако се случи ще е по-натам.

Може би и днес ще са там ? Ако беше свободен от професионални ангажименти Чачо щеше да е вече в самолета. Или имат по-късно и убива време в разглеждане.Някой знае ли програмата ?

# 304
Бърза справка в X, покaза това

Може да имат свободно време и да се разхождат, но може и да отиват на пресконференция. Все пак са елегантно облечени.
Така или иначе, ще стане ясно. Wink

# 305
Днес изглежда доста по ведър Simple Smile

# 306
Писах на "любимата" рускиня.
Тя беше така добра да ми отговори.
Попитах я ще има ли пресконференция на Чаатай и Демет и тя ми каза,че е била вчера. Тя била предавала от там.
Аз я похитах" Това ли беше всичко? Няма ли да има такава, като при Керем Бурсин?"
Тя ми отговори, че, ако има, ще има репортаж от там от нея.
Иначе телевизия ТРТ щяла да излъчи всичко.
Попитах я дали знае каква е програмата на нашите днес, тя ми отговори:
 "Вече никаква. Всички са тук за ден, ден и половина "
Това е засега. Blush

# 307
Нези, благодаря, че си се жертвала за информация. Sweat Smile
А тя кое разбира под пресконференция?
На мен никъде не са ми попаднали кадри от такава.

# 308
Нези,
Благодаря, че търсиш по всякакъв начин инфо Simple Smile

# 309

Чаатай Улусой, който спечели голяма аудитория с героя си Ешреф Тек, описа преживяването си в Кан по следния начин:
„Това е първото ми посещение в Кан. Разбира се, продажбата на сериалите ни в чужбина е важна, но аз съм малко по-емоционален. Не става въпрос само за продажба на сериал, става въпрос за популяризиране на културата и хората. Така че сме тук, за да укрепим връзките си. Надявам се публиката да се чувства по същия начин, както ние.“
ЧАГАТАЙ УЛУСОЙ

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 15:53 от NeZ_9

# 310
Нези Много ти благодаря Heart

Значи използват времето преди самолета да се разходят.Вероятно ще летят днес по-късно.

Превод на написаното на снимката :

Това не е само продажба на сериал,а е промоция на култура
Чаатай Улусой,който спечели огромна база от фенове със своят персонаж Ешреф Тек
обясни своето преживяване в Кан по следният начин : Това е първият ми път в Кан,разбира се продажбата на нашият сериал на чужденците е важно,но аз съм малко по - емоционален.Не става въпрос за продажбата на един сериал,а става въпрос за промоцията на една култура и на хората.Така ,че ние сме тук да укрепим връзките си.Очаквам публиката да почувства същото ,като нас.

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 16:07 от bof4eto

# 311
Така изглежда, bof4e, като релаксираща разходка по Кроазет.

Въпреки че, тоалета на Демет не ми изглежда като тоалет за разходка...

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 17:35 от NeZ_9

# 312
Нези, благодаря за цялата информация. Тази рускиня е била доста любезна. Това, което видяхме беше направо нищо в сравнение с очакванията ми. Надявам се тези журналисти да пуснат интервютата скоро.

Ако наистина има конфликт се сещам за причина с популяризирането на сериала. той не участва в нищо странично. По-миналата година не се снима в клипчето за смеменото име на телевизията. Не се появи на партито. Не се появи на никакво парти. Единствената му изява, на която аз съм била свидетел е за премиерата на Кюбра. Там сигурно си имат клауза в договора и го задължават.
Може да е имало голям отпор от негова страна да дойде в Кан. Тя да дойде сама щеше да е много странно и нямаше да има нужния ефект. А на него такива неща не му се правят.

Да ви призная, днешната му визия мнго повече ми харесва.
Нези, Демет е в кан. Естествено, че ще иска да изглежда специална и като звезда.

# 313
На мен ми изглежда, че ще си спретнат още една фотосесия, поне Демет със сигурност. А може и да имат още някакъв ангажимент, свързан със събитието.

# 314
От Улуч стори, което и Демет сподели...

Общи условия

Активация на акаунт