Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 92

• 16 544
  • 335
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Видях "чертежът"... Да кажем, че не е пропуснато нещо.

# 331
А на 140 легло ще може ли да спят удобно двама възрастни? За мен при мин 80 см единичен матрак 140 и много малко за спалня. Да, спалнята е винаги за предпочитане пред разтегателен диван и все пак 140 …

# 332
Ако ще е сгъваема маса на мястото на плота, тези са по-удачни:

Спокойно на стационарната част ще се хване компактна кафе машина и кана за вода, в чекмеджетата кафе, чай и т.н Може да се мести навсякъде из стаята и почти не заема място, може да се разпъне едното крило само, може и двете, ако дойдат комшиите на вечеря 😀
Аз също съм за по-голямо легло, 1.4м не е много ОК за свама възрастни. Бих взела кушетката от Икея, какво като минава пред вратата на терасата, нали само ще се спи и сутрин се прибира. За мен по-красивия вариант е варинта на кушетката, но като диван. В стаята, която показах по-рано е такъв  С два нормални матрака е:

Последна редакция: нд, 11 яну 2026, 15:00 от Pisa

# 333
  • Sofia
Маса Norden много ми хареса в Икеа. Обмислям я и аз по описание начин. Недостатъкът е, че за разлика от Resaro, стационарната част е на нивото на маса, а кафемашина би било по-удобно да е на ниво плот. Предимството обаче е, че е много по-красива и по-удобна в частта за хранене. В списъка ми с потенциални е Simple Smile

# 334
Здравейте, в търсене съм на холна маса 1000 в 1 и не се справям с откриването й по сайтовете. Кръгла, черна, метална, до ф70см, на две нива, стъклен горен плот, а долния по възможност светъл дървесен. Открих този сайт и пуснах запитване, но усещам, че няма да ми е по джоба.

Има една полска из бг сайтовете, но трябва да сменям и стъклото, и долния плот и става дълга и широка

Ако случайно някой е виждал нещо сходно, ще се радвам да сподели Simple Smile

# 335
Тази е подобна, но е 75см
https://m.olx.bg/d/ad/holna-masa-oslo-nova-CID262-ID9qs1M.html

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 09:11 от Чи лу

Общи условия

Активация на акаунт