Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 92

• 9 888
  • 187
  •   6
Отговори
# 165
  • Street of Dreams
Много е красив домът ти, мисля че и преди съм попадала на твои снимки. Но аз тук врати не виждам.
Имах предвид, че отворените врати ми дават усещане за разтуреност и неподреденост, не че спалните са неподредени. Но аз явно съм по-друго лудата, защото няколко човека писаха, че си държат вратите отворени. Simple Smile

# 166
Аз държа и отворени, и затворени врати - зависи към кое помещение са и как е организирано ползването му. Имам врати от дневната към кухнята и към втория етаж на къщата - през лятото ги държа отворени, през зимата - в зависимост от разни фактори, къщата не е с централно отопление. Спалните затварям - там си ми е нужно усещането за уединение - ако гледам отворената врата, си мисля, че всеки момент или трябва да излизам, което ми нарушава настройката за почивка или че някой ще влиза - пак същият ефект. 

# 167
  • USA
Вярно, не се виждат, но по този коридор има поне 6 врати към спални и офис, които си стоят отворени.

# 168
Като бяха малки децата, не затварях вратите нощем. Но, през деня ми създават усещане за разтурен дом, ако зеят.
Или, както се казва в Гагаузландия- всички наопаки, аз на чорчик Joy

# 169
Като бяха малки децата, не затварях вратите нощем. Но, през деня ми създават усещане за разтурен дом, ако зеят.
Или, както се казва в Гагаузландия- всички наопаки, аз на чорчик Joy
А в моя край се казва "Всички наопаки, а аз - на терсене" Simple Smile

# 170
И у нас са затворени само към гаража и пералното.Боря се за тези на баните и постоянно затварям вратата на самостоятелната тоалетна 🫣.Останалите на спалните и хола зеят отворени.Само вечер се затварят или ако децата са си в стаите.

# 171
  • Варна
Да ви похваля един сайт за ламБи. Заради автоматичния превод, мисля че е прикрит китайски магазин. Малко съмнителен ми беше, но рискувах и поръчах. Лампите дойдоха за 1 седмица, опаковани и изглеждащи чудесно. Може с наложен платеж, но без преглед. Обаче всичко беше ок.

# 172
Аз не виждам линк.
Показаният аплик е много готин!

# 173
  • София
Много хубава ламБа. Кажи сайта сега, че аз скоро ще стигна и до там.
Осветление под кухненските шкафове как се решава? Ще поръчвам модулна кухня, не знам дали те предвиждат такова осветление.

# 174
  • Варна
Охх - Ето го

Поръчах горния аплик. Гипсов е и се боядисва в цвета на стената. Мисля че е много семпъл и елегантен.

# 175
Аз не обичам врати и ако можеше нямаше да имам нито една Laughing
За съжаление не може и в момента търся такива, защото ми трябват за спалните и баните.
Искаше ми се да са тапетни и да се слеят със стената, но не намерих такива в Бургас.
Едни турски ми допаднаха, мнения за вариодор?

# 176
  • Варна
Пак съм аз с новите покупки. Innocent
Спомняте ли си един сайт за килими, който Барба ни препоръча? Взех си разкошен вълнен килим на по-ниска цена и от Икейските, защото има хубави намаления в момента. Пристигна за 1 седмица с Интерлогистика в случая. Много много съм доволна! Ако някой се колебае, да поръчва смело
Аз отнесох току-що още един, а съм толкова далече от килими........., мале мале. Scream
Жива и здрава да си, Барба! Yellow Heart

# 177
Браво, че го припомняш в седмицата с намаленията за Black Friday. Hands Ok Hand Този сайт заслужава да се припомня периодично. Аз също съм с добри впечатления от моя килим, вече 5 години май станаха.
Дай да оплакнем око, какво си купи? Hug

# 178
  • Варна
Ето ги. Поръчах Pure Jute Cream и Rocco Beige/Black.

Ето тук съм почти сигурна, че е моят нов килим.

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 11:50 от Lady April

# 179
  • София
Лейди, честито, чудесни са! ⭐
Отивам и аз да гледам, ще видя дали ще се изкуша.
Колко пък да си далече? Ние още м.г си купихме печка камина, защото все още не сме стигнали до закупуването на термопомпата. Сега си я палим с кеф и си лепим таванни корнизи. Това последното се оказа не толкова лесно. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт