Отговори
# 150
Сериалът им се излъчва още по много други държави Но не искат да се говори за тях Че как ще продадат новите тогава?
Но пък какво да се говори за новите ?
Единият е представен с фотошоп- плакат в Кан Другият е представен с името си на фона на представянето на Шахмаран 😀
И темата отнново се връща , къде ? 😀

Към това с което те хич "не искат" да бъдат коментирани - личния им живот. 😂

# 151
  • Яко в Матрицата...
Добро утро Simple Smile

Яко се е разбунил Х, но поне виждам, че някои хора най-накрая приеха, че най-добрата тактика е да се мълчи. Шнура си умира за негативни коментари, обича взаимодействието, но ако може да е негативно и пиперливо, най-добре.

Ако историите на новите им сериали не са добри, няма да има фенска маса, която да ги спаси, както беше с Чапкъна. Снощи имах нагледен пример колко е важен сценарият. Гледах новия филм на Ди Каприо. Страхотен каст, Шон Пен прави невероятна роля, кинематографията е топ, имаше толкова реалистично заснети сцени, че се почувствах все едно участвам в тях. НО... Сценарият е голяма дупка, огромна. Името на актьорите продава и заради това киносалонът беше пълен. Но това е един филм, за едни 2 часа и половина може да се излъже човек, но за сериал с епизоди по 2 часа...

# 152
Здравейте и от мен момичета! Пожелавам спокойна неделя.
Последно ще кажа нещо и после ще се постарая да не коментирам повече Simple Smile
Афрам, Шнура и тези, където ги съветват сами създадоха Афрам и всичко около тях. Три години много добре се възползваха от това, не мога да разбера какъв е проблема сега. И това, което се опитват да го изкарат,че искат с професионалния си живот да ги знаят хората,а не с личния. За мен в момента това е поредното замазване на положението. Пресолиха манджата.
Три години извън Рибарчето и Афра и Мерт си имаха техните индивидуални проекти. Това,че бяха заедно или разделени попречи ли да ги подкрепяме. Ами не. Възприемахме ли ги с други хора, ами да. Та какъв е проблема, не виждам. Рейтингът на сериала зависи и от хубавия сценарий. А не това дали Афрам са заедно или не. Аман от простотии.
Цяла година ги подкрепяме поотделно.
Сега те почнаха пак да обясняват, че се сдобрили и т.н. Не ние, феновете.
Та това е от мен. Проблем не виждам. Те си го създават сами. Сега да се оправят. Но не вярвам на написаното, което в момента се опитват да втълпят. Няма да избелят нещата, които надробиха и с това да се оправдаят. Не искали да говорят за личния живот, искат да се фокусират върху професионалните ангажименти Joy Малко късно вече

# 153
За тези, които не следят Х, положението е зле. Масово акаунтите, особено големите акаунти се отказват да ги коментират повече. Дано сценариите на двата сериала издържат и успеят да си създадат нови фандоми, защото този на Рибарчето вече го няма. Както и снощи се написа тук, дано солотата са им достатъчни.🤪

# 154
Доколкото зная и помня имаше подобен проблем с Ханде и Керем след "Почукай на вратата ми".Сериала не съм го гледала,а тогава не гледах и турски сериали.Това го помня от милата ми майчица,която беше луд фен на тези сериали и от вестник ТВ Сага,който и купувах всеки четвъртък.От време на време надниквах в него.Случайно попаднах на една тема тук за тях.Дискутират се новите им проекти,но не и личния им живот.Много ми хареса това.Никакъв намек за виновен и невинен.Браво на феновете им.Обаче,ако сте забелязали,нито Керем,нито Ханде имаха нов рейтингов проект.Пънат се и двамата ама уви.Едва ли "Сърцебиене" ще достигне рейтинга на "Рибарче",а сериала на Ханде е много зле,въпреки че сценария е добър и каста също.Дано не се случи същото и с нашите.Дано новите им проекти да са добри,но с ОГМ а според мен ОМГ шансовете им не са много големи.Краля вече загуби.Язък за Халит.

# 155
Голата истина😁

# 156
Малко Сейфер Simple Smile
Любимият ми сезон 1

# 157
  • Яко в Матрицата...
Точно така, Мими! Дано нашите не последват съдбата на Ханде и Керем, които след Вратата нямат кой знае какви успехи с новите си проекти. Да не кажа, че са неуспешни...

# 158
В Х ги спукват от подигравки и възмущение след написаното от Бирса. 🤐 Да вземат от OGM да проумеят, че рейтинг и взаимодействие могат да се постигнат и без подобни циркове. Пример са Градът и Ешреф, където никой не споменава личният живот на актьорите и поддържат висок рейтинг със сценария и играта на актьорите.

# 159
Сейфер е в тренда Joy
Редактирам се - хората хубаво сега пишат за Сейфер, обаче така няма да натрият ничий нос. Само още повече се подклаждат нещата и следващият цирк, който ще гледаме ще бъде още по-гаден. Шнура обаче за толкова години как не разбра, че всички хора съвкупно му носят парите и рейтинга. Няма значение от фенската база. Дано хубаво да си е направил сметките,че като гледам масата вече й е все тая кой ще участва в проектите на ОГМ. Ей такъв бойкот може да се отрази зле на всички плюс и нашите.

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 15:46 от Надя Б. Василева

# 160
Питали са Бирса за АБИ. Ако пак не измислят нещо снимките трябва да започнат в края на месеца.

# 161
Какво ще почват да снимат? Те имат трима актьори на кръст Simple Smile

# 162
Да ви кажа честно на мен наистина, ама наистина ми писна! Това разбира се си е мой проблем! Просто все повече разбирам хората  които спряха да гледат Рибарче, които не вярваха в АфРам, които вярваха, че всичко е ПР.... От баща ми съм научила важна поговорка- Каквото си направиш сам, никой не може да ти направи!🤷‍♀️🤕
Никакви новини около АБИ, освен това кога евентуално ще започнат снимки (дано да се случи до края на годинат). Юсуф пък никакъв го няма....Дано поне пуснат сериалите за платформа....

# 163
Питали са Бирса за АБИ. Ако пак не измислят нещо снимките трябва да започнат в края на месеца.

Режисьорът е зает отдавна И приказките на Бирсен за септември , октомври ,  ревизии и промяна на сценария заради Афра за пореден път се оказаха вятър и мъгла Grinning от ОГМ
Сега по 4 кандидати имало за роля Grinning Толкова много сериали се излъчват , откога се нагласиха артистите Останаха ли толкова свободни  да чакат на опашка Grinning

# 164
Положението е "смях в залата" Joy

Общи условия

Активация на акаунт