Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 92

• 23 271
  • 505
  •   3
Отговори
# 495
  • USA
Много благодаря, Антония!
Наистина е доста подобна.

# 496
  • София
Декоративни възглавници и калъвки има и в Джъск и понякога има много интересни комбинации с техните одеала.

# 497
Декоративни възглавници откак сме семейни си шия по поръчка. Обикновено в един магазин за дамаски и пердета на "Раковски". Избирам плат, поръчвам и ми шият. Също така и кувертюри.

# 498
  • Street of Dreams
SkyBlue, 45 градуса е единственият приемлив вариант Simple Smile

В китайските сайтове има огромно разнообразие на всякакви калъфки и одеалца към тях и винаги са по модата. Струват стотинки и можеш да си ги сменяш колкото искаш. Нямам опит още, но съм гледала доста добри ревюта и със сигурност бих поръчала. Разглеждах ги за новия интериор, който измислих, но няма да мога да осъществя.
Да ви се оплача, пътеката в сайта свърши и остана само килимът. Обаче ги исках в комплект и сега адски съжалявам, че не ги поръчах веднага, защото исках да изчакам лампата. Писах на съпорта, няма да я зареждат вече...

# 499
SkyBlue , аз бих уеднаквила доколкото е възможно горният ред шкафове. Въпреки, че няма да съвпадат с долните, за мен това е по - добре изглеждащия визуално вариант.  У дома са така и е факт, че след вече почти 20 г. още си я харесвам Simple Smile .
И моята кухня е Г образна. Не ми харесваше колоната с комините да се вижда и е скрита с обшивка, въпреки, че така се губи малко пространство. Моето разпределение не е същото. Започва с шкаф колона, хладилник, и перпендикулярно са разположени  шкаф с чекмеджета, мивка, миялна, фурна с котлони, шкаф.
Качвам я за онагледяване Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 12:18 от pep_si

# 500
  • USA
pep_si, и аз си мислех, че ще е хубаво да се уеднаквят горните шкафове. Единствено обаче се чудя как ще стане с този над котлоните, където ще е аспиратора, ако ги уеднаквя, ще е 40.66 см.
Много ми харесва кухнята ти.

OnDiNe_, и на мен 45 гр. ми стои най-добре.

# 501
Декоративни възглавници купувам от Юск, Джъмбо и Шийн. За последното място трябва много да се внимава дали не е принт, а не 3Д, но имат доста приятни предложения. Съветвам да се гледат снимките от потребителите.

# 502
Цитат
как ще стане с този над котлоните, където ще е аспиратора, ако ги уеднаквя, ще е 40.66 см.
Ако избереш аспиратор за пълно вграждане, може да се монтира асиметрично в горните шкафове, а вратичките да си останат симетрични. В затворено състояние няма да се вижда Simple Smile .

# 503
  • София
Не става ли тогава горните да са 80-тки с по-две вратички х40?

# 504
  • USA
Angel, да, долу-горе така ще стане. Само дето колоната ще е с дълбочина 60 цялата, а другите са 35. Затова ще са 2х40 и един 82, но разделението вътре ще е 60х22.

# 505
  • София
Това го остави на мебелиста, те си ги напасват милиметрите, така, че да е ок, ти казваш, че визуално ги искаш еднакви вратите.

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 12:35 от Angel_Dust

Общи условия

Активация на акаунт